16

БГ

преди 4 години

От месец и кусур хората разправят, по възможност, да се избягват пътувания и струпвания на хора защото разпространението е непредвидимо. *** обриса Тайланд, сакън да не загуби парите за резервации, Италия - че и доволни задето се измъкнали от блокираните области. Карантина йок, после - криели. Ще се затрием от собствения си бабаитлък и безотговорност; само китаеца ще живне, ама те са други.

15

До 14

преди 4 години

Термокамерата не хваща всички заразени, а само онези, при които вирусът е започнал да се проявява!!!

14

Обективен

преди 4 години

Само непоправим наивник може да смята, че в България няма коронавирус. Самият факт, че 24/7 ни облъчват как всичко е перфектно, е показателен, че има нещо гнило. Не е задължително един човек да киха, кашля и да е с температура, за да е заразен. Потенциално всеки един човек, който срещате на улицата, може да е преносител на вируса. Дори съм готов да се обзаложа, че заразените са вече хиляди. Не се опитвам да всявам излишна паника и съжалявам, ако на някой реалността не му харесва.

13

Анонимен

преди 4 години

да ви се чуди човек, сякаш голям мерак имате да има заразени, да кажем че има от тези влезли префи термокамерите, още умрели няма, е а те са били в Италия точно когато е плъзвала заразата примерно

12

ЦИНИК

преди 4 години

Стига стоа вирус бря!!! Шъшък стана народа! То не беше еврузона,вируси амигранти.Стига бря!!

11

Анонимен

преди 4 години

Изследването е взимане секрет от носо глътката след това изисква специален тест и време. От този тест има 1000 бройки. За кои по напред. В момента има много влезнали които са нямали температура и не са ги засекли с термометрите. Пътуващите от Гърция посетили Солун дано не са се заразили че ще стане мазало. Най голямата грешка на сеяндурските управници е че не затвориха границите и не спряха полетите. Ако пламнем няма кой да ни изгаси. Управниците изпълняват заповеди от брюксел.

10

Анонимен

преди 4 години

Не поразява всеки, аз имам имунитет.

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Спешно трябва да се внесе поне едничък коронавирус! Ако трябва може и недоразвито коронавирусче. Онай корона във Враня не върши работа, то се е видело, не успя да се оформи пълноценен вирус. Инак банкявирусът ще си умре самичък като куче !

8

Анонимен

преди 4 години

Утре сутринта вече ще има спокойно

7

Агенция ЕЖК

преди 4 години

Въпрос на време е за първия случай на коронавирус и у насАбе, мисСирки, вие като че ли чакате пътническя влак Мездра-Горна Оряхавица.Престанете да стряскате хората!

6

Ром"с

преди 4 години

Имам някакво чуство,че у нас вече го има този вирус или не могат да го разпознаят или просто нещо "тъмнят" по вируса.

5

Казват...

преди 4 години

Че бил създаден от противниците на Тръмп, да му провали новото президентството. И като се има предвид, че Бойко му гостува наскоро.....така,че Бойко се опитва да устиска натиска на ЕС от една страна и от друга на Тръмп. Ама.....дните са преброени.

4

Не

преди 4 години

Въпрос на време е, Бойко да ви нареди да го напишете.

3

Анонимен

преди 4 години

Ще отнесе пенсионерите. Това е мечтата на Баце.

2

Интелектуалец

преди 4 години

Дано по скоро че изоставаме много от останалите страни.

1

zeus

преди 4 години

Е хайде де, че Баце да си почине малко от жената и детето, дето му натресоха :)