80

Край

преди 4 години

Да идват Меркел, Кристалина и подобните им и да си ги водят в дома.Преди 5г. разрушиха табуто че граница не се минава освен през КПП - сега да си ги прибират и да се справят.За да се върне табуто трябва да загинат стотици хора по границата - да тежат на съвестта им.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Русия да развърже кесията защо Макрон и Меркел? Русия разбомби Сирия и се разбягаха милиони хора. Русия направи Алепо в руини. По всички правила на войната това се води за военно престъпление. Ако Русия не беше решила да крепи тиранина Асад на власт, войната отдавна щеше да е свършила. Сирийската опозиция щеше да го е свалила и Сирия сега щеше да е спокойна и демократична страна като Ирак.

78

Анонимен

преди 4 години

не се казва меркел а ангела доротея кашнер имат еднакви фамилий със зетя на тръмп Джаред Кушнер дядо му придошъл от Новогрудок (Белорусская ССР) и са от ония етнос и сегашният кандидат президент на сащ бърни сандерс и той е от същите бедной семье польского е......я-иммигранта Эли Сандерса как все те стават канцлери президенти филантропи като сорос глобалисти мултимилирдери много чудна работа

77

Анонимен

преди 4 години

Бай *** го гони "КУРоната"............малийййй.ТъпУ балканскУ племИ........

76

българин

преди 4 години

След като Турция плаши че ще ги пусне в Европа. Ами да ги върнем Ние Недопускайки никого! Хайде стига вече толерантност от страна на Европа! Ако аз реша да вляза в друга държава без документи дали ще мога! Защо Те ще могат! Тези тълпи застрашават населението на Европа! Да се задействат армиите по границите!!!! Друг изход нямаме!

75

Анонимен

преди 4 години

5000 мигранти нищо не са и повечето ще избягат на Запад. Много е умрял някой да седи в кoчината. Сигурно разрушените им страни са по-добре от България. Много страхлив се оказа Бай ***.

74

а сега

преди 4 години

Колко от тези в лодката са деца и колко жени, бягащи от войната? Ще кажа - НУЛА !!!

73

Сметай

преди 4 години

Хора бягащи от война ни заобикалят като дявол тамян. Сметай, баце.И за това са виновни Меркел и Макрон, защото... хммм.. причини!!!

72

Кулю-кулю-кулю-кулю

преди 4 години

До Да попитамКакво значи дежа?

71

Яница

преди 4 години

До #67#Не ми се вярва, обучени военни, да не могат да се справят с тарантуките!!! Всичко се свежда до политика и това, че еврогейците лансират таэи пасмина пришълци!!! Меркел е эа военен съд и историята рано или късно ще я съди!!!

70

Анонимен

преди 4 години

65 "Онези *** Меркел,..Макарон"тя не е ***..... а а е полска е.......а и изпълняват плана на сорос той е унгарски ......... той пък изпълнява планът на други ...........

69

Анонимен

преди 4 години

Да заповядат и да грабят пачките и имотите на ГЕРБ и ОП. Който е беден няма какво да му вземат, а калинките на Гешев треперят. че ще ги оберат.

68

Анонимен

преди 4 години

Българите са супер-ЕдЕоти !!Най-глупавия народ на земята.

67

Анонимен

преди 4 години

До Леле до 67Не бих отишъл на разходка само за да вардя имотите на гербаджиите и паричните ОП.

66

Анонимен

преди 4 години

Бг трябва да напусне ЕС по-скоро. Бъдещето на ЕС е с нови и нови ислямски пришълци а като приемат и западните балкани на Захариева, още 4 ислямски държави в ЕС Албания, Босна, косово и Северна Македония, които заграждат и България.

65

Анонимен

преди 4 години

мястото им е в чалга републиката, некадърната връзкарско чалгаджийска общност да се оправя с връзки и рушвети както е свикнала

64

Анонимен

преди 4 години

Меркел, Макрон и приятели да развържат кесиите с евро и да плащат за работа и възстановяване в Сирия. Сирийците ще се върнат в Сирия да възстановяват разрушените си градове и инфраструктура. Сега дават парите на Турция и Ердоган.Меркел и Макрон са германски и френски шопи, които гледат на Русия да е зле, пък ако ще и Европа да се напълни с бежанци от техните политически решения в миналото и днес.

63

Леле до 67

преди 4 години

Няма нужда да ходи тя- разполагаме с армия и граничари :) да не говорим , че много български мъже биха се разходили доброволно до границата, така както преди време отидоха на разходка до Харманли по време *** бунта на възлюбените ви :) що за несъстоятелна глупавщина сте изписали :)

62

Анонимен

преди 4 години

До ЯницаИди я пази тогава. На приказки е лесно както ГЕРБ само обещават, но някой друг трябва да им свърши работата.

61

Анонимен

преди 4 години

Ислямистите на Запада загубиха войната. Турция влезе да им помага. Ще се забави края на войната с няколко месеца.