62

Анонимен

преди 4 години

до abe: Бойко, ти ли си?

61

до abe

преди 4 години

Ах ти, активист на герб

60

Анонимен

преди 4 години

Айде Годжи не крий, кажи си, вече е 10 часа, чакаме

59

Анонимен

преди 4 години

Шефа(генерал ,професор и доктор) на кризисния щаб е много симпатичен и вдъхва доверие. Слава богу ,че все още се намират хора като него. Сигурна съм ,че всички мерки са адекватни и навременни. А иначе- Бог да пази България.

58

ЦК на КПЕС

преди 4 години

Централният Комитет на Коминистическата Партия на Европейски Съюз - Единствената Законна Партия на ЕС нарежда - докато агент Буда не е заразен с Корона, да отрича наличието й в България - българските р0бе трябва да р0ботят!

57

abe

преди 4 години

абе всички сте толкова филмирани.. спрете филмите. 90% от коментарите надолу са зле пренаписана част от американски филм. грип като грип. ако въобще стигне до тук, трябва просто хората с някакви заболявания да внимават, за да не се усложнят, както и при нормален грип. те в италия, където го има- хората си взимат мерки и ежедневието си върви нормално, а тук винаги циркове за разнообразие на сивото ежедневие на ***.

56

Иво

преди 4 години

А за китайския посланик с коронавирус, който е настанен във ВМА нищо ли няма да се каже? Разбира се, че няма да се каже, нали ще се отвори работа и ще трябва да се действа...

55

От 60

преди 4 години

Линка е от: https://dnes.bg/index/2020/02/24/panikata-s-koronavirusa-da-poglednem-malko-po-trezvo.440075

54

Анонимен

преди 4 години

https://gisanddata.maps.arcgis/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR1bPqpm4kHMEv2TwsTXeLYX3hYwtG-bf2NFyCeMdgXxvOI8SC8ZFbbIe3I#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6Към момента:Италия: 453 случая, 3 оздравели и 12 смъртни случаяГермания: 27 случая, 15 оздравели и 0 смъртни случаяФранция: 18 случая, 11 оздравели и 2 смъртни случая

53

ТИ ДА ВИДИШ

преди 4 години

Червените неудачници даже се ядосват че нямало корона вирус!!!!!!!!НEHOPMAЛНА "РАБОТА"

52

ЭвроКомисия Решение

преди 4 години

все в порядке!

51

R3v0lv3r

преди 4 години

Е как ще има, като бездействате. Нито тестове имате, нито организация, докато реагирате 10-15% ще се на легло. Тиквата пък нахално ти обяснява, че нямало да има болнични, най-вероятно трябва да минеш през целият град и сам да си платиш теста. Ще пламнем като факла, ама така ще е докато търпим разбойници да трупат имане за наше сметка.

50

Анонимен

преди 4 години

От доста време ни се прожектират филмчета на ужасите. "Луда крава", Свински грип", Птичи грип". Малко да ни повдигнат адреналина.

49

Чернобил

преди 4 години

радацията не съществува, вируса е безопасен! всичко противно на това е политическа атака срещу компетентното и мъдро правителство 2 месеца бездействащо и все още - траниците са отворени!!

48

Анонимен

преди 4 години

По очичките му се познава че нагло лъже :)

47

Анонимен

преди 4 години

Годжи не лъжи! Само полираните мозъци от Герб ти вярват!

46

Ще има

преди 4 години

Не се притеснявайте, ще плъзне бързо и безконтролно. Като чета в нета разкази на чужденци, останали в Китай, за мерките за борба с епидемията, май в този случай предпочитам китайския тоталитаризъм, а не боковизма.И една прогноза - новият вирус ще засегне най-слабо верния индийски електорат на Тиквоний. Тях и чума не ги мори.

45

Баба Гицка

преди 4 години

Евала на всички гейове и педаразстов в правительството на РБ....толкова льжи...и толкова страх пред избиратели те ...да не им вземать кокала

44

Анонимен

преди 4 години

Докато няма смъртен случай не се надявайте да разберем. Ще се потулва докато не стане поголовно и тогава... не ми се мисли. Време е тиква и тиквеници да дават оставка вече.

43

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Италия - Болният Човек на ЕвропаБългария - Здравият Човек на Планетата - единствената държава с 0 корона инфекции!!