201

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Да, Гърция да Настани Бежанците в Хотели,А ЕС да плаща - Чудесно ще е за горките хора,Да си Починат в Гърция ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

200

VANGELIS

преди 4 години

Доколкото знам В УСТАВА НА ООН -- Бежанец е този който бяга !!..от ВОЙНА..ВСИЧКИТЕ ДРУГИ СА == ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ, СТРАННИЦИ, НАВЛЕЦИ, ЕМИГРАНТИ, АИЛЯЦИ-КЪСМЕТЛИИ , И ТУРИСТИ -- НА КОИТО ИМ ТРЯБВА ВИЗА ЗА ДА ВЛЯЗАТ ДОРИ И В АНДОРА , А КАКВО ОСТАВА ЗА ГЪРЦИЯ !!ДЪРЖАВАТА ГЪРЦИЯ НЕ Е ПОЧИВНА БАЗА, ПОЧИВНА СТАНЦИЯ , ИЛИ ХОТЕЛ С ОЛЛ-ИНКЛУЗИВ !!ДЪРЖАВАТА ГЪРЦИЯ ==== Е ДЪРЖАВАТА НА ГЪРЦИТЕ , ЗА ГЪРЦИТЕ ..И САМО ЗА ГЪРЦИТЕ !!

199

Анонимен

преди 4 години

За какво въобще си губи времето, министерството на истината? Явно за забавление.

198

Анонимен

преди 4 години

"От тук на сетне, каквото и да се прави разпада на ЕС е гарантиран !"От 1917 ги сънувате тези мокри сънища и накрая блатная се разпадна а Европа се обедини.

197

ДО 221 ДО ДО ТИМ

преди 4 години

ИМАШ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ ВИДНО Е ПО НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.!

196

АНГЛИЯ

преди 4 години

ПАТКАНИТЕ ПЪТВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ!ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ СА ВТОРАТА ГРУПА ПАТКАНИ ФРАНЦИЯ ЛИ ХОНЛАНДИЯ ЛИ ИЛИ ПЪК ИТАЛИЯ .....ОСТАВА НИ САМО ДА НАБЛЮДАВАМЕ БЕЗУЧАСТНО ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНА ЩЕ НАПУСНЕ ПОТЪВАЩИЯ КОРЪБ И ЩЕ ПОТЪНЕ ЗАЕДНО С НЕГО ГЕРОЙСКИ.

195

До Тим

преди 4 години

Американците на се нападали Сирия! Сегашната бежанска криза идва от действията на Путин, Асад и Ердо! Запада е изкоупитл а жертва. На първите трима не им пука. Те имат изгоди от дестабилизация на Запада. . ЕС трябва са действа твърдо!

194

a за мен

преди 4 години

ЗА МЕН ПЪК МЕРКЕЛ Е ПОПУЛИСТКА....ТЯ СЕ ОПИТВА ДА РАЗКЪСА СЪЮЗА С ПОВЕДЕНИЕТО СИ И С ПОЛИТИКАТА СИ НА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ИСЛЯМСКИТЕ РАДИКАЛНИ БОЙЦИ КОИТО ТЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ НАРИЧАТ ЛЪЖЛИВО БЕЖАНЦИ В УСЛУГА НА ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА РАЗРУШАТ ЕВРОСЪЮЗА.

193

Тим

преди 4 години

За жалост сега кусаме попарата на американците защото не им беше работа да нападат Ирак Либия Сирия и да създават смут в целия регион та ние барабар Петко с мъжете пратихме военни контингенти зад граница и сега се оплакваме че има бежанци може да се оплаква този който няма пратен контингент в някоя от държавите щом имаме военни там ще си понасяме последиците от това

192

Анонимен

преди 4 години

Ес влезе в капана на двамата евразийски диктатори Путин и Ердоган и ще трябва да направи избор или Путин или Ердоган. От тоя избор зависи както евентуалния разпад на ЕС така и евентуалния разпад на Русия.

191

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТова се говореше още по времето на СССР. А къде е сега СССР?

190

SS

преди 4 години

Пет пари не давам за ЕС нито за "ценностите" им.Пускайте мигрантите,и с ескорт до сръбската граница.Искат Западна Европа ОК.Всеки има право на щастие.Ама ,че ЕС щял да се разпадне,какво от това?За това сами са си виновни със своята неолиберална политика.Тука никой няма да остане,бедността ни спасява.

189

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

От тук на сетне, каквото и да се прави разпада на ЕС е гарантиран !

188

Анонимен

преди 4 години

Ножът вече опира до кокъла за ЕС, повече не може да шикалкави или ще продължава да угажда на Путин с екстрата да приеме 4-5 милиона мигранти или ще се наложи ЕС да принуди Путин да се махне от Сирия заедно с авера си Асад.

187

ГАДОРЯН

преди 4 години

Мада Раша я очакват Златни времена. По простата причина че пудела на Кравария, Европа, ще бъда смачкана от ордите от Изток. Хак да им е. Така к се пада на заспалата, арогантна Европа. С наглата й псевдодемокрация, либерастия и прочие. Ордите ще я превземат и обезличат. След 100 години никой в Европа няма да знае кой е Цезар, Наполеон, Да Винчи. Сигурно мислите че говоря глупости. Аз не мисля. Е после се надявам да дойдат китайците. Хаха

186

Анонимен

преди 4 години

към коментар 200:недей се зарича,защото неврохирурга който прегледа и лекува зет ми-чистокръвен германец бе от Афганистан..с ужасни обноски в немска болница..просто нямат лекари явно в Германия.. какво ли още има да преживеем.

185

Анонимен

преди 4 години

Ами ако продължават европейските политици да се правят на велики и да се дръвчат като младока Себастиян Курц от Австрия може и да се разпадне ЕС заради емигрантите. На Курц сякаш Ердоган му е длъжен да държи мигрантите при себе си за да не му изцапат костюма във Виена.

184

Анонимен

преди 4 години

А не може ли просто да каже че няма да приема мигранти ? И които се пробва ще бъде върнат в пустинята ... пуснат като товар от самолет. Хайде стига, по добре да направят една програма за визи по подобие на тази в САЩ за хора които имат специалност и са образовани. Другите да се спасяват.

183

Тъ

преди 4 години

Меркел затри цял континент,Хитлер бледнее пред нея.

182

355

преди 4 години

Крайно време е тези уж " бежанци"да ги разкарат ,кой откъдето е.Искали в Европа,а Европа иска ли ги?Защо никой журналист не ги попита какво ще работят,какво образование имат,как си представят живота тук?Не мога да си представя нормални хора да раждат в лагери,да живеят години в тях,при положение,че нямат доходи и възможности да се грижат за деца.С инстинкти на животни се размножават.