40

Анонимен

преди 4 години

КИТАЙ --Е ЗАПЛАХА ЗА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА И ДЕМОКРАЦИЯ!ДОРИ КОРОНАВИРУСИТЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ В КИТАЙСКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ !ПРОВЕРЕТЕ И ВИЖТЕ!ТОЧНО В ГНЕЗДОТО НА ПЪРВОНАЧАЛНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ ИМА КИТАЙСКА ВИРУСОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ!

39

Анонимен

преди 4 години

Американската тирания няма край. Най-малкото не е морално правилно да нареждат кой какво да прави от другия край на света и да се държат с народите на Европа като с покорени държави и колониални субекти. Прав е бил Де Гол да не вярва на американците.

38

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

Това което не можаха да направят СССР и СИВ , сега се опитва да го направи Китай и Русия!В ХОД Е ГИГАНТСКАТА КРАЖБА НА ЗАПАДНИ ТЕХНОЛОГИИ , ПОДБИВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И СВЕТОВНИ ПАЗАРИ И МАЩАБНА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СВОБОДНИЯ СВЯТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА!ИЗОБЩО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ , ЖЕСТОКОТО СМАЗВАНЕ НА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОТЕСТИ В КИТАЙ И ПЛОЩАД ТЯН НЪН МЪН!ВСИЧКИ ФОРМИ НА КОМУНИЗЪМ, НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ--ВОДЯТ ДО КРЪВ И ВОЙНИ!КИТАЙ --НЕ Е ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ !

37

Анонимен

преди 4 години

Какъв си ти бе *** сенатор. Гледай си Американската мечта, за България и Европа ние ще мислим.

36

Анонимен

преди 4 години

Значи някоя държава когато се меси в политиката на САЩ и се налагат санкции, а когато САЩ се месят в политиката на България да си мълчим. Къде е сега оная Херо Мустафа да я превикат и да я питат защо се месят.

35

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че всичко, което е от полза за една държава, е заплаха за националната сигурност на САЩ.

34

Анонимен

преди 4 години

АБЕ КЪВ Е ТОЯ АМЕРИКАНЕЦ, ЩЕ МИ СЕ МЕСИ ТОЙ В ДАЛАВЕРИТЕ НА РУСИЯ И КИТАЙ В РУСКАТА КОЛОНИЯ БЪЛГАРИЯ...БЕЗСРАМНИК!

33

Anonimen

преди 4 години

Рубио от небето ли пада? Като обезлюдиха тероториите на Източна Европа чрез закриване на заводи и емиграция, не беше ли ясно, че ще дойдат китайци, турци и араби? Като изкупят земята, населят с техни хора, ще си направят и телевизия, но влиянието на САЩ ще бъде нула. Преди да обезлюдиш едни територии, се мисли кой ще дойде

32

до анонимен

преди 4 години

Всяка една медия по света може да е заплаха за националната сигурност на всяка една държава.----------------Ми, то открай време съ знай, че "Койту плаща, той порчвъ музикатъ", нъл тъй, колега!-)))))))

31

Анонимен

преди 4 години

Какъв е този г.ейтак от м.айната си да се меси във вътрешните работи на суверенни страни?!??!?!?

30

4040

преди 4 години

Да питам, ние вече нямаме акъл и американците взеха да мислят и решават вместо нас ли. Не му ли викат намеса във вътрешни работи на това. Добре,че Руснаците не са предложили нещо и те!

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Сащ не са пуснали вируса. Няма доказателства за това. Така си мислиш понеже русофилските медии са разпространили такава пропаганда.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Слави сам се махна понеже иска да печели повече пари и да говори каквото си иска.

27

З

преди 4 години

Откъде накъде ам. сенатор ще казва кой да кара влака у нас? Майната им на американците, по-добре китайците да дойдат тук, отколкото тези ***!

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Всяка една медия по света може да е заплаха за националната сигурност на всяка една държава.

25

Анонимен

преди 4 години

Отначало този канал имаше много американско съдържание а сега почти няма. Най-добре е американска медия да закупи канала.

24

до Брудос

преди 4 години

Истината, колега Брудос, според мен е следната:Навремто, Външната, Вътрешната и Медийна политика на НРБ много или малко беше подчинена на ЦК на КПСС на СССР!Днес, Външната, Вътрешната и Медийна политика на РБ е много или малко подчинена на Big Brother отвъд Океана!Единствената разлика е, че сменихме "Будоновката" с така наречената Каубойската шапка" (Stetson).Дет съ вика "От трън, та на глог"!-)))))

23

Анонимен

преди 4 години

Снимката е грешна, този прилича на Ел Чапо...

22

Българина

преди 4 години

Аз може ли да пръ дна на воля в българската гора илибда искам разрешение от цру? Може гората да е от стратегиските американски обекти....

21

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ ИСКАШЕ ТРЪМП ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