46

Waffen SS

преди 4 години

Сигурно сред протестиращите са се развявали знамена с цветовете на дъгата,а знаменосците са се придвижвали с кръшни ,тазо-въртящи движения.

45

12МСП

преди 4 години

Искрено изненадан съм,че същества с когнитивните възможности на чехълчета успяват от едноклетъчният си мозък да изстискат няколко безсмислени думи.Та това е голям прогрес и те са на път да изпълзят от ко-чи-на-та,в която са грухтели до момента.Много са семплички

44

Немцов, францов,

преди 4 години

Русия не е като продажна България, там продажниците нямат никакъв шанс, Путин ще ги смачка като въшки! Те видяха какво е ***.далският запад, преживяха ужаса на ВСВ и лесно няма да се дадат на провокации. Отново ще отворят сибирските лагери, не се радвайте български ***.далчета!

43

Анонимен

преди 4 години

Рушофилството води до тежки психически отклонения.

42

Анонимен

преди 4 години

Познато ни е?!Така е при диктаторските държави.

41

Анонимен

преди 4 години

Имало лозунги срещу предложените от президента Путин конституционни промени.Защо са против?Нали предложените от президента Путин конституционни промени разширяват демокрацията и дават повече права на Сената и Думата.

40

Waffen SS

преди 4 години

"Какъв е смисълът Владимир Путин или някой от големите и силни хора в управлението и политическият елит на Русия да убиват някакъв от опозицията на който трудно му се събират 2-3%"Не търсете логика,важното е да има повод да се демонизира Путин.Хич няма да се изненадам,ако след някой ден да излезне съобщение,как Путин по потайна доба в подземията на Кремъл е забъркал "Короната".Винаги ще се намери някакъв повод за демонизация

39

Анонимен

преди 4 години

Бивш комунист от котилото на кпсс заедно с елцин и прочие пияници и крадци които ограбиха тяхната държава, както го направиха и нашите тук след 90 година. За какво трябва да го величаят ,какво е постигнал и какво е направил за хората някой знае ли? Все едно тука да величаят костов доган или подобен. Обикновени крадци нищо повече

38

Анонимен

преди 4 години

От 20 000 останали в България грамотни турци, към 50 са продали задниците си на дявола, пардон, на неоосманистите да драскат против България, което е 0,04 % и си е един доста голям процент платени ***.

37

Анонимен

преди 4 години

От 7 милиона българи 20 са си продали душите да драскат по форуми в полза на Путин, което е 0.00000 ... %

36

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисълът Владимир Путин или някой от големите и силни хора в управлението и политическият елит на Русия да убиват някакъв от опозицията на който трудно му се събират 2-3% от вотът на гласоподавателите?По онова време "Единна Русия" събираше 60-70%. Убийството изглежда или като гангстерско дело или...Де да знам скалъпено от външни сили.Когато нещо такова се случва винаги се запитайте "Кой има изгода от това действие,какво би целял и спечелил?" 3% на изборите едва ли е заплаха за 70%

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47И се оказа че разпространяваш московска фейк пропаганда.

34

Факт

преди 4 години

Руската демократична(?) опозиция има един "малък" проблем-идеите и се свеждат до това Русия да се предаде на Запада(САЩ) и тогава всичко щяло да тръгне по мед и масло.Хубаво,ама това вече случи веднъж и последствията бяха трагични за Русия,тя едва оцеля.Хората го помнят и откровено не го желаят отново.Виж ако руската опозиция съчетае по някакъв начин демокрацията с националния успех и суверенитет на Русия-то тогава би имала безспорна поддръжка.Обаче само с плюене по Путин не става...

33

Анонимен

преди 4 години

Колкото по на изток, толкова по-малко протести.Обичат си ги тираните и тва е.А пък у Северна Корея даже не знаят какво значи думата `протест`

32

Малка сметка

преди 4 години

Москва: около 15 000 000 население. Участващи в т.н. протест: около 10 000 човека, с други думи: 0,00066 % от населението на града.Обаче вой по шорошкити медии - до небето (иначе няма заплати).

31

Анонимен

преди 4 години

Защо толкова се радват разни путинофили, че в Русия няма протести - не знам.Ми как да има? Те горките и по времето, когато Сталин ги избиваше по 1-2 милиона на година в ГУЛАГ пак не протестираха.Така са си научени - да целуват обувките на поредния `батюшка`.Ненормален народ, скоро няма да се оправи.А когато пък някой се реши да протестира нашите рублажии казват, че това са сороси и точка.

30

Обективен

преди 4 години

"Освен за геноцида във Сирия,Путин ще бъде съден във Хага и за убийството на Немцов"=======Руснаците са в Сирия по покана на легитимното правителство на Асад, за разлика от турските агресори подкрепяни от ФАЩ.А, за бомбардировките в Белград в който загинаха хиляди мирни жители, военно-престъпниците трябва да бъдат изправени пред трибунала!

29

Анонимен

преди 4 години

Протест на атлантиците ... Евала чудо голямо ... Явно нямат достатъчно пари ...

28

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Не че е толкова важно, но ''Комсомолская правда'' цитира полицейски началник, според който на митинга в Москва са били 42 хил. души. Митинги е имало в много други руски градове.

27

ХАГА

преди 4 години

За сведение на почитателите на феодалните тирани, килията на осъдения тиранин от Хагския трибунал Слободан Милошевич е свободна и чака следващия тиранин, а всички се досещат кой е - нисък, ходи с високи токчета.