32

Анонимен

преди 4 години

Резака вкарва терористи в НАТО.Турция трябва да се изключи от НАТО.И тогава ще гризнат мазната опашка.Даже и ФАЩ трябва да се изхвърлят.НАТО не е ФАщ

31

българин

преди 4 години

Значи. Ако това е истина.Аз се питам следното.Защо Америка не го знае още това?Защо Не се "сезира" И въведе САНКЦИИ НА ТУРЦИЯ? Тази държава създава проблеми на цял един континент! И след като тази "демократична" държава.Поне така Тя се нарича. Та санкции до дупка на Турция! А не само когато На нея и отърва срещу Русия,Китай или Корея!!! Предстои да видим реакцията и. Ако нищо не предприеме.Щом се вживява в истинска "демокрация" и стожер в света на демокрацията.Трябва да реагира! Та????

30

Йордан

преди 4 години

Фашиист да не си на днешно време.Виждат как гадните им идеали за чиста кръв, прясна спееррма, топла урина и прочее фашстки глупости, все повече се изтъркват.

29

Циник

преди 4 години

РИветИ за прокажените си гени, но и това е типичният за вас български фалш.И да изчезне, какво?Светът ще загуби един "велик" народ?

28

Анонимен

преди 4 години

Франция трябва да даде ядрени оръжия на Гърция с цел респектиране на турците.

27

Анонимен

преди 4 години

Ердоганьо си разиграва коня както си иска, меките китки от Брюксел нищо не правят по въпроса и те така...

26

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Да идват в България, толкова празни села и замрели градове могат да съживят.

25

Анонимен

преди 4 години

Хахо,Не ги разбираш нещата. На Ердо му дадоха пари, точно за да не падне от власт. И пак ще му дадат, стига да слуша, ще папка. И Русия не му отряза главата, след обещанието да се поправи. Два пъти! И един път се намеси за да го спаси.Проблема е с тези дето даваха пари за фундаменталния ислям. Не се ли отрече от тях ЕС пак ще му спре парите, а Русия , ще му измисли ново споразумение.Мисля, че Ердо някога, ще си научи урока. Или бавно схваща. Но от няколко стола се сяда на земята лесно.

24

Из медиите

преди 4 години

Вярно ли Гешко и Цацко заедно с няколко барети днес са опитали да отвлекат Божков-Черепа,а властите в Дубай се спускали от смях като обяснили,че Ганьовщините не минават в тяхната държава!

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

На Ердоган Пари не Са му давали,Преди 2 дена Дадоха на Мицотакис 700 милиона , Ердоган иска Мицотакис да си направи Ограда с Европейски пари,ЕС иска Ердоган да падне от Власт а той Става Все по Силен, ЕС не помогна на Ердоган в Сирия - за да падне от Власт, Ердо пък взе че Разказа Играта на АсадХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

22

Анонимен

преди 4 години

На Ердоган не трябва и една стотинка да му се дава! Тия от ЕС са наивници. Разберете, че психологията на изнудвача и рекетьора е такава, че той ще те изнудва, докато може. С престъпници и теоррист не трябва да се преговаря. ЕС трябва да обяви Ердоган за терорист и повече никой да не разговаря с него. Пълна изолация на турция и ще видите, че до 3 месеца режимът не Ердоган сам ще падне.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Цитат: "Разбрахте ли че в Западна Германия строят паметник на Ленин, това е много притеснително"Маркс е немец. Ленин е финансиран от Германия за да дестабилизира Русия и Русия да претърпи поражение през първата световна война (което и сработи). В Берлин суспендираха свободния пазар и наложиха комунистическо замразяване на наемите на жилищата. Къде е изненадата с паметника?

20

зле сте

преди 4 години

Кога неграмотните драскачи ще се научат да правят разлика между мигранти и бежанци?Заглавието е абсурдно.

19

Анонимен

преди 4 години

Товариш ги на самолети и ги пращай кой откъде е. Който е от Афганистан за Афганистан, който е от Пакистан за Пакистан и т.н. Ай, ш ги и в ... Не може така да се пресичат граници. И аз искам да отида да работя в Швейцария, ама лошо швейцарците ми искат виза...

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9СССР след края на първата Световна спасява Турция. Без съветската помощ Смирна щеше да е част от Гърция и най-вероятно Гърция щеше да е буфер между България и Турция която вече нямаше да има никакви територии в Европа.

17

Анонимен

преди 4 години

Мицотакис, един съвет от мен. Товариш ги тия терористи на кораби и ги пращай пак в Сирия и оттам да ходят, където си искат. Те пак ще отидат в турция. Или ги товари на самолети и ги пращай на баба Меркел, тя нали ги покани. Ислямисти нямат място в Европа. Европа е само за цивилизовани хора.

16

Анонимен

преди 4 години

Интересно!И на предната бежанска вълна отново по големите проблеми бяха в Гърция.Сега пак им дадоха пари, ако не приемат бежанци, ще връщат ли парите.Отделно се оказа, че повечето са от Афганистан и Пакистан. Те нямат право на статут бежанци. Не стигат парите да ги натоварят на самолет и от където са?Или не може Гръцката държава да се справи, или създава този цирк с друга цел. Вероятно иска още пари. Но ако продължава да пали народа си, в безсилие да реши нещата, може да граничим с Пакистан.

15

Анонимен

преди 4 години

Китайци и японци идват в Европа с фотоапарати да снимат и да се дивят на европейските съкровища и културни достижения, а тези от близкия изток идват с омраза в сърцата само да цоцат социал и да тероризират местните. Европа отворила обятия за тях, а те я мразят. Айде сиктир, наглетци. Никакви мигранти, здрави граници и това е. Да се дадът парите предвидени за Турция на Гърция като Ердоган знае много. Никакви пари и инвестиции за Турция и заводите да си изтеглят. Докато не падне режима на Ердоган.

14

Анонимен

преди 4 години

нас без да ни притискат отиваме в гърция,ама през лятото,тия клиенти са за слабия сезон

13

Анонимен

преди 4 години

До Идеалист Германия е извършвала геноцид в Намибия. Но това е минало. Не може заради нещо случило се преди 150 години да самозатривате европейската цивилизация без която развитието на човечеството щеше да бъде немислимо.