154

до 160 отговорът е

преди 4 години

Защото скоро няма да останат медицински сестри в България и като един ден се разболееш няма да има кой да ти бие инжекция и да ти включи система,ето затова!

153

Соцбг

преди 4 години

Народа трябва да остане без медицинска помощ и да се оправя.Ние сме в ЕС искаме ЕС заплати.Който съсипа България в затвора.Искаме си социализма и Бай Тошо

152

въпрос

преди 4 години

защо продължавате да ги отразявате тия?

151

ПРОСТИТУТКИТЕ

преди 4 години

в *** са единствените почтени жени !чесно си казват цената и нема претенций после и съдилища и издръжкиДа честитиме празника на всички *** 8-ми Мартщото този празник така е започнал - в началото само проститутките са манифестирали на 8-ми Март после *** го обявяват за ден на жената !

150

Смях

преди 4 години

Вие луди ли сте?Какви 950лв. за мед. сестра!? Под 1500 ЕВРО на месец,давате повод на всяка сестра и мед. работник да се замисли дали да не понаучи малко немски или английски и да отиде да стане санитар поне или персонал в старчески дом за двойно повече.Не,че не се е случило хиляди пъти вече.Имам роднина,която след втори семестър медицина в Гер.,вече имаше възможност да работи за 3700 Евро.

149

Анонимен

преди 4 години

Превърнаха Партийния дом в Публичен дом.

148

Сестра

преди 4 години

Според настоящия колективен трудов договор не трябва да има сестра под 900. 950 лв. Защо не се спазва къде е инспекцията по труда. Защо не си върши работата в 2ра мбал София е 770 срам и позор

147

Обикновен

преди 4 години

Съд за паризитите, които ангажират обществени ресурси. Ако са виновни - да плащат!

146

Анонимен

преди 4 години

Тия кифли няма ли да ги осъдят за хулиганство?

145

Анонимен

преди 4 години

Медсестрите от протеста: Не сме камикадзета!*** сте!

144

Григорий

преди 4 години

Тези госпожи трябва да си платят за държавните ресурси похарчени покрай техния театър. Няма ние да плащаме, я!

143

До 148

преди 4 години

Явно Вие не осъзнавате проблема! Когато и двете Ви ръце са черни до лактите заради упражняващи се върху Вас сестри да слагат абокат, тогава друга песен ще запеете! Със сигурност има и изключения, но масово не са за тая професия. Там е проблема! И аз имам изискване и ще протестирам: Вън от болницата всяка груба и не работеща етично спрямо професията си сестра! И на нас ни дойде до гуша!

142

георги анев

преди 4 години

Сънародници! Навярно не осъзнавате проблема ВИ с мед. сестрите.Те са на изчезване в Бг.Някои Лекари са забравили как се прави инжекция! помислете! И стига с тая анонимност!

141

Лански

преди 4 години

До Анонимен, Господине , явно сте много запознат , а аз нямам такава ценна информация и всеки ден около мен чувам , че добро утро и добър ден се замениха със това , че управляващите само крадат, искам да Ви помоля да ме осветлите Бойко и компания точно как , от къде и от кого крадат!? На Вас персонално как Ви се отрази кражбата или сте чули нещо в хоремага, на мегдана или на друга сбирка на неоценени мозъци, ех да можехте Вие да управлявате щеше да е РАЙ !!!

140

Пациент

преди 4 години

За съжаление страдам лошо през последните години и често се налага да посещавам болници. Не знам за какво добро име на сестрите говорите, но докторите и професорите не се държат лошо и грубо както сестрите. Не разбирам кой им позволява това. Само лошотията е останала по нашата територия.

139

Анонимен

преди 4 години

Някакви измислени представители на медицинските сестри искат 2 минимални работни заплати. Лекарите колко да искат? 6 или 8? Всеки има нужда от повече пари. Но с колко пари ще се измие това черно петно, което тези жени сложиха върху истинските медицински сестри?

138

До 140

преди 4 години

В частния сектор съм и работя и по 14 часа на ден. Ако аз се държа с моите клиенти по начина по който се държат сестрите с техните клиенти/пациенти, то аз няма как да изкарам за заплати, данъци и ДДС, с което да плащам за здравеопазване и всички други услуги. Тези служители/сестри трябва да заслужат тяхното възнаграждение, защото оттам идва противоречието и хората не ги подкрепят. Иначе всеки заслужава заслуженото си възнаграждение.

137

Анонимен

преди 4 години

Защо не са арестувани недоспалите жени? Стига ги слагайте в една категория с медицинските сестри. Всички професионални организации се разграничиха от тях. Кого точно представляват и от чие име окупират сгради?

136

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно нередно е да се окупират държавни сгради. Нагло е агресорите да се оправдават с недоспалост и да обвиняват органите на реда. Не знам и защо ги наричат медицински сестри. Висящата по прозорците е кинезитерапевт. Подставени лица, които разиграват сценки.

135

Сестра

преди 4 години

Не оправдавам тези 5 сестри но заслужават обещаното от министъра а той излъга във 2ра мбал София заплатата е 770 лв