14

Анонимен

преди 4 години

На това алахакбарче с червената шапка на снимката как да не му издрънчиш един здрав в самодоволната мутра ми кажете?

13

Анонимен

преди 4 години

Е , ЗАЩО ЕРДО НЕ ПОЛЗВА РУСКИТЕ С-400...Те се в режим , засега няма нужда.Изпитват запада за дадени думи.

12

препърс

преди 4 години

Не знам какво става в Сирия,ама очаквайте поне 100 милиона до няколко месеца към Европата,скакалите опоскаха източна Африка и Близкия Изток,сега се насочват към Индия ,Пакистан и т.н,с 30 процента да са по ниски реколтите от зърно ,и мамата си е .....Има евтина храна ,купувайте докато има ,има неща които са с трасйност 4,5 години след края на годността,като спагетите ,медът ,оризът и т.н,дори да не стане нищо ,поне като се вдигнат цените яе имате за известно време .Бдете!

11

Анонимен

преди 4 години

азговор между Меркел и Ердоан....Меркел.....искаме да ви помогнем с 25 милиона Евро за бежанцитеЕрдоан.....добре.....по какъв начин?М....ще ги дадем на 'червения кръст'....после той на 'червения полумесец'....и после....те на бежанците....Е.....в рамките на какъв срок...?М....изчакайте известно време....Е......имам към Вас по бързо и разумно предложение....Вие ги вземете бежанците.....ние ще ви дадем 100 милиона Евро....и то веднага, без заобиколен начин.....М....не не може.....

10

ГРЪК

преди 4 години

Г-да емигранти, върнете се обратно в Турция, защото за разлика от Сталин, където е казвал "Ни крачка назад" на войниците си и където са ги чакали НКВД да ги разстрелят ако се върнат, тук Ердоган няма да ви разстреля защото сте се върнали, а ние ще го направим!Каталавес?

9

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

Е , ЗАЩО ЕРДО НЕ ПОЛЗВА РУСКИТЕ С-400...ХА,ХА,ХААААААААААААААЯВНО , СА МУ ПРОБУТАЛИ СТАРО ОРЪЖИЕ ЗА СКРАП!ЗАТОВА И АЗ НЕ КУПУВАМ НИЩО РУСКО !ЗАЩОТО НЕ СЪМ ТОЛКОВА БОГАТ!

8

Анонимен

преди 4 години

Самият ЕС казва, че Гърция и България са в правото си да си защитават границите.Така че който мангалярин премине границата с Гърция, да се разстелва на място. няма друг изход с тази напаст!Да разсрелят няколко от тия и да видим дали другите ще имат кураж като се разчуе че гърците стрелят на месо.

7

Анонимен

преди 4 години

Те се координират помежду си с помощта на мобилни телефони ............и като си споделят, че през гърция не може, а бате бойко каза, че няма да упражним сила срещу майки и деца, срещу живи хора, те ще прегазят нашата граница, и после - тези млади мъже : като в кьолн , помните ли? а и как се мачкаха на границата и не си жалеха нито майките,нито децата, нас ще ни прегазят като стой та гледай....нали границите ни бяха свещени ?

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Спокойно бе, Ердоган ще ги върне в Идлиб - Сирия.Днес пак е размазал руснаците - свалил е 2 самолета СУ-24, унищожил е 3 броя ПВО - Панцир, за едното ПВО разправят че е С 300,Ердоган Омаскари Руската Армия, направи ги за резил ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

5

Анонимен

преди 4 години

Кво става с измислените човешките права?Нима се използват само срещу който трябва!Някой да е чул за демократизиране на саудитска арабия

4

Анонимен

преди 4 години

Къде е Меркелицата????Да си ги взима!!!!Защо към Европа????Защо не към Катар,ОАЕ или СА??!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Веднага да се обяви извънредно положение в окръзите граничещи с Турция!Да се раздаде оръжие на всички неосъждани български граждани които изявят желание и да им се даде право да извършват граждански арест.Задържаните да се настаняват в опустелите от африканска чума свинеферми да им дойде акъла и за назидание!

2

Задача за 1 клас.

преди 4 години

76000 са преминали турската граница и не са в Гърция. Къде са тогава?

1

Анонимен

преди 4 години

Трябва министър- председателя да прати АРМИЯТА да пази границата и да стреля с куршуми срещу башибозуците... Ако Б.Борисов откаже, трябва да го гръмнат. И НОВИЯ министър- председател да прати армията да СПАСИ БЪлгария.