63

Анонимен

преди 4 години

Имам въпрос- в колко от хилядите частни лаборатории, ще се взема венозна кръв за доказване на коронавирус и след това лекарите да издават болничен лист и поставят карантина?

62

Анонимен

преди 4 години

Във Виетнам обявиха,че всички болни от коронавирус са излекувани и няма починали хора от вируса.

61

Анонимен

преди 4 години

Никой частник няма да плаща заплата на работник в отпуска и уволнява. Безработен губи и здравни права и като не може да се лекува, се влошава. 300 лева е най-ниският здравен данък за 1 година което са около 3 винетки.

60

Анонимен

преди 4 години

До 62 Кой хаУс? Доктор Хаус ли? Пише се ХАОС!

59

С

преди 4 години

Подготвят ни за Антихриста. Без хаус няма да го приемем

58

Анонимен

преди 4 години

Болнични нанайси ! - болен не болен,коронавирус ,спин - няма значение ,никой няма да ти плаща щото държавата за болни пари няма ама за крадене има.И работодателите и те нямат горките ! - ние имаме повече от тях.

57

Анонимен

преди 4 години

платен или неплатен отпуск, не е ли по правилно да е болничен? все пак лекар ти го назначава

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Много просто - ще татуират на челото - "карантина". От еди коя си до еди коя си дата. Ако бяхме чипирани, щеше да е по-лесно.

55

Анонимен

преди 4 години

Има и добри новини: комунистите ще намалеят.

54

Анонимен

преди 4 години

А вие мислите ли, че българите каквито сме т емерути ще останем под карантина 14 дни? Бас ловя, че всеки ден ще излиза - на разходка, до магазина, на кино. Как ще са сигурни, че си стои вкъщи?

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Карантината няма да спаси от пандемията. Само ще ни разори. Всички ще фалират"Най-накрая един трезвомислещ - корона вирус е биологично оръжие, целящо икономическа стагнация. Не просто за сриване на Китай, но и за цяла Европа. Човешките жертви и икономическия катарзис, който ще последва ще се равняват на почти последствията от световна война! Редно е да се запитаме кой я води тази война, и да се замислим за основанието му да я започне. И имал ли е друг избор!!!?

52

Верно бе

преди 4 години

До оня с плоската земяНе, земята не е плоска. Главата ти е плоска, затова я виждаш такава. Анадъмо?

51

Анонимен

преди 4 години

До АНТИНикакво доказателство за плоската земя не е. Ако беше плоска, вирусът щеше да изпопада от краищата и да зарази я слоновете, я костенурката.

50

ТИКВА-ВИРУС

преди 4 години

ДА СТЕ ЧУЛИ ДА ИМА КОРОНАВИРУС В БАРСЕЛОНА..?-ПИТАМ ЗА ЕДНА МУТРЕСА -МИС БИКИНИ И С ГОЛЯМА КЪЩА ?-ПИТАМ ЩОТО АКО ИМА У БАРСЕЛОНАТА ТАКЪВ ВИРУС ТУК ЕДНА МУТРА ,КАТО НИЩО М,ОЕ ДА СЕ ПРИТЕСНИ И ДА ВДИГНЕ КРЪВНОТО И КАКВАТО Е ШИШАВА И СЛАНИНСТА ТАЯ МУТРА ,ПАК КАТО НИЩО МОЖЕ ДА РИТНЕ БАКЪРЧЕТО И ТОГАВА,К,ВО ПРА,ИМ БЕЗ БАЩИЦАТА НА НАЦИЯТА...И ОПА ЗАБРАВИХ ,ЧЕ ВЕЧЕ В ТАЯ ТЕРИТОРИЯ НЕ ОСТАНАХА МЛАДИ ,ОБРАЗОВАНИ И ЧИТАВИ ХОРА И НЯМА НАЦИЯ ,ОСТАНА САМО ТЪПИЯ МАТ,РЯЛ И ШАЙКАТА ДА ГО ВОДИ

49

анонимен

преди 4 години

Такова бедствие света не познава Да ни пази Господ

48

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 38Аре, поредния правителствен глашатай! Какво означава "Ако имаш мозък, няма да разнасяш зараза"?! Ако си ЗАРАЗЕН, си има правила за поставяне под карантина и те важат за целия свят, важат за всички заразни болести - скарлатини, варицели и т.н.! И това се определя от лекар! Ако лекарят смят, че има симптоми за зараза, те поставя под карантина! Какво общо има тук нивото на култура на обществото?! И как да не е виновен ГЕРБ! Тяхна е отговорността да предпазят населениието!

47

Анонимен

преди 4 години

До СтаматКато не работиш, значи си в отпуск! Кой да ти дава платен отпуска, която се дава на работещи да си възстановят силите от работа! Неработещите така или иначе са в "отпуск". Я шъ лежа, вие ми плащайте?! Ейййй! Не се спряхте.

46

Анонимен

преди 4 години

Бисер след бисер, направо!"А за неосигурените, той призна, че трябва да излязат в отпуск, ако искат да се изолират."Моля, кажете, какви са тези неосигурени лица, които могат да излязат в "отпуск"? "Доброволна кантина"?КСО и КТ - пълна каша! Когато говорим за отписку си приказваме за КТ, а когато обсъждаме обезщетенията - за КСО.Ама в тая власт всичкото с връзки,братче,няма място за кадърни, чели, знаещи, можещи и работещи!Затова и приказките им и действията им- все неадекватни и смешни!

45

Анонимен

преди 4 години

До АНТИА балоните как се движат отдолу нагоре?

44

Анонимен

преди 4 години

А за неосигурените, той призна, че трябва да излязат в отпуск, ако искат да се изолират.И тук идва въпроса защо не ги осигуряват работодателите им? Ясно е, че щом трябва да излизат в отпуск значи са на трудов договор.