60

BUFALO

преди 4 години

toq smok golem lajec izlezna be.ot 4 dena samo novi i novi laji nije.sram 4e se nari4a Balgarin

59

Анонимен

преди 4 години

"Няма рискове за моята кариера в Щатите. Всичко е перфектно. Всичко е супер."Ама разбира се, Кобра. да допуснем хипотетично, че биеш Джошуа (малко вероятно, но да допуснем) какво правиш после. фюри/Уайлдър ще искат обединителен мач, а ти нямаш право да ходиш в САЩ? Прецакваш яки интереси, ще те накарат да овакантиш титлата или ще ти намерят много яко противник, за да те пребие и да има мач в САЩ.

58

Freeman

преди 4 години

"Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си" - спри го тва лепило, ве!

57

До Чикаго и...

преди 4 години

"Като чу окончание завършващо на -Оф, митничарят попита "Вие сте русин"? "Не Българин"! "??" Бългериян" "Унгериян". Тогава аз го попитах за Румъния чувал ли е. Хеле за Румъния беше чувал. Тръгнах да го движа на юг, обаче нищо не излезе, защото стигнахме до Гърция. Накрая намерих каратата и му наврях пръста в София. "О, Тюркей, ол райт".....чудна работа са тия американци. Нашите вестници всеки ден пишат за Свободна България, а те не знаят де се намира България......Алеко Константинов

56

Анонимен

преди 4 години

Кобрата съвсем изтрещя. Няма ли кой да му каже да не се излага като кифладжия?

55

2

преди 4 години

А се е искала само да каже "идвам с цело туризъм". това постоянно го правят нашите историци като ходят в РМакедония - казват "туризъм4 или "културна програма4, за да нямат ядове на границата. Ей, много огран-ичен ВИП-ове имаме. Пък и са нагли. Адвокатите му са казали, че визата му е за престой, обаче той да се изфука....Те ти фукня.А се е искала само да каже "идвам с цело туризъм". това постоянно го правят нашите историци като ходят в РМакедония - казват "туризъм4 или "културна програма4, за да нямат ядове на границата. Ей, много огран-ичен ВИП-ове имаме. Пък и са нагли. Адвокатите му са каз

54

1

преди 4 години

Някои наши ВИП-персони си мислят, че като са голяма работа в България (и Сърбия) и целият свят трябва да ги знае, а САЩ да разцелува. Няма такува нещо. Певицата Десислава преди година-две каза че отива да работи (да пее и да получава хонорари в САЩ) и сега има ЗАБРАНА ЗА ПОСТЯННО ДА ХОДИ В САЩ - и да паднат визите, пак не може да ходи там, вече има "черен печат". Кубрат най-вероятно ще го спрат поне за 5 години, още повече че той вееч има провинение в Калифорния...

53

Хайде стига...

преди 4 години

с този Пулев, че и народът се опули !

52

Анонимен

преди 4 години

до 59 С кого да уговаря мач? С Уайлдър или Фюри? Щото това трябва на 4 очи ли да стане?????Пълни глупости, бе!И да бяха го пуснали в САЩ, той нямаше да отиде на мача. Нямаше и да тренира ( последната му версия). Отиде да направи някаква далавера.Отишъл първо за да гледа мача( версията пред нас)....след това първата версия пред властите- идва в САЩ, защото щял да участва в боксов мач срещу заплащане...и третата версия е пак пред властите- той човека отишъл в САШ само за тренира..Муахахаха.

51

висок

преди 4 години

Ех това наше момче! Че е ***, *** е, но защо трябва да го показва всеки ден? Каца на летището с туристическа виза, офицера го пита по какъв повод е в САЩ... и наше то момче трябва само да каже "туризъм" и си продължава по пътеката. Ама това е Кобрата!!!! трябва да се изфука, "Знаете ли кой съм аз, аз съм претендент за световна титла идвам да уговарям мач, бизнес да правя".... Казали му кръгом и направо и тва е! Дори се събрали цялата смана да го видят колко е ***!

50

Анонимен

преди 4 години

до 56 Хората не го мразят Пулев, бе!Подиграват му се тук. Няма нищо общо подигравката с омразата.Даже един потребител по- долу го спомена.

49

Анонимен

преди 4 години

Професоре, абе преди мача Уайлдър- Фюри, нашия влиза в САЩ и казал на властите, че целта на посещението му е боксов мач в който той ще участва срещу заплащане. А нас лъже, че причината да е в САЩ - да гледа на живо Уайлдър -Фюри.Нито гледа този мач, нито участва в боксов мач Кобретито, щото в крайна сметка му наритаха зааадника набързо от САЩ. А целта му е била не да тренира в САЩ, а да направи някоя далавере...пране на пари..нещо от рода. Ще ходи до САЩ да тренира там??? Аре малко сериозно, а?

48

1

преди 4 години

До Toto,точно този твой "спортист",сам си го прави,за да го мразят хората.

47

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Аааа, това ли било, не са го пуснали защото се съмняват, че може да реши да се боксира за пари, а тогаваа ще му трябва работна виза. Любопитно ми е дали всички профи-спортисти, които ходят на състезания в САЩ трябва да си вземат работна виза., ако е така , тези американците са надушили къде е мангата.

46

Анонимен

преди 4 години

Ако не е бил с точната виза досега и е взимал пари, много вероятно няма да види виза в следващите 5 години. Там, за всяко заплащане се дължат данъци. А ако кандидатстването ти за виза е подготвяно от български адвокати досега, яката си загазил.

45

Анонимен

преди 4 години

до 49Спасе, бе тебе Кличко такива тупаници да ти вкара в главата като на Пулев, не ще ти стане нещо, ами просто ще станеш само за гробищата.

44

Телепорт БГ

преди 4 години

До TotoАбе по-добре е да се боксира, а не да говори. Подигрвката с него не е омраза.

43

Чистачка на Белмекен

преди 4 години

Кубрате, не отклонявай темата...Кога ще си платиш ония 2500 лева? Имаш 4 милиона поне в банката!За тези жълти стотинки ли се скръндзиш? Да не съм те видяла повече тук! Ходи си в Алпите да тренираш, неблагодарник!

42

Spas Spasov

преди 4 години

Станало му е нещо у главата...

41

Totenkopf

преди 4 години

Всяка една глупост казана, от смокът ли ще публикувате?