11

колко е готино

преди 4 години

Да храниш кучетата пред блока като хвърляш залци през балкона. Колко много ползи има от това:- отърваваш се от домашният ***- чувстваш се значим и велик, претендираш че си добър и загрижен- нямаш никаква отговорност, ако кучетата не дай боже ухапят и наранят някого , нямаш никакво отношение към инцидента- не е нужно да чистиш, да се грижиш, ваксинираш, възпитаваш- ако си на кеф, хвърляш комати, ако ли не, пропускаш

10

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна простотия - сигналите ги подават разни ментално болни лелки и социопатски НПО-та. Големия проблем са бездомните животни скитащи по улиците, най-вече кучетата, които представляват опастност за обществото, а не че някой си ритнал пес.

9

маркиз дьо саП

преди 4 години

Изгубени тъща и куче. Давам награда само за кучето!

8

***

преди 4 години

До зоологАко животните са в приюти няма как зоофилите да ги хранят на улицата и да се събират глутници. И да, проблемът е общински.

7

зоолог

преди 4 години

До ***Видовете съществуват там, където имат хранителна среда ! Проблема с бездомните животни идва от там, че разни зоофили редовно ги хранят. Ако нямат храна, ще изчезнат по естествен начин. И не общината и правителството са виновни за това, а пустия ни селски манталитет !

6

Freeman

преди 4 години

Ква зоополиция, вие нормални ли сте ве? 200к държавни служители имаме и вие още *** искате?

5

***

преди 4 години

Ако общините най-накрая си свършат работата и решат проблема с бездомните кучета, няма да има бити животни или поне много по-малко. Но това пък ще остави доста хора без поминък.

4

Кучомраз

преди 4 години

А за бити хора защо не се възмущавате, кучелюби про клети, голяма работа, че няколко дръгливи песа и мачки ще баялдисат от лобут, като толкова ви е мъчно за тях, плюск айте от един казан с цялата животинска па плач и си го слагайте по дупките, зоофили изтр ещели

3

сф

преди 4 години

Преди 100 години 90% от българите са живели по селата. Били са животновъди. Този "ген" лесно не се избива ! То като ти идва отвътре да излезеш сутрин с животинка на мерата и да се радваш като почне да я "тори"...Това, че живееш в град, това, че мерата всъщност е детска площадка не променя инстинкта ти на пастир ! Като си програмиран остатъка от храната да я даваш на прасенца и кокошки, като ги няма ръсиш кокали и огризка на тротоара пред входа...и храниш плъхове и ***. Ген,к,во да пра,иш !!

2

Анонимен

преди 4 години

Не е хубаво да се бият животните, но да се хранят и привличат в определени места може да е направо опасно.

1

сф

преди 4 години

Който обича животните да стане фермер, ветеринар, пастир, работник в зоопарка и т.н.т. Но разни неразлюбили селото "граждани" да престанат да въдят животинки из блоковете и да ти "пашуват" по паркове и градинки !!!