138

Анонимен

преди 4 години

Стотици са като Евгени:Не хиляди, не стотици хиляди, не милиони или десетки милиони са. Изпуснах се, то няма толкова бзлгари.От кога "VW-тата" което в превод са Фолцвагени, станаха тоалетни? Лошо скалъпена статия.И след *** му вяврвай на джурналя - нито може да чете, нито може да пише, пише ама с грешки. *** Джурналистан!

137

само не разбирам

преди 4 години

защо са започнали да учат немски СЛЕД като са пристигнали в германия а не преди това ??? то и в България ако не знаеш български трудно ще си намериш работа

136

х

преди 4 години

До АнонименАз пък нЕ харесвам бели като брашно мацки, всеки има различни представи за красота.По-добро от Балкана и Латинска Америка няма.

135

пияница мистик

преди 4 години

Спят на улицата, мият keнефи, всичко било много скъпо, заплатите малки....ама да са в Германия, не в Джуджистан. Що така бе, другаре? Можете ли да разясните?

134

Анонимен

преди 4 години

VW vs, WC?

133

Анонимен

преди 4 години

До КесметоЗа тях ще трябва да питаш в Столипиново и ФакултетО. Те са българки само по документи и ти знаеш това.

132

Анонимен

преди 4 години

Незнам какво си мислят немците за мигрантите, но ще ви кажа едно: красивите натурални блондинки със сини очи ще са все по-рядко срещана гледка в Северна Европа! Изключая Полша, оти те са диви националисти и пичове и каквото каже Германия поляка наинат ще го прави наобратно дори само да ги дразни. Затва не приеха мигрантите.

131

Какво е VW-тата ?

преди 4 години

Нещо средно между Фолксваген и Тата ли ? Явно автора е антифен на Голфу.

130

до 136

преди 4 години

справяте ли се вече добре с афганистанския в Германия.

129

бивш

преди 4 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави .

128

Анонимен

преди 4 години

За тоя Евгени не ми се вайкайте. По нашите села има хиляди изоставени къщи с по два-три декара двор. Отива, нанася се, представя се на кмета, иска минимално подкрепа и почва да се бори. Ако кмета е човек, ще му помогне. Ако ли не, пак ще се справи. Ако и това не му харесва, да чисти тоалетни.

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126Че защо да не го плаща апартамента 50 години . При 1% лихва на година. Даже хич да не плаща главницата а да плаща само лихвата ще е по-добре отколкото да палща наем . 1% на 500,000 е 5000 евро лихва на година. Наема ще ти е най-малко 10,000 на година. По-добре да се купи апартамент при 1% лихва .

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"годишна брутна заплата пт над 55000 евро" "Това са около 3к евро нето на месец"Ако си неженен, без деца, и не плащаш църковен данък, това са около 2750 евро.

125

!!!

преди 4 години

От години исках някоя бг институция или поне бг медия да обърне внимание на институционалният расизъм спрямо българите в Германия.Забележете,че репортажа е от германска медия.Ние тук имаме правото само да работим нискоквалифизиран труд и ни се пречи от институциите.Курсове,аусбилдунги,помощ за нас е табу.Мои приятели сирийци се чудят как е възможно Меркел да не ми плаща квартирата,режийните и джобните!Е може!

124

ДО Burzum и подобни

преди 4 години

Burzum,Lurzumq,такива с твоя умствен капацитет ,пълнят приютите чистят и спят където сварят.Който и тук е копач и мияч и там ще е същата нула. Ти би ли назначил сириец,без или с лош език,без образование или с фалшива диплома,никакви препоръки ,с арабска хигиена и работещ по арабски.Не Бойко,премиерът и великият херцог на Люксембург да ни управляват и техният стандарт да имаме ,такива като теб,с твоя мозък пак ще спят под мостове и приюти и ще са на дъното.Всичко е в твойте ръце,юнако!!!

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12942 процента от децата в Германия са с чуждестранен произход.

122

Анонимен

преди 4 години

Питам се, тъй като не съм ходил. В Германия останаха ли германци? Кореняците имат ниска раждаемост, а приемат хора от 27 държави в ЕС + бежанци + турци + руснаци + украинци + югославяни + албанци и Бог знае още кой. Съгласни ли са с това самите германци? Не чувстват ли, че ги подменят като нация? Не съм чувал да има бунтове или протести срещу мигранти. Явно нямат нищо против да се превърнат буквално в сбирщинa.

121

АНТИ

преди 4 години

Хората бягат от България, щото не искат да ги крадат.Да останеш в Бг да те крадат, граничи с мазохизъм !България може да изхрани всички на територията и, но мнооого се краде.Чудовищни кражби !!

120

Анонимен

преди 4 години

До От ГерманияЕвала,пич.Кефя се на такива преуспели българи.Казваш си нещата както са и не плюеш по българите в България. За разлика от"Ц..иник",който се прави на велик, а в Германия е на социал.

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Тук един с ник"Ц..иник"разправя,че имал апартамент във Франкфурт и то в най-престижният квартал.И бил плащал 1000 евро вноска по кредит.Това означава, че ще го изплаща 50 години. Явно здраво лъже.