230

Анонимен

преди 4 години

ИДВАЙТЕ.ТУК Е ДОБРЕ.ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕМ С ХЛЕБ И СОЛ.

229

Анонимен

преди 4 години

Та ги пращат в Ломбардия там поне върлува вирус и после обратно в турция

228

Анонимен

преди 4 години

и не получи призната световна доминация в един свят под шапката на Нов Световен Ред, ръководен от евреите в новата им столица Ерусалим---Конспиративната антисемитска логика чупи мивки. Хем евреите са всемогъщи (нали това е световният ред), хем им трябва нов световен ред. Хем владеят света, хем не могат да завладеят половин скапан град (Ерусалим). Хем управляват мюсюлманите и ги пращат тук, хем те им пречат и не щат да им го дадат.

227

Анонимен

преди 4 години

Който ги иска,да си ги вземе у тях.Аз не мога да ги храня.

226

да се приемат всички

преди 4 години

бежанци от Мала Азия и да се заселват в квартирите на руските нашественици които комунистите заселиха по Ченомирието след 1990 г. по заповед на кремълските им государи.Във всеки дом на русни новозаселник да се заселва семейство мигранти - руснаците така са свикнали, задружно да живеят. След като мигрантите свикнат им се дава възможност да закупят дома на руския бляяд по за 1 лев парчета, а блядда обратно в Путистан, тук таз напаст не ни трябва, руснака е крадлив дивак, вън от ЕС.

225

истината

преди 4 години

До Не извратен типИ докато този враг не бъде изваден от сянката, в която се крие да лъсне на силна дневна светлина, нещата ще стават само по-зле! Евреите са този враг! Това е! Трябва да се изплюе камъчето и да се потърси сметка на този криминален кабал, който чрез мръсни маневри, "бежанци", политически гешефти, търговия с влияние и чудовищна пропаганда за програмиране, по-известна като "Холокост", успява да унищожава необезпокоявано Западния свят от началото на миналия век до ден днешен!

224

Анонимен

преди 4 години

До ЕРДОГАН и .....ЩОТ В РУСИЯ ,БИЯТ ,АМА БИЯТ ЯКО . НЯМА НИКАКВО ЛИ.ГА .ВЕНЕ С ДЕМОКРАТИЧНИ ,ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ,ПРАВА ,ПРАВИЛЕГИИ ....ЗАКОН И ПРИЛОЖЕНИЕ , А НЕ СО.ПОЛИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛО .

223

До 233

преди 4 години

Едните имат права на жените, а другите не. На едните жени, целият живот им минава в майчинство, на другите не. Познай за кой народ говоря.

222

Не извратен тип

преди 4 години

Пускат вируси,разпалват войни,съществата владеещи тази планета наистина ни третират като божии роби.Правителствата са във шах,световните организации са пълен безпомощен цирк а врагът на човечеството остава се така невидим и покрит.Врагът познава играта и я играе вече стотици години

221

бай ганю

преди 4 години

сирийския народ е в състояние на война а семействата имат по 1-2-3-4-5-децание сме в състояние на мир и се озорваме да направим и отгледаме по 1 тук там 2

220

Евала

преди 4 години

Пак ще пълним ЕU гетата и ще точим хазната

219

Анонимен

преди 4 години

Ердоганя пак с анадолските му номера.Тръгнал да поучава и хапе ръката ,която го храни. Турция е никому ненужна държава и население.Вече и територията и не е нужна,освен за буферна зона.За това съществува Турция.

218

Васил Кунчев

преди 4 години

Две групи от по 30 човека. Я стига глупости! Само всявате паника.

217

komitataе в политика

преди 4 години

бързо към Меркел тук нямаме маски и пари

216

Анонимен

преди 4 години

"сега Европа хем плащала на турция, хем наг.ъзена"там е работата, че не е плащала. Освен това причините поради които Турция ги пуска са съвсем други.

215

гост

преди 4 години

еее язък изтървахме атомните физици от германия сега кво ше ги прайм тея.освен да им зачисляват кон и каруца и да одят да берът джилезу. все тъй става не можем да случим на бежанци.

214

Харалампи

преди 4 години

Звънете на Динко да ги хване.

213

Васил Кунчев

преди 4 години

"Бежанците идват към България" - шок и ужас. Ами сега какво ще правим?

212

Вурулмущун

преди 4 години

Хайде на магистралата и в София.

211

ЕРДОГАН и

преди 4 години

ПУТИН,ДВАМАТА се биете ВЗАИМНО, а ги пращате в ЕВРОПА МИГРАНТИТЕ!!!???ЗАЩО не ги насочи към РУСИЯ?ИЛИ така ДОГОВОРИЛИС с ПУТИН; и двамата НЕНАВИЖДАТЕ ЕВРОПА.А ДПС МЪЛЧИ!!!???