28

Анонимен

преди 4 години

Бохе колко прости комунисти.Молят се БСП да е на власт, за да имало коронавирус в България. Прочетете си постовете да видите колко са безумни и ***. Като Вас

27

Анонимен

преди 4 години

През 2012 г. излезе филмът "Заразяване". Сега бил един от най-гледаните филми, а тогава ми се стори малко пресилен. Това което става в света е подобно на това, което беше показано във филма.

26

Анонимен

преди 4 години

Някои хора подхождат с ха ха, пак ни страхуват по медиите и си мислят, че нямало никаква опастност. Факт е че и млади хора са починали от вируса.

25

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията с вируса се развива сякаш с часове, а не с дни дори. Наистина се оказва, че вирусът е много заразен. Нормално е хората да са притеснени, но и паниката не е добър съветник. Хората да си мият старателно ръцете и да не си пипат лицето с неизмити ръце.

24

Анонимен

преди 4 години

Този вирус не вреди на деца и жали младите. Създаден е да покоси възрастното население (60+). Изключително удобно за "световната икономика", измъкване вече няма. До 3 месеца ще ожъне възрастните хора по цял свят.

23

Анонимен

преди 4 години

Изписани 589 , починали 233 ,Това си е над 30%, Китайците да не са излъгали

22

пияница мистик

преди 4 години

Ама как да има у нас заразени, след като Годжито прави по 2-3 проверки на ден. За заразените ще разберем, след като почнат да измират хора, ама в по-големи бройки и вече няма да може да се крие. Първите примерно 50 умрели ще ги пишат, че са умрели от грип Б, после като минат 200 бройки изведнъж ще разберат, че е короната, която се е развихрила светкавично :)))

21

Анонимен

преди 4 години

Смъртността е 3,5 %. И както изглежда разпространението не може вече да бъде спряно. Очаква се милиарди да се заразят - около 70 % от хората на планетата. При сегашната смъртност това означава между 60 и 100 милиона жертви на вируса. По-страшно от световна война, а някои се опитват да ни убеждават, че не било нищо повече от едно грипче. Хората трябва да знаят истината, така ще погледнат на предпазните мерки по-сериозно.

20

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Тоя с Косата - яко жъне

19

Танос

преди 4 години

Дано да има пандемия с милиарди жертви, за да се прочисти Земята!

18

Анонимен

преди 4 години

БПЦ решително ще се намеси и ще организира молебен.

17

Анонимен

преди 4 години

Различни експетри обясняваха как почивали възрастните хора със зараза с вируса. ДорИ и да е така, пак е цинично. Възрастните хора не са ли хора и нямат ли близки. Или чуждата трагедия не е трагедия, така ли? Бог да пази човечеството.

16

GG

преди 4 години

Много ще им е тегаво, те и японците са най-застаряващите нации като % от хората над 65г., а тая пневмония трепе точно в диапазон 65+ най-лесно.Това е само началото за Италия за жалост. Ще имат доста повече такива случаи предвид горното.

15

Анонимен

преди 4 години

Преболедувахме от една корона, дето си замина за Испания и имаме имунитет.

14

Радо

преди 4 години

До момоНали са спрени полетите

13

Анонимен

преди 4 години

Сега е времето да се взимат драконовски мерки за да се ограничи тази напаст. Още се опитват да си вярват, че ще ни заобиколи и подценяват ситуацията. Ще се усетим когато е твърде късно и ще избие много хора. Предполагам все още се опитват да запазят икономиката работеща, но това ще бъде гибелта ни. неизбежна е епидемия в България и само може да се опитаме да я ограничим догато още не ни е налазило (което може да си е заблуда, но нека вярваме, че още не е)

12

Анонимен

преди 4 години

Там дали си бият лекарите?

11

Анонимен

преди 4 години

Господ да ни пази.Че като знам какви некадърници ни управляват, не ми се мисли...То едни елементарни маски няма в аптеките от близо месец.

10

Анонимен

преди 4 години

Добре, как в Германия няма починали, при толкова заразени?На какво се дължи това?

9

Анонимен

преди 4 години

Това е заради Златната ограда на Далаверко, струваща 160 милиона.Тя е с толкова микроскопични дупки, че нито мигрант, нито вирус минава.Дори и без корона.А пък тоя с короната съвсем.