18

Анонимен

преди 4 години

Просветна им! Ами ГЕРБ така действа с всички предишни патерици. Имат си тактика да насочват всичко негативно към т. нар. "партньори". Всички предишни утекоха в канала, сега е ред на патриотите. Ама си го заслужават, заради тъпата кучешка преданост, с която се надяваха покрай ГЕРБ да се държат дълго във властта.

17

стига сте им викали!

преди 4 години

патриоти.обезсмисляте думата.или поне го слагайте в кавички.

16

Анонимен

преди 4 години

ДПС и Воля винаги са готови да заменят ВМРО. Това се нарича "диверсификация". Да не зависиш от една патерица, да има конкуренция и свободен пазар на патерици. Цената на патерицата пада, няма монопол.

15

Анонимен

преди 4 години

Ами защото вашите кадри са уличени в далавери.

14

Анонимен

преди 4 години

Ами продължавайте да ближете задните части на Вожда,и дано ви дойде акъла в главата!

13

Шопо

преди 4 години

Щото гушнахте 50 000 000 ? от паспорти без да се отчетете на НЕГО ! Затова...

12

Анонимен

преди 4 години

Разкриваме Задкулисието чрез Показност. В Задкулисието се крият всякакви нацита, корумпета, криминали, паспортаджии и други задкулисни образи от париотите.

11

ира

преди 4 години

Ха ха ти не разбрали че герб са моми дествени естествено е вие да обирате пешкира за пред ЕС за борба с корупцията ама че сте наааивни подкрепяйте ги нали сте жадни за влас така ще е

10

пенсионер

преди 4 години

Вместо да се замислят,защо трети човек от тяхната квота е арестуван за безхаберие,те пищят като ощипана мома!Докато предлагат на ръководни постове хора на политически принцип,а не професионалисти,така ще бъде!Те какво искат,да ги арестуват с духова музика ли?

9

Анонимен

преди 4 години

Ами другарю Сиди или ди си ,както си , извинявам се за незнанието , като станеш по..д..метка ,те ИЗПОЛЗВАТ по предназначението ти , защо не сложиха човек от най- могъщата партия , според боса им , да оправи нещата със бо..клука и водата ,а хитрите ко..му..ня..ги , уж пълни с "капацитети" по въпроса ,даже в ИМЕТО на народа не предложиха свой Капацитет..учи се ,младежо как се прави прави разлика между ГЕРБ и БСП

8

Милиционер

преди 4 години

Защото не арестуваха Жамбазски!

7

Анонимен

преди 4 години

Щото леките жени са така, като ги използват ги изхъхрят на бо клула!

6

Анонимен

преди 4 години

Защото вече сте излишни, *** :)

5

Анонимен

преди 4 години

показно продават паспорти , показно карат пияни , показно ни набутват въображаеми изтребители , показно в банско , показно в перник...абе имат някви заслуги

4

Мда

преди 4 години

"Патриотите"(вкл. ВМРО) толкава дълбоко заровиха *** в копанката с далавери,че пропуснаха да забележат как ГЕРБ ги превърна в главни виновници за всичко,пушечно месо.Така им се пада на патериците-изхвърляне,след като станат ненужни.Впрочем С.Трифонов трябва да се поучи от тоя опит,щото май се готви да стане патерица...

3

Анонимен

преди 4 години

Тия са по неадекватни и от герб.Ако има доказана вина..какво като е от вмро?Или само защото сте коалиционни партньори..да не ви закачат?Отделен е въпроса, че Гешев праща качулките...да арестуват жена на средна възраст...все едно е наркобарон.Спокойно можеха да си отидат на място...да си и врръчат заповвдта и да си я изведат. Останалите да запорират кабинета и докумвнтите, предмвт на разследване.

2

Анонимен

преди 4 години

Тук е прав - Петя АВрамова и Владислав Горанов плачат за затвора, но никой не ги бара с пръст защото са от Герб. Данаил Кирилов създава закони с ОБРАТНА ДАВНОСТ.

1

Пак ли цирк?

преди 4 години

Сутринта слушах Каракачанов да предупреждава ГЕРБ, че много компромиси са им правили, време е вече цирка да свърши!? Ето това са правили три години - цирк, а народа очаква правилна политика, от циркаджии ли?