216

Кьормеков

преди 4 години

Прегръдки,целувки,комшийски мурафети между Борисоулу и Ердоганоулу,по случай 3-ти март,денят от който сме се освободили от йезуитската турска империя. Позор!

215

Анонимен

преди 4 години

Ердоган ни поздравил за 3 март!?Чак такава подигравка не сме очаквали!А не сме ли?

214

Хаха, човече, смешен

преди 4 години

Много ти се иска да спим, ама на - будни сме още. Ти си поклонение у мюслитата, а ние - на Шипка.

213

дгфдсг

преди 4 години

Левски не е убивал турци, араби и китайци под път и над път. Той е мечтаел за република в която всички живеят в мир и турци и българи и други. Не трябва да забравяме уроците от миналото, но бъдещето е по-важно.

212

Алиагджа

преди 4 години

Оставете международните БакийПомислете за собствения просперитетЕдна модерна линейка има ли в тая държава, защо няма. Депутатските возила можеха ли да са добре обурудвАни линейки за всеки град поне една

211

дгфдсг

преди 4 години

Благодаря за поздрава, пожелавам здраве и просперитет на всички българи и турци.

210

Алиагджа

преди 4 години

Не споменавай Левски бре *** това ли завеща той , за него ти щеше да си бацил . Много сте и за това боксува държавното дело

209

Анонимен

преди 4 години

Когато те изпратят да си тръгваш до най-външната възможно точка - това е признак, че не те искат и ти нямат доверие. Борисов го изпращат до колата му.

208

Едно към едно

преди 4 години

Значи ислямът е "правилната" религия, ама търсят спасение при християните! Редно е да отидат в Саудитска Арабия или Турция! Не съм чул там да се заселват християни или да се строят църкви!

207

Анонимен

преди 4 години

БОКО Е ПИЧ И МЕЖДУНАРОДЕН ДЕЯТЕЛ.

206

Алиагджа

преди 4 години

Не годен материал е останал в България.*** , научен да не мисли , просто зубър .ПАПАГАЛИВие сте никой ..В християнска Европа както обичате да се изтъквате сте след африканци , араби ...изобщо...Но какво да се прави трябват и такива

205

Анонимен

преди 4 години

Докога ще търпим режима на животното Ердоган? Докога тоя сатрап ще дерибейства в Сирия?

204

Анонимен

преди 4 години

Лютвито и Карадайъ защо мълчат?Пред изобретението на д-р Гилотен ще крещат с пълно гърло. От ужас.

203

БЕЙ

преди 4 години

BADETE VINAGI BLAGODARNI NA BORISOV 6TOTO BLAGODARENIE NA NEGO PONE STE SPOKOYNI V BALGARIQ.Важно е, но не е достатъчно. А и зверската мизерия е твърде висока цена за това спокойствие. И накрая, това не е негово достижение. Той е марионетка и пионка и прави каквото му кажат. Злините които е причинил са хилядократно повече от добрините.

202

Само питам

преди 4 години

Лютвито и Карадайъ защо мълчат?

201

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не е попитал тези бежанци искат ли да останат в Турция като свободни граждани извън лагерите, а директно ги стоварват на границата с Гърция да изчезват към Европа? Турция е най-подходящата страна за тях, най-близка е до манталитета им.

200

УМЕН

преди 4 години

"Председателят на ЕС Шарл Мишел обяви, че ще посети гръцко-турската граница. По всяка вероятност ще стане свидетел на нечовешко отношение"Епа да си седи в Париж и да се радва на човешкото отношение с калашници на същите тия "мигранти". Я в дискотеката, я в театъра, я в редакцията на някой вестник.

199

AGA

преди 4 години

BADETE VINAGI BLAGODARNI NA BORISOV 6TOTO BLAGODARENIE NA NEGO PONE STE SPOKOYNI V BALGARIQ.AKO BQHA VI UPRAVLQVALI KOMUNISTI SEGA 6TQHTE DA PIETE SPIRTOVE VMESTO HUBAVA RAKIQ, 6TQHTE DA STE IZOLIRANI V TAQ MALKA DARJAVA. A SEGA PONE KOYTO ISKA HUBAVO SI BA4KA IZ CQLA EVROPA.BADEDE PLAGODARNI PONE MALKO. MISLETE MALKO KAKVO 6TE6E DA E AKO BE6E DRUGO Q4E.

198

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТя би го направила Херо Мустафа е кюрд и не обича турците.

197

Pumpkin

преди 4 години

Точно при Ердоган ли се ходи непосредствено преди 3 март бее...? Тотално тиквено несретие.. в потрес съм. Оня анадолец ми казва че мога да спя спокойно. И нашия е гоУем дипломат... Продажна тиква такава