48

Анонимен

преди 4 години

Цялата държава България в 90% се състои от откровени *** и т**ари! Пред мен една жена и някакъв мъж *** събраха на Кауфланд в идна торба целия рафт с дезинфектанти - малки шишенца и когато помолих да ми дадат едничко за детето се обърнаха и заминаха!На касата се оплакох а те по български ми казаха, че нямат заповед да не дават по един кашон! ***, *** живеят в тази държава!

47

Анонимен

преди 4 години

Когато има хиляди откачени овце, грабещи маски защото са прочели простотии на разни гуру-шамани извяващи се в интернет пространството, това не е спекула неграмотни джурналисти. Когато търсенето се е покачило в пъти е нормално да има недостиг и растеж на цената, проблема е в паниката и ширещата се простотия.

46

До tt

преди 4 години

А пък фирмата която"усвои"милионите от Европа,никаква я няма на пазара! Защо?

45

tt

преди 4 години

Русенската фирма, която започна да шие маски, вече ги продава в собствената си верига аптеки Оптима по 1,50 лв бройката. Става въпрос за маските, които струваха по 0,20 лв преди 2 месеца.

44

Анонимен

преди 4 години

Продавам противогаз от хубавите с маркуча - или заменям за нов автомобил.

43

Иван

преди 4 години

"антивирусни лекарства" , няма такова понятие ...

42

Анонимен

преди 4 години

Време е Гешев да се поразшета и да провери нашият роден производител,къде похарчи парите от Европа!

41

Анонимен

преди 4 години

30 години демокрация,а какво ще бъде след още 30.

40

Анонимен

преди 4 години

презапасяването с маски е едно а за презапасяването с лекарства какво ще каже държавата защо се продават и не могат да се намерят в аптеките антивирусни л-ва те не са ли по рецепта или всеки си ходи и си ги купува -ами и те са на изчезване -е къде Вие е държавата

39

До HTC

преди 4 години

Ти от останалите 20% ли се имаш?

38

Гост

преди 4 години

Държавата да се поучи и да си направи резерв. Не може да се очаква, че щом държавата няма резерв от такива материали хората ще са предвидили да имат.

37

ЧумоПроказа Китай

преди 4 години

мутира и стана ПроказоЧума Италия!

36

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровЯ сега ни кажи за Юстинияновата чума, и за черната и посестрима от Средновековието

35

Честито от Германия

преди 4 години

200 нови заразени за 1 ден!! 20 заразени в Гърция!

34

Чичо Кольо

преди 4 години

До Валентин ТодоровИзказвате се неподготвен и цитирате неверни данни. Смъртностна при грип е 0.2% при COVID-19 в Китай 3.5%, в Европа - бог знае каква е, рано е да се каже. Не бива да се сравняват неща от преди 100 години - тогава не е имало информация, нито са пътували толкова. Изобщо нещата са несравними. Това че |COVID-19 се разпространява бавно е именно заради мерките. Ако за грип се взимаха такива щеше да е съпоставима бройката в заразените. Без паника, но е и време малко да се поуплашите

33

до 32

преди 4 години

маските не помагат на плепса, за да има налични маски да спаси елита! норенклатурата си раздава маски, както по време на чернобил си раздаваха йодни таблетки!!

32

221

преди 4 години

Уж, не помагали маските, па сега, се оказва, че помагали...А?!? КО правим, всеки ден пишете глупости.

31

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Мутацията на Вируса в Италия е поне 3 пъти по смъртоносна от оригиналният вирус в Китай, Европа са го дуа много здраво, ще даде повече Фира и от Черната Чума почти ликвидирала Европа. Довиждаде, Бяла Раса, АфРопейци и ЕвАраби - Уилкомен!!

30

Газ,чорапи,наметало

преди 4 години

Търся да си купя противогаз, зелен с кръгли очички и слонски хобот за да плаша народа в автобуса.

29

Дарвин

преди 4 години

всеки да се спасява сам, кой оцелее, оцелее, в момента вървиме като статистика към 400 Милиона убита от Короната в следващата 1 година!