6

Анонимен

преди 4 години

Руският президент Владимир Путин заяви пред ТАСС, че Русия няма намерение да воюва с когото и да било. Той и руските държавни власти, създават ситуация, при която на никого не би дошло наум да воюва с Русия. Думи на велик държавник.

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Вчера турският лидер заяви, че очаква в резултат на разговорите да бъде постигнато НЕЗАБАВНО ПРИМИРИЕ в сирийската провинция.ВИЖДАТЕ ЛИ КОЙ ТЪРСИ МИРЪТ, НО *** ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА СПРЕ ДА ПИЕ НЕВИННА КРЪВ!Мачкай Ердо

4

Анонимен

преди 4 години

Асад каза, че пиндостанците са провокирали предприетата от Ердоган ескалация в Идлиб, защото знаели, че след като освободят провинция Идлиб, сирийските войски ще предприемат освобождение от пиндостанска окупация на левия, източен бряг на река Ефрат.

3

Новината

преди 4 години

САА на Асад е на южните подстъпи на град Идлиб, административен център на провинция Идлиб. Руската военна полиция не само навлезе в стратегическия град Саракиб, но го зачисти от терористи и над целия град се веят руски знамена.

2

Анонимен

преди 4 години

Двама диктатори борещи се за територия в 21 век ... Да я поделят Сирия и да се успокоят, те собствената си територия не могат да усвоят обаче искат още. Господ гледа и те не са безсмъртни ...

1

Анонимен

преди 4 години

турския циркаджия пак ще се моли