12

Gif

преди 4 години

Мъчат ни много ***.

11

Анонимен

преди 4 години

нашите лекари и политици няма да се справят с този вирус. Капацитет нямат, желание - също.

10

kris

преди 4 години

Истината е, че лекарите ни са потресващо неграмотни. Който е обикалял по болници знае за какво иде реч! Не случайно хората с възможности не се лекуват в БГ.

9

Петров

преди 4 години

БокУ се чуди какв да измисли за да не работят хората и да не им плащат - то грип, то празници, то чума, то щамове, то срещи с разни дерлайени.

8

Анонимен

преди 4 години

Cвинската чума мълниеносно покори България преди в Eвропа да бяха чули , но kорона тук няма. Глупав вирус, как мислите ?

7

Анонимен

преди 4 години

Наште са така, ще намерят короната само сред мъртвите.Точно както преди две-три години след като 5-тия умрял за 48часа 30-35 годишен човек от естествена смърт в малко българско селце и на 6-тия им светна лампата,че били отровени от фалшив алкохол.Та тогава ги изровиха хората и разбраха.Та и сега така - да се поразровят и да видят.Не ми се мисли какво е в момента на централните гробища в София.Предполагам има поне 4-5 дневна опашка за крематориума.

6

Анонимен

преди 4 години

Короната е у нас, но нашите лекари неправилно я изследват, не пазят добре пробите и от там е цялата работа. липса на професионализъм.

5

Нашенец

преди 4 години

Ей добре,че си вкарахме грипо преди години,щото иначе тоз короната не ще да идва при нас и това си е...То мани другото *** те сега и парички губиме,на другите милиарди дават,а за нас и *** за зеле нема:))))))

4

Анонимен

преди 4 години

Кой се опитват да лъжат нашите власти и продажните ни лекари. В ЕС са глупави там няма медицина,те чакат данните от герб сигурно?

3

Анонимен

преди 4 години

Онзи шапкаря нали се обясняваше, че смъртността била като на сезонния грип!? А то какво стана,а? В Италия 160 излекувани 79 починали.Хайде смятайте сега проценти!

2

Емигрантка

преди 4 години

И как разбраха че е тип Б- затова трябва да бъдат тествани заболелите или тези със симптомите. В нормалните държави, ако има съмнение се тества и на заболелия се дава Тамифлу лечебна доза, а на близките му се дава превантивна доза. Или ако половината от тази "ГРИП Б ВЪЛНА" се тества ще се окаже "КОРОНАВИРУС". Докога бе хора ще търпите некадърноста на това правителство.

1

Анонимен

преди 4 години

"Б" като "Борисов" ли?