81

Анонимен

преди 4 години

До До 79Явно не плува достатъчно, не може да ходи редовно на плуване брат ти и да няма ефект.Плуването натоварва всички мускули в тялото, но знам ли, може брат ти да е някакво изключение.

80

Анонимен

преди 4 години

До 75Групата планинари с които обикаляме са на възраст 35-75 години. Повечето са в идеална форма. Пак опираме до торбата с хапчетата за хронични болежки, наднорменото тегло, лежането пред телевизора и мързела. Не е и до пари даже. Да си сготвиш супа, леща или боб вместо най-евтините хляб и кренвирши обилно поляти с безалкохолни едва ли ще излезе по-скъпо и определено ще е по-здравословно.

79

До 79

преди 4 години

Брат ми ходи 5 дни в седмицата да плува, всеки ден прави по 20000 крачки, хляб не яде, бира не пие, алкохол не пие, сладки работи не яде, яде малко и т.н. и от години не може да свали килограми и си стои 89 кг при ръст 174 см. Всеки човек е различен.

78

Анонимен

преди 4 години

До хлевоустХраната мой човек, бих ти препоръщал плуване също.Познавам хора също които имат проблем с наднормено тегло, но те решават въпроса с тренировки и се хранят предимно с месо, например пиле и някакви зеленчуци без хляб.Изглеждат доста добре на външен вид сега, също да не забравя избягвай бирата и всякакъв алкохол.Бирата си един вид хляб, на мен не ми пречи, мисля че обясних защо, но ако имаш проблеми с теглото я избягвай.

77

Реалист

преди 4 години

Всеки човек е различен и по принцип това, което помага на един, може да вреди на друг. Всеки сам трябва да намери подходящия за него начин за отслабване. Има един универсален метод, но последиците всеки трябва да си ги прецени - гладуване. Примерно, яжте си нормално без да прекалявате, но само веднъж на ден, примерно на закуска, или на обяд, или на вечеря. Ще свалите килограми до определено ниво, но после трябва да измислите нещо друго. Аз така свалих от 110 на 90, но трябва да сваля още.

76

Истината..

преди 4 години

Първо сме бедни и не се храним със скъпи и здравословни храни. Второ сме единствената държава в Европа, за която на даден колбас няма строго определена рецепта и производителите слагат всякаква химия, овкусители и оцветители, водещи до рак и запушване на аортата.Мляко няма в млечните продукти, а само вредни заместители, които организма не може да усвои и водят до мутации на клетките.

75

HeinrichHimmler

преди 4 години

Пълна лъжа, търсят си причина да продължават да ни ограбват с пътища 8мо качество и с репресивни мерки на КАТ да бъркат в джобовете ни, вместо да подобрят инфраструктурата, контрола и да намалят смъртността на пътя. Бойко ще умре един ден , както и всички герберасти , и ще си правите компания в Ада нещастници продажни!

74

Реалист

преди 4 години

Тук явно пишат преди всичко тийнейджъри, на които морето е до колене и всичко, което хвърчи се яде. Спортуването е до време. После може да стане и вредно. Това, че някой си можел да кара колело по два часа изобщо не означава, че всички могат, както той си въобразява. Здравословното състояние на хората над 40-50 години е плачевно и това не е от хубав живот.

73

Анонимен

преди 4 години

То и аз понякога качвам няколко излишни килограма, но след това с тренировки и определен хранителен режим си ги връщам за месец-два. Да си с наднормено тегло не само е грозно, но най-вече е вредно за здравето и за самочувствието на човека.

72

Анонимен

преди 4 години

До 69Диетата ти не е ок затова. Трябва ти по-сериозна рестрикция.1 оризов ден в седмицата ( само варен ориз), 1 воден ден 24ч само вода). Без пържено, без месо, без кашкавали и мазни сирена и няма да имаш омазнен черен дроб. Вечер само салата. Сутрин овесена каша с малко ядки. Почнаха постите, спазвай ги 40 дни и гарантирам че ще си поне - 15 кг.и в идеално здраве след тях.

