106

Анонимен

преди 4 години

Каква прошка бе, ***? За мизерията и болестите, които докара на народа само бесило за вас,идеоти долни!

105

Съсирек от метастази

преди 4 години

това на снимката е съсирекът на Гербната революция. ще се спукаме да се кикотиме когато се окаже вярно че 6 годишната барцелонска българка е с ДНК от ЦВщталевия клон на ГЕРБ. Некой ме правил зад гърба ама в това дето му е под гърба а в унъз технологична яма за зачеване, чиято собственнича е щерка на елктротехник от Благоград койте е превел 1.7 евро мильона за покупката на бръцаленската вила

104

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаНие водим война, но в момента сме под прикритие.

103

ПроСоТо

преди 4 години

До до Просото111а,разбрах!..Виж сега,душо:Първо:-Личности ИМА!!!..Не са малко!..Но номера НЕ е в личностите!Номера е в това,което некои наричат "пряка демокрация"..,или нещо подобно.ИНЕРЦИЯТА,..всъщност ПРЕТЪПАТА инерция,която ви води за запушените носове че видите ли,"НЕКОЙ требе да ни "оправи", е ВОДЕНИЧНИЯ КАМЪК НА ПЛЕЩИТЕ ВИ!!!.Докато се правите на ГЛАМАВИ,други,по-гламави от вас ще ви яхат!НЕ СЕ ЛИ ОСЪЗНАЕМ КАТО ОБЩЕСТВО,всякакви мутрошматарочни заигравания ни очакват."до кра

102

Тонката

преди 4 години

Просо как върви партизанската война срещу правителството?:):):):)протести няма,слаба ракия сте:):):):)

101

Тонката

преди 4 години

До дедо ТашункоТашунко тук по сайтовете с тези плюсчета и минусчета е ташунковска работа:):):):)Виж след Румбата Радев на протеста колко хора се събраха и виж по това време по моловете и парковете колко имаше:):):):)Също така провери в кои големи Български градове ГЕРБ победи на последните избори:):):):)

100

дедо Ташунко

преди 4 години

Хора, моля който иска оставката на Борисов, нека да сложи плюс. Да видим процента на неговите защитници, всичко друго е ала бала.

99

до Просото

преди 4 години

На *** ли се правиш ? Напиши име, което искаш да ни управлява, ако не е Тиквун. Нали не искаш Тиквун, е добре, кой искаш тогава !

98

ПроСоТо

преди 4 години

До до Просотокакво име да напиша?..-Дай пример!

97

до Просото

преди 4 години

Много дуднеш, но не видях да напишеш име. Пълно е с такива като теб...

96

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен107момент!...Искаш да кажеш,че на света,в частност в България, има "САМО ДВЕ ПЕРСОНИ",които биха могли да ни "управляват"?..И ФАВОРИТА ти е Тиквата от село Банкя?!...да ти кажа честно,усещам че тая ви ПРЕТЪПА МАНТРА,май "фаща декиш" сред заспитата..

95

Анонимен

преди 4 години

Не съм за Тиквун, но ако не е той, кой ще ни управлява. Нинова ли ? Айде малко слезте на земята...

94

ПроСоТо

преди 4 години

До Чичозасягаш ДРУГА тема,братчед!!!!!как се живееше тогава е едно,но че такива собаки като тиквун слухтяха и донасяха Е ФАКТ!!!!!ЛИЧНО ВИДЯНО и тук споделено!НЕ ТУРАЙ НА ЕДИН КАНТАР полезните неща от онова време с простотиите,които съпътстваха събитията!

93

Чичо

преди 4 години

На ПроСтоТо мога само да му кажа, че по времето на социализма беше в пъти по-добре да се живее от сега (в тая опикана демокрация), още повече, щом комунистите бяха намерили начин да спасят народа от тоя бич - религията, за което шапка им свалям

92

Анонимен

преди 4 години

Не даваме прошка, искаме оставка!

91

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименкакъв Достоевски,бе драги?!..та тоя едва е прочел десетина страници от "Винету",ти за некакви "мъчни" автори го агитираш...

90

Анонимен

преди 4 години

Бойко, чети Достоевски!

89

Християнка

преди 4 години

Така трябва в този ден - да поискаме и дадем прошка! И г-н Борисов е християнин, за това нека Бог да му прости по нашите немощни молитви! И да дочакаме след поста Христовото Възкресение!

88

Анонимен

преди 4 години

Никаква прошка за тоя ....

87

Анонимен

преди 4 години

И кяк ги изчисли тези 50 млрд?