14

Анонимен

преди 4 години

Не прикриват случаи на коронавирус, а правят всичко възможно да не ги открият. А ако има ще прехвърлят топката на личните лекари, пред кабинета на които има по десетина чакащи. А като се нареди един заразен на опашката между многото чакащи, познайте какво ще стане със заразата. Никой няма намерение да прави нищо срещу коронавируса, просто говорят това, което очакват от тях тези, които са ги назначили на съответните постове.

13

просперитет ГРОБ

преди 4 години

Ахаааааа........

12

до 11

преди 4 години

760 000 000 са под карантина в Китай!

11

кой лъже?

преди 4 години

Защо лекарите в Ухан са с такива космонавтски костюми? Нали вируса не е толкова страшен? Нали бил като обикновен грип? Защо тогава се създаде такава истерия, 100 милиона души под карантина, просто се чудя кой лъже???

10

И те така

преди 4 години

НАЙ СТРАШНОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА ЗАГУБИШ Е Доверие.ХОРАТА С ПРАВО СЕ СЪМНЯВАТ НЯМАТ ВИ ДОВЕРИЕ

9

Анонимен

преди 4 години

Всички ще умрем като кучета, коронавирусът ще ни скине като св.иня - блажен вестник!Не пазарувайте запаси, пазарувайте парцели, ковчези и жалейки!Амин!

8

Анонимен

преди 4 години

У нас както винаги ще изпишат множество умрели от какво ли не, но не и от коронавируса. Жалки са. Естествено, че има у нас коронавирус. Просто не искат да го казват. По добре да умрат 2-3000 души отколкото да се спре строителството на Хемус например. Пари за здраве няма. Пари за крадене има. Жалки човечета.

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Вижте в сайта LIVE LEAK-какво става в Китай!!!! Хвърлят им храна на хората от 6 метра и се разминават хората поне от 5-10 метра !! Роботи се движат по улиците и пръскат дезинфектанти!!

6

до 5

преди 4 години

а знаеш ли, че поръчаха още 40 пещи за крематориумите в ухан, всяка пещ е с капацитет 200 трупа на денонощие, също още 14 болници стоят!

5

Анонимен

преди 4 години

Професоре защо не споменеш ако знаеш разбира се,че в Китай трудно се намират вече доброволци които да извозват труповете,при дневна заплата по висока от месечната и осигурено безплатно защитно облекло и лечение ако се разболеят!

4

Анонимен

преди 4 години

Защо сте изследвали само 39 човека, бе мустакат ***? Подигравате ли се с хората?

3

Ф.С.В.

преди 4 години

Купувайте си консерви -преди да са свършили- Не вярвайте на Лъжците!!! БУНКЕРОВАЙТЕ ХРАНА ПИЕНЕ ЗА 2 МЕСЕЦА И СЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ))

2

Анонимен

преди 4 години

Щом изпълзя,значи има.Смешници!!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Да бе да