18

безсмислено е

преди 4 години

да коментираме, защото когато числата говорят и Боговете мълчат, а числата за Италия са:заразени: 2036умрели : 52в болница, т.е. сериозно болни : 908 или около 50% от заразенитев интензивно на изкуствено дишане, само 20-30% шанс да оцелеят: 166 или около 10% от заразенитене очаквайте по различнва статистика във всяка зържава на планетата, която не направи като китай и не затвори границите, не постави цели градове под карантина и т.н.вие чували ли сте грип от който 50% стигат до болница?

17

Анонимен

преди 4 години

"професор" Кантарджиев Откога на болните от"грип''им заваряват къщята?

16

до 12

преди 4 години

значи, ти ми говориш за други и известни и изследвани вируси до сега с десетилетия, а аз ти говоря, какво показват текущите проучвания на този нов вирус - че температурата му влияе слабо колко е жив върху повърхности. казах ти, дай ни линк, на изследване на SARS-CoV-2, където не живее 9 дена извън тялото и върху повърхности, а 5 минути, както ти твърдиш и не ми казвай да си търся, защото аз ти дадох линк към статия в Ню Йорк Пост. Дай ни Линк и Ти, иначе просне не разпростанявай слухове!

15

до 13

преди 4 години

не е верно, пренася се и по въздуха, това за капчиците го вярваха в началото, преди Круиза на Смърта "Диамантената Принциса", където вируса се носеще из въздуха навсякъде, като прахови частици, без никой да го е изкашлял в капчица вода!

14

Хомосексуалист

преди 4 години

А ако хомосексуалист се разболее в Белгия ще го изолират ли, или елджибититата ще излязат да блокират центъра на Брюксел защото това е нарушение на свободата на елджибититата и не може да практикува свободно сексуалните си практики?

13

Анонимен

преди 4 години

В Белгия - меката на европедерастическите ценности, толерантността и демокрацията това е нормално да те запечатат, това е демократично. А в Китай когато налагат карантина не е демократично, защото в Китай няма европедерастически ценности!

12

до 11

преди 4 години

на Български е същото ето ти от Толковният Речник на Български Език:"херметичен - Който не пропуска въздух след затваряне"Мен, ако ме питаш Номер 4 и сложилите му Плюс се бъркат с Вакуум - Херметически, значи, че с найлони и гуми са изолирали въздуха да влиза и излиза от апартамента - както N95 и FFP3 маската за лице спира или противогаза!

11

До 9

преди 4 години

Виж нямам време и желание да те ограмотявам. Попрочети до каква температура живеят различните щамове вируси според това дали обвивката им е на белтъчна или мастна основа и ще разбереш

10

до 4

преди 4 години

не знам, какво де пениш, в случай, защото вируса се пренася и по въздуха, т.е. трябва да запечатиш апартамента така, че да не влиза и излиза въздух от него, не знам на български как му казвате на това и дали е точно "херметически", но на Английски думата е hermetic или синоним air-tight, същата дума се ползва за примерно очила за плуване, дето имат гума и въздух и вода не могат да проникнат до очите ти. та това е "hermetic" изолация на Английски и какво се има предвид, твоята дефиниция не я знам

9

до 7

преди 4 години

имаш ли линк доказващ твърдението ти, щото аз имам и то 10-ки, примерно статия в Ню Йорк Пост със заглавия "Coronavirus could survive up to 9 days outside the body, study says"така, че твърдение без източник са си чиста пропаганда и митове и легенди!Вируса живее до 9 дена на повърхвости, никаква връзка с околната температура не е установана - единствената установена връзка е с вида повърхност - например върху метала мед умира бързо. Върху, повечето неща като картон, гума и т.н. 9 дена!!!

8

Аз

преди 4 години

Пресата всява много паника с тези непрекъснати, статии. Има вирус, но хората почти се побъркаха от тази непрекъсната информация.

7

До 5

преди 4 години

Зависи от температурата бате. На +15 живее 5 мин

6

Анонимен

преди 4 години

Covid-19 има ли разрешение от миграционната служба?

5

до 3

преди 4 години

това е поредният мит разпространен в България - вируса живее до 9 дена в зависимост по повърхностите и е по всички пратки и продукти от Китай. в Канада цялото карго от Китай го облъчват с радиация за да го дезинфекцират. най-вероятно така пламна в Италия, а не от заразен човек.

4

Анонимен

преди 4 години

Затвориха херметически си го измислихте или е така в оригинал? Знаете ли какво означава херметически?

3

въпрос

преди 4 години

нали вируса уж умираше по повърхности, защо запечатват жилището?!

2

цитат на деня

преди 4 години

The influence of COVID-19 on the human body is like a combination of SARS and AIDS as it damages both the lungs and immune systems," Peng Zhiyong, director of the intensive care unit of the Zhongnan Hospital of Wuhan University in Wuhan, told the Global Times on Friday.оставям да си го преведете само, за да не ме обвините, че разпространявам слухове, Професора направи горното изказване като коментар към Официялният Рапорт на Китайското Правителство от Първата Аутопсия на Починал от Корона!

1

историята се повтаря

преди 4 години

точно като в Китай, първо те запечатват в дома ти, а на следваща фаза още докото си жив и още шаваш те кремират!