144

Полезно инфо

преди 4 години

Истинските гейове са хора които изобщо не им трябва да имат дете или деца !

143

до 160

преди 4 години

В Русия Путин НЕ харесва гейовете и ги тика в затвора,защото според него един мъж,за да защитава родината си, трябва да е служил войник. Като някой се напише обратен става негоден за военна служба.Представи си всички мъже да се напишат обратни и да пламне война. Кой ще се бие тогава? Какво му е неонацисткото в тоя пример? Русия не е измислена държава,като Украйна и защитава тази горепосочена теза.

142

Анонимен

преди 4 години

Абре господинчо дръж си жените, не ме вълнуват, не се усещам като жена. Живей си както желаеш и не се пречкайте на другите. Анадъмно?

141

Анонимен

преди 4 години

Хърватска е сръбската Украйна. И двете са измислени държави с измислени езици с фашистки национални герои. Вижте им традициите. Едните правят бандеровски маршове, а другите горят чучела (защото им забраниха да горят хора). След разпадането на СССР и на Югославия Източна Европа се превърна в огнище на неонацисти. В ГДР е същата работа, там гласуват за АЗГ.

140

до нагли гейове

преди 4 години

Абе гейове, ще каже човек,че жените са се свършили на тоя свят,че сте решили да се чифтосвате мъж с мъж. Семейството си е мъж,жена идете. Няма друг вариант,ако искате да имате нормално семейство. Детето трябва да си има баща и майка, не нещо което се мъчи да е жена.

139

Анонимен

преди 4 години

каква е разликата между тия и талибаните???Ти cи роден Tъn или си се заразил с тъпотия някъде?

138

Анонимен

преди 4 години

каква е разликата между тия и талибаните???

137

Анонимен

преди 4 години

глупоста е нейзмерима...

136

Sichtpunkt

преди 4 години

Kerstin Ott- Regenbogenfarben!В youtube, на алкашами им стига само да гледат!

135

Sichtpunkt

преди 4 години

Дайте ми пример за гей извършил престъпление! Анархисти, леви, крайно десни и нацисти, но има ли гейове?На никой нищо лошо не са направили.

134

Анонимен

преди 4 години

До До коментиращитеСпри да пишеш глупости защото злепоставяш именно нас хетеросексуалните. В допълнение ние не сме ти никакви приятели.

133

146

преди 4 години

До Анонимен 146Вижтена снимката колко деца гледат зрелището. Ако до сега не са чували за хомо, тези пламъци дълбоко ще се врежат в съзнанието им и ще разпалят любопитството им по тази тема. В крайна сметка може да се получи ОБРАТЕН ефект в развитието им.------------------Всъщност на снимката има само един възрастен.

132

До коментиращите

преди 4 години

Уважаеми хетеросексуални приятели,Между нас, в коментарите, вилнее някакъв бесен хомосексуалист и ни заплашва, че хомосексуализма щял да порази децата ни... що за подлост...Нека всеки хомосексуалист се регистрира в психото (където им е мястото), тогава да излезе и да ни дава акъл или чете морал.Хомосексуализма е психично разстройство. ФАКТ!Послепис:... аз нямам нищо против да не задържаме психично-болните в клиники, но ако ще бъде така, освободете и шизофрениците - иначе не е честно! Да

131

Анонимен

преди 4 години

До HARRY THE PACIFIERНаписал си пълни глупости.

130

Анонимен

преди 4 години

Вижте на снимката колко деца гледат зрелището. Ако до сега не са чували за хомо, тези пламъци дълбоко ще се врежат в съзнанието им и ще разпалят любопитството им по тази тема. В крайна сметка може да се получи ОБРАТЕН ефект в развитието им.

129

Разбран Мъжага

преди 4 години

Ако отмените всички останали психични разстройства, ще се съглася в това да имате право на мнение.С дискриминация и двойни стандарти при психичните разстройства не мога да се съглася. ТОЧКА!

128

Каквото повикало

преди 4 години

Естествена реакция на ежедневната содомска пропаганда. На хората им е писнало. Парадите засилват омразата, вместо да се борят с нея. Преди време на никой не му пукаше кой с каква ориентацията е, но в днешно време, когат масово се парадира с това, на нормалните хора вече не им понася.

127

HARRY THE PACIFIER

преди 4 години

САМО ТАКА! ОГЪН И ЖУПЕЛ ЗА СЛАБОУМНИТЕ и СЛАБОТЕЛЕСНИ ОБРАТНИ МЪЖЕ! Ми то ако продължаваме да ви толерираме, ще излезе че всеки мъж трябва да е гей бе?Лошо е, да се толерират психично-болни... Ами дайте да изкараме и шизофрениците да си направят организации... както сме тръгнали... Айде - отменете всички психични болести - иначе е дискриминация!

126

възможно е

преди 4 години

Тук разни "мъжкари" предизвикват съдбата да им се пръкнат обратни и тогава да видят какво е трагедия.

125

до 137

преди 4 години

Ако си обратен защо си мислиш,че ще ти дадат да осиновиш дете? Как от социалните да знаят,че няма да се възползваш от него по друг начин?