151

Анонимен

преди 4 години

търси си отново шамар както получи от САЩ

150

Анонимен

преди 4 години

Добросъседство - добре, но никакви отстъпки, никави мигранти в България. Това е игра на котка и мишка, едва ли не кой кого. ББ просто да си отваря очите и да пази интересите на България, защото ние Ердо си го знаем що за стока е. Разбирам че с него трябва по - внимателно защото е такава фурнаджийска лопата. Не искам да изпадаме в ситуацията на гърците и да чакаме помощ от ЕС защото пък ЕС също си има трески за дялане в това отношение Време е тези хора да бъдат върнати по родните си места.

149

киряк стефчов същи

преди 4 години

в навечерието на з март в турция , днес посреща на границата незнам си какви от ес , отмени националния празник без заразени и нито един болен в българия ботев там ги е описал тази прослойка българи киряк стефчовци и иванчо хаджипенчович обвинителят на левски докога бе братя ще търпим това.......

148

Анонимен

преди 4 години

Мицотакис е мъж не подлизурко на Ердоган.

147

Анонимен

преди 4 години

В ГЪРЦИЯ Е СТО ПЪТИ ПО-ДОБРЕ

146

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО ББ !!!!! Истински ДЪРЖАВНИК !!! Така се гради авторитет на ЕВРОПЕИСКА БГ !!! ...ББ ще управлява ДОКАТО си ИСКА ..защото над 10 год. над 1 000 000 бг гласуват за ГЕРБ !!!!!....а БСП е в опозиция някъде до 3 000-ната год ..ако Гешев не ги ОПАНДИЗИ до тогава !!!

145

Истукан

преди 4 години

Абе тикво, младите хора като мен на 30 са без семейство и деца, така ли мислиш да я караме? Можеш да храниш бежанци и роми, ама пари не даваш за създаване на семейство.

144

срам

преди 4 години

борисоВ до седмица да представи медицинско от докртор психар че не се ВОДИ на оттчет .ЕС да го докаже.както се изисква по ЗАКОН за всички БГ граждани в противен случай незабавна О С Т А В К А

143

Анонимен

преди 4 години

Гърците винаги са били по-добре от нас защото сред тях няма национални предатели

142

гост

преди 4 години

в сащ и австралия и на космическата станция ,винаги и само от ИЗ ТОК

141

гост

преди 4 години

срам и позор за България е ,някакъв околийски *** да забранява ЧЕСТВАНЕТО на всички БЪЛГАРИ на връх ШИПКА ,мини,пре.дателя да ОТГОВОРИ ....ЗАЩООО ???И ДА ОТГОВОРИ ЧИЙ ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛНЯВА .някой да му каже на ухо ОТКЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО.

140

мишо бирочето

преди 4 години

незавършилата гинеколожка вон дер ботокс само от миризмата на нашия мъжкар че надуе корема пак. *** как го обичат, *** как го тачат, *** как кокетничат с него. бре бре бре, пу пу пу. свинските черва на ЕС. по некадърноста ще ги познаете.

139

баба Пенка

преди 4 години

Баце сигурно пипнал тук там Урсула, че весела изглежда.

138

БАРСЕЛОООНАА!

преди 4 години

БАРСЕЛОООНАА!

137

Анонимен

преди 4 години

до 140 Не си в час нещо с темата! -:) Я ходи да спиш докато мине тревата! -:) Леле леле....

136

който се цепи...

преди 4 години

Няма ли някой да преведе на нашия, че Фон дер Лайен е казала, че номерцата на Ердоган да цепи европейските държави няма да минат.

135

Фреди

преди 4 години

Барселооона...

134

Селчук

преди 4 години

Достатъчно е, Борисов да скръцне, че затваряме кап. Андреево, ако *** масово тръгнат и Ердо няма да смее да пусне и пиле да припари. Така че, стокообменът между ТР и ЗАП. Европа и нашето геогр. положение са си застраховка живот.

133

дабе

преди 4 години

въртим на място 30години щот сме крадливо инато калпаво глуповато племе и все някой друг ни е крив - форума е извадка на това. бас че ти дето ривеш за боксуването 30 години на място живееш в соц блок и нито си изчистил една хартийка нито си копал градинката отпред нито си боядисал стената на своя етаж и хеле па ако случайно си бас че е калпаво и в различен цвят от съседа щото сте инати и прости и неразбрани хора дет не гледате по-далеч от носът си ама все мрънкате

132

БОРИСOFF, ТИ СИ СРАМ

преди 4 години

БОРИСOFF, ПРЕКЛОНЕНАТА КРАТУНА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ. НАЛИ МУТРАГЕНЬО. ГЪРЦИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА, ТЪ ПА МУТРО. ЗАЩО ПЛЮЕШ? НАЛИ СИ РИСТИЕНИН, НЕГОДНИКО! БИ ЛИ ТИ ШУТА ТУРСКИЯ ПАДИШАХ? КАКВИТО И МУТРЕНСКИ МУРАФЕТИ ДА ПРИЛАГАШ, ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.