15

Анонимен

преди 4 години

Даааааа,беееее,"невинни" майки,развяващи знаците и знамената на ислямска държава!Майките ако искаха нещо реално,щяха да се отнесат към институциите и те да преценят доколко могат да им помогнат,а не да развявят знамена на ислямска държава и да искат да свалят правителството!

14

мишо бирочето

преди 4 години

а бе повечето си хвърляте децата в яслите и детските градини на годинка и нещо и дорде не легнете да умиргате не ги поглеждате. лелките у детските градини и учителките ви криви че не ви ги възпитават с още 25 други захвърлени индивида, седнали сте да ми плюете майките на деца с уверждания. представете си какво им е. представете се какво ще им е на децата когато тези жени си отидат. и не плюйте че дърпате дявола за опашката тйемерути български.

13

Анонимен

преди 4 години

Сега прочетох нещо,ако падне ГЕРБ,ще стане страшно за България,вярвате или не вярвате - ще настане ад,ако ГЕРБ паднат!Нещата наистина са опасни и страшни за населението в България,ако ГЕРБ падне от власт!

12

Анонимен

преди 4 години

Тези ислямистики кокошки да се разкарат от там!Ако падне ГЕРБ,пада европейското правителство и ще имаме американско правителство и правителство на НПО-та!

11

МНЕНИЕ

преди 4 години

Този Протест се *** - вчера показаха Мъж Инвалид на 50 години , с добра Пенсия - иска заплата за Аситент за Майка му , Баща Му и Сестра му , за Зетя иска половин заплата .

10

Вива

преди 4 години

И още нещо, противно е да разхождат безмилостно децата си в пек и в студ, като подвижни банкомати, за да ни напомнят, че трябва да сме социално отговорни.

9

Вива

преди 4 години

Имам професионално отношение, повече от 20 г. работя с деца с увреждания и техните родители. Такова консуматорско поведение на някои майки грозно се прояви през последните няколко години. Използвани са, насърчавани са да ламтят за пари и да стават алчни, зад което стоят други интереси, но на тези майки им харесва да са къмпанийно в светлините на прожекторите и да се виждат периодично в евтини и манипулативни медийни репортажи на купени треторазрядни репортери.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако не ми вярвате вижте как изглеждат занмената на ислямска държава - https://bgdnes.bg/Article/4588181Няма да ги подкрепя тези мушмули,развяващи ислямистки знаци и знамена,те вероятно и сами не знаят кой стои зад протеста им.Патки!

7

Анонимен

преди 4 години

Вижте им знамената и плакатите,емблемите,фланелките,досущ приличат на знамената на ислямска държава - черен фон с бял надпис!Не им вярвам на тези кокошки!

6

нормален

преди 4 години

Само тези осемте ли са майки на такива деца бе? Срамота е да им се уйдисва на акъла. В България има толкова много майки ,които си гледат болните деца в къщи,а тези явно имат много свободно време за ,,протест" с неясни желания,явно политически.

5

Вива

преди 4 години

Хайде стига вече с майките на деца с увреждания! Само те са майки, само те виждате ли имали разходи и нужди. Само тях трябва да подкрепя обществото. А да попитам какво те са дали на това общество? Всички сме им длъжни ! Отварят едни гърла, крещят без мяра и срам, а когато им се казва истината и засягат интересите, проклинат като обезумели с пожелания всички да ни сполети тяхната участ. Нека сме наясно, виждаме и сме отвратени от алчността .

4

Бате Гойко

преди 4 години

"въпросът е какво ще реши една оставка"А какво реши оставката на предния министър? Тогава що не го задавахте този въпрос?

3

Сандо

преди 4 години

абе каде ги намират тия чучала дето да задават глупави въпроси пред камерата.

2

Анонимен

преди 4 години

Оставките трябва да са поне две. На Сачева и на новата зам-министърка.И двете са гнили отвътре.

1

Анонимен

преди 4 години

По тази логика никога и на никого не трябва да искаме оставката, щото виждате ли, оставката сама по себе си, не решавала въпросите, а ги решавали политиките. Да ама хората на държавни постове определят политиките и като не си вършат работата, трябва да им се поиска оставка, за да дойде на тяхно място човек, който ще свърши работа.