46

Факт

преди 4 години

Стара истина е, че ГЕРБ винаги лъжат. Сега пак го правят.

45

Реалист

преди 4 години

Слушах Дариткова от ГЕРБ. Голям срам е тази жена да е водещ политик в България. Само общи приказки и манипулации подходящи за онези 80% и нищо смислено. Като си помисля, че такива Калинки ни управляват от 2009 година и ми става лошо.

44

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Крайно време е опозиционните партии да подкрепят медицинските сестри. По това ще се разбере кой е с мафията и кой е против нея.

43

Анонимен

преди 4 години

Тези сестри приятелки на МаяМа са срам.По време на грипна епидемия са решили да снимат турски сериал.

42

ани

преди 4 години

Не подкрепям ГЕРБ! Но тази "драма" е огромна глупост. Манипулация отвсякъде. Слушах Нинова, ами глупости говореше, едно и също. Дриткова, като представителка на ГЕРД не понасям, но говори доста смислино. На нея вярвам.

41

Анонимен

преди 4 години

Много смешни опорни точки е спуснал ГЕРБ на троловете си, но какво друго да очакваме от хора без умствен багаж.

40

Анонимен

преди 4 години

След поредното изстъпление на властта, бягащите от България ще се увеличат.

39

Анонимен

преди 4 години

Добре че още не са се появили видеа , че другарките на МаяМа не са се самонаранявали, за де се изкарат жертви.Преди два дни само мрежата беше залята от видеа, как бежанците на гръцката граница се опитват да манипулират чрез журналистите и нагряваха на огън децата си и ги биеха за да плача пред камерите.Нищо ново като сценарий не могат да измислят другарките Нинова и Манолова

38

Анонимен

преди 4 години

Мутрите от ГЕРБ само това знаят - бой и пак бой.

37

ами...

преди 4 години

Ще ви повалят я, как да не ви повалят, вие сте заплаха за стабилността и властта на международника и компанията му. Той в момента има къде по-различни преоритети, та и с вас да се занимава сега!

36

Анонимен

преди 4 години

Със сънародници като голяма част от коментиращите, единственото правилно решение е терминал 2 !

35

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

РадеФФ ,тия са на твое подчинение !!! Ти ли ги прати ???Евалла !

34

Анонимен

преди 4 години

НСО са на подчинение на президента, като си дойде от Албания да се оправя с другарките на Мая Манолова и Корнелия Нинова

33

Джедай Мастър

преди 4 години

Аре пак почнаха тия от НСО да безчинстват.

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

Голяма Еврейска Разбойническа Банда

31

Казимир Стоянов

преди 4 години

До *** от герберастката помия под 28:Медицинския персонал у нас липсва от годинии ако се наложи тези хора да напускат и сменятпрофесията си, заради подобни непрокопсаницикато тебе, тогава всички ще трябва да се лекуваме вкъщи. Да се затворят болниците работещи съсЗдравната каса и да отидем всички вкупом да се лекуваме при Ердоган . . .

30

Анонимен

преди 4 години

"Телевизията съвсем случайно имала телефонния номер на жената на прозореца да говори с нея"Ами тя е председател на синдиката на медицинските сестри. Не е трудно да и намерят номера.

29

Гербераст

преди 4 години

Тая дето ще скача е с червено яке. От далеч и личи че е комунист.

28

Станислав

преди 4 години

Телевизията съвсем случайно имала телефонния номер на жената на прозореца да говори с нея а всички медии съвсем случайно имат Фейсбук профилите където се публикуват видео клиповете от медицинските сестри. Правят ни на маймуни особено журналистите и медиите с това представяне на част от информацията.

27

Анонимен

преди 4 години

Добре де ако утре на лекарите или учителите им писне да ги размотават и лъжат и направят и те някаква форма на протест, това означава ли задължително, че са членове на БСП и са противници на ГЕРБ? Ако опозицията се възползва от създалата се ситуация и подкрепи протеста за да набира точки, това означава ли че протестиращите са задължително червени комунисти? Помислете малко преди да обвинявате.