101

Анонимен

преди 4 години

Нено Димов го държат в ареста, защото не е упражнявал контрол, а финансовия министър, който живее без наем и е пряко отговорен за контрола над хазарта ?

100

Възмутена

преди 4 години

До Анонимен 101За какво да се срамуват прокурори и полицаи??? Защото изпълняват задълженията си??? Как определихте, че тази е невинна??? По стъпките, по погледа или по прическата??? Плачете, че няма прокуратура и българите били подложени на тормоз, убийства, измами и други престъпления и прокуратурата е миновна защото пази престъпниците, а когато прокуратурата си върши работата престъпници - искате прокурорите да се засрамят??? Вие трябва да се засрамите защото защитавате престъпници.

99

чудо

преди 4 години

а любовницата в барселона гешев кога ще задържи тя има повече пари за гаранция

98

неразбрал

преди 4 години

Онази Борислава Йовчева ,дето някакъв премиер и подарил къща в Барселона ,не е ли арестувана?Ясно е че къщата е от Баце Боко ,ама охранява ли се ,че да не вземе да избяга?

97

новини

преди 4 години

е значи до вчера го торирахте божков днес вече не какво ще проват вече лавките държавната лотария ???

96

Анонимен

преди 4 години

Нямат ли срам тези "мъже" прокурори и съдии участващи в този отвратителен цирк? Те имат ли майки, съпруги, дъщери и знаят ли какво е достойнство на жена?

95

ха-ха-ха

преди 4 години

Ей ,тоя Гешефтаро е гоУема сила , ей.Скача на жени ,на бабички , на дечурлига.И с тая капа ,направо стряска.Да се чудиш къде се е крила до сега тая чудна сила. Направо надскача Боку и Цвъко в най-страшните им години.Ама отзад едно кафяво милиционерско петно.Смърди ,смърди та не се трае.

94

срам

преди 4 години

този гешев ни е докарал дотам да симпатизираме на божков , като да кажа отдавна съм против билечетата , но тойли е виновен , къде спа горанов , лобиските закони кой ги пропусна и тая жена за каво я задържат ? милиционерщини от симеоново пази боже

93

Анонимен

преди 4 години

като чета - чного борци срещу мафиятаама май са на издръжка на гербавата мафия защото за банкянския комунист и дема не обелвата това че са подляри и гнусари си личи като немогат да хванат божков погнали жена мупърво той голкова години е играл с тях и им е пълниб гушителогарията е на личен контрол на министъра на финансиите и той има за това помощен орган подчинен само на него- комисията по хазарта- не са видели че липсват половин милиард данъци е гонят дребните търговци за за 20 лева

92

мишо бирочето

преди 4 години

той черепаков щото па не си е изплел кошницата и нема няколко тира с компромати срещу цялата пасмина, че сега те първа хакери ще търси.

91

еха

преди 4 години

Много са смели нашите обвинители и стражари,особенно когато се касае до жените, дъщерите и майките на заподозрените.

90

Например , аз..

преди 4 години

Ако съм на мястото *** Божков, ще впрегна един ресурс от един милион ,за да платя на частни детективи и хакери ,за да изровят всичките кирливи ризи и сметки на Гешев, Цацата и разни други оргнизатори и свидетели-той си ги знае и ще им спретна едно международно разследване -за чудо и приказ.Това е първото. Има и второ и трето.

89

Човек от народа

преди 4 години

Върнете си ни мафиота! Искаме си го! До сега и без правосъдие бяхме добре и на хляб и сол можем да живеем, ама без Божков и билетчетата от лотарията сме за никъде! ВРЪЩАЙТЕ ГО ВЕДНАГА!

88

Анонимен

преди 4 години

Много стражарско.Каквото съм чел покниги ,история,много долно."Клаха ги,както турчин не ги е клал".В 21век ,дасе унижава жената.Има и нещо сходнос Иванчева.Значи ,Мисирко бърка и тук.

87

Приятел

преди 4 години

И до няколко дни ще се появи нов свидетел.Някоя съкилийчница ще разкаже какво е чула лично от Динева в килията.Това е коронния номер на блестящата Гешефтатура.Като няма доказателства ,започват да никнат "свидетели" като гъби.

86

М, да ...

преди 4 години

Елена Динева ми се струва интелигентна жена! Опитват се да я омаскарят! Типично БГ правосъдие по български! Я се загледайте в момата от Барселона майката на детето на Бойко Борисов и приятелките и, а? Нещо?!? Нещо?!?

85

Черепна трепанация

преди 4 години

Таман в пaндeлaта ще ограмотява щерката на цар Киро. И тая голема дама се докарва, а си е една алчна крадла.

84

Анонимен

преди 4 години

Така като гледам на нея ще и повдигнат обвиненния за изнасилване....

83

Щази

преди 4 години

Мис бикини -испанска кога ?

82

наивен

преди 4 години

Нещо за Цветелина Бориславова да сте чули?Някой съмнява ли се ,че най-богатата българка и приятелка на Тиквения е образцова?