520

Anonimen

преди 4 години

Вие хора добре ли сте, изобщо не сте ли чели история примерно за еничарите и османското робство за исламизацията на бълканите или за исламизациата на помаците които са българи а ислами по вяра, поне не сте ли гледали филма време разделно. Абе учети си историята като човек и приказвайте съвестно, ако русия я нямаше сега останалите българи щтяхте да сте турци или не живеещите исклани още тогава, щяхте да бъдете такива като сегашните турци а те кои са на зор исламизирани българи, гърци, арменци..

519

Анонимен

преди 4 години

Българския етнос в Русия е изклан, асимилиран или преименуван, а в Османската империя е запазен дори езикът му.

518

Ludoto Lenche

преди 4 години

DW I politicheski analiz ?!?? Kakvo ochakvate ot edna otkrovenno propaganndna media ?!!! Na tiah im se plashta tochno za takiva analizi .

517

Анонимен

преди 4 години

С турците сме имали обща държава 500 години и нито на вярата ни са посегнали, нито на етноса ни. С руснаците само за 45 години заедно сме порусначени до степен да не понасяме независима от русия българска държава. Турците са наши братя, а руснаците - нащи душмани.

516

Тоя па

преди 4 години

След като убиха преди години руския посланик в Турция,тогава Ердоган целуваше пантофите на Путин.Когато Русия забрани екзурзиите в Турция-Ердоган пак целуваше пантофите..А сега- нямал да забрави обидата...Леле,мале,тоя фантазьор няма ли нормални съветници,та да го посъветват ,че досега Турция война срещу Русия не е печелила! И само с едно щракване на Путин и Русия ще се върне 50 години назад.Само че тоя път- и задната част на пантоланите да целува- няма да стане...

515

...

преди 4 години

в Сирия руснаците си тренират в реална обстановка, преди си имаха Афганистан за това. В Украйна не може защото там се гледа много по изкъсо а и все се надяват че ще се разберат с тях, но в арабския свят, няма какво да печелят освен да контролират кладенците които може да на някой друг. За тях си си имат предостатъчно, така че пак парите играят. Хората страдат заради руснаци или американци по целия свят!

514

Истина

преди 4 години

ердоган ще плаща много пъти за онзи самолет, колкото и да ядат и пият заедно.... ще дойде момента в който ще капитулира само заради един самолет!Бог може да има силата да прости, но ние сме хора.....

513

Ganjo

преди 4 години

Едно е да ги избуташ,друго е да ги превземеш.Ама кой да прави разлика....

512

Анонимен

преди 4 години

Ердоган удари в земята треторазрядния руски президент и му показа мястото му и мястото на Русия в днешния свят. За сега Путин се прави на разсеян все едно той не яде боя, боя го яде чyчeлото Башар Асад, а Путин няма абсолютно никакво отношение към шутовете забити в *** му. На такава една версия могат да вярват едни много глупави хора като руските крепостници върху чийто глави сеpе Путин.

511

а

преди 4 години

Тълкувай библията.мечката стъпва здраво ,както се казва ,целият свят да се ослуша защото мечка ще го гази.Тук всичко се прави в името на благоденсевието и разбирателството между хората.Сатаните ще ги настигне мор и болест,това което прилагат срещу не вините хора ,ще ги настигне стократно.

510

а

преди 4 години

След някоя година турция няма да съществува дори с името си.Тя ще бъде направена на пух и прах както е записано в библията.Заставането срещу арабските държави ,именно те ще я изпратят в битието.Някога обеснявах за Ирак ,как джорж буш старши ,че ще убеди толкова много държави и ще победи в Ирак.Не вярваше никой защото всички военни укрития се правеха от англия и се въоръжаваха от германия а те возеха и виждаха строителството на бункерите от метри олово и затова не им се вярваше.

509

Аскерът еба мамата

преди 4 години

На Тигрите и ихтамнетовците А вие си ВЕрвайте в дядо мразВижте снимки по истинските медииСлед седмица Дамаск пада

508

Анонимен

преди 4 години

И аз си спомням какви глупости ни набиваха в главите в казармата а ние *** им вярвахме. Десетки хъти ни набиваха мантрата, че ние трябва да задържим турците само за 24 часа докато дойдат руснаците и ги избият. Сега разбирам че освен нас турците щяха да избият и руснаците.

507

Анонимен

преди 4 години

....Нали и ние така сме си взели нашите територии от Турската империя....******Годината е 1984 и зам. командира вика ; Ние ако пожелаем само за 6 часа сме в Истанбул и всички му ръкопляскаха. А сега като видяхте какво прави аскера се.......

506

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е голям наивник,не знае ли че договор с руснаците не струва и хартията на която е написан?!

505

Славка

преди 4 години

бързо се скрй и бягай утре

504

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ РУСИЯ Е ВОДИЛА ОКОЛО ДВАНАДЕСЕТ ВОЙНИ С ТУРЦИТЕ. ПОЧТИ ВСИЧКИ ОТ ТЯХ Е СПЕЧЕЛИЛА. А СУВОРОВ НАПРАВО СЕ Е ПОДИГРАВАЛ С ТУРСКИТЕ ПАШИ ,РАЗБИВАЙКИ МНОГОКРАТНО ПО МНОГОБРОЙНИ ОРДИ. ДАЖЕ ИМА ОБЕЛИСК В РУМЪНИЯ КОЙТО УВЕКОВЕЧАВА ЕДНА ТАКАВА , КЪДЕТО СТОХИЛЯДНА ПОТЕРИЯ ОТИВА В НЕБИТИЕТО.СЛАВА НА НАЙ ВЕЛИКАТА ВЛИЯТЕЛНА СТРАНА НА ЗЕМЯТА РУСИЯ !!! ГОЛЯМ ПОКЛОН !!!

503

Анонимен

преди 4 години

Не друго, но не е много разумно да се правят опити да се стъпва по главата на руснаците. Всеки опитал се после лази в калта. Няма да давам примери.

502

Анонимен

преди 4 години

Поза 13 от Кама сутра - любима поза на WC "DW"

501

Анонимен

преди 4 години

Путин и Едоган са едно и също нещо