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Ами всичко е до култура, когато нямаш хубави гени както посочих по долу.Аз може да ям всякакви вредни вкусотии, но знам че няма да ми се отрази.Ако бях с гени със склоност към напълняване, щях да взема мерки.Дали в фитнес или да отида на планина, все нещо трябва да се направи за да изгориш калориите.Също много обичам плуването, което оформя цялото тяло.Айде пак ми нацвъкайте минуси братлета.

70

хлевоуст

преди 4 години

А и забравих да кажа, че на умерено до силно натоварване като бъркане на бетон, цепене и носене на дърва и т.н. издържам по някой и друг час. Отделно бързо възстановявам след това.

69

Анонимен

преди 4 години

До 67Много си прав. Плешивия 30 годишен чичак с шкембе си е отвратителна и широко разпространена гледка в България. Ние жените НЕ харесваме шкембета и мързеливи мъже. Съжалявам за откровеността, ама такъв дето само яде и се налива с бира на дивана, а го мързи да походи или потича няма дори да го погледна.

68

хлевоуст

преди 4 години

Аз съм 184 см, 117 кг. Не пия никакъв алкохол ( вкл. боза ), не пуша, някъде към 7-8 км дневно вървя пеша темпово, а не като разходка. А през по-топлите месеци ( от 4 до 11 ) поне 4-5 пъти седмично допълнително карам велосипед ( колело е нещо друго ) по около 40-60 км. Не мога да отслабна въпреки, че не употребявам хляб, а въглехидратите си набавям единствено от плодовете, не и от полизахариди. А и има силно увеличен и омазнен черен дроб. Какво движение, кви пет лева? Ген и нищо друго.

67

Анонимен

преди 4 години

Българина не се движи и това е основният проблем. Щом аз мога целогодишно да карам колело навън, да ходя пеша по 2-3 км на ден значи всеки може. Ама мързеливия чичак "пали" колата да закара *** на училище, за да не би то да "истине" , нищо че училището е на 200 метра. А и как ще го видят да върви - не е престижно. Е затова и децата и възрастните са дебели - мързи ги и нямат грам физическа култура.

66

Анонимен

преди 4 години

До ДаХа ха ха хах ти описа всичко което една жена мрази в мъжа, поне на външен вид.Щом се харесваш с тесни рамене и голям корем, дерзай друже.Все пак и гените си казват думата.Аз например без да тренирам, винаги съм към 75-80 кила при ръст 1'80.Нито мога да надебелея, нито мога много да отслабна.А пия бира като за световно и ям вредни пържени храни.

65

До 60 /Истината/

преди 4 години

Знаеш ли какво момиче беше дъщерята на съседите? Можеше да бъде снимана и в най-луксозните журнали за реклама на бански костюми. Още в гимназията сама реши да прави по 50 клека сутрин и вечер. Това и беше гимнастиката, освен физкултурата в училище. Не ядеше след 18.30 ч., сладко и тестено си позволяваше само до обяд.Омъжи се, роди две деца, работи в офис. Уж не се спира, домакинства, тича по пазар, но вече е двойно по-едра от онова момиче - като излязло от приказка.Много са с такава съдба, уви

64

Анонимен

преди 4 години

По добре е човек да бъде богат здрав и красив, отколкото беден болен и грозен.

63

Анонимен

преди 4 години

За какъв фитнес и спорт говорите? Хората работят по 12 часа на ден за да оцелеят. Прибират се вечер изморени и пребити от работа като кучета, хапват и лягат да спят. А през почивните дни вършат работа и къщи. Чистене, готвене, пране. Няма време за фитнес! Може да спортуват само жените и децата на милионерите които по цял ден се чудят какво да правят. Нормалните хора са на работа постоянно.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Определено критериите са променени. По номерата на дрехите съдя - цял живот съм била в размер М, в последните години се оказа че съм станала S. Не съм отслабнала, все толкова съм си на кг, а годините са ми повече. Та ако някой може да ми обясни тоя феномен..., но според мен просто сменят номерацията умишлено, да създават усещане у хората че са по-слаби.