60

Горски

преди 4 години

Е как да не сме подготвени, Борисов и Шкембе Войвода ще ни опазят.

59

Don Lukas

преди 4 години

продължение..... но пък тя го разпространява.Световната здравна организaция трябваше отдавна да обяви "пандемия....."Извинение за неточностите в превода, повече тука на английски:"https://theyflyblog/2020/02/25/harsh-truth-from-plejaren-about-sars-cov-2-pandemic/?fbclid=IwAR1BjsbdCxtAUjDaCPTqwGhOqJWvtRSekBW4Z3H_kdHTYB-C5mdTXffyWgk">https://theyflyblog/2020/02/25/harsh-truth-from-plejaren-about-sars-cov-2-pandemic/?fbclid=IwAR1BjsbdCxtAUjDaCPTqwGhOqJWvtRSekBW4Z3H_kdHTYB-C5mdTX

58

Don Lukas

преди 4 години

"... Истинският брой на заразените и умрелите е много по-висок от обявения.Инкубационният период на вируса е от 4 седмици до 3 месеца.Маските за уста (които хората така усилено купуват и търсят) са безмислени, размера навируса е много малък. (маските не са преграда).Единствената защите е е цял защитен костюм и специален апарат за дишане.Местата за изолиране трябва са са хермтетични и периода на престой в тях да е по-дълъг от две седмици.Азиатската раса е най-податлива на заразата .

57

Кк

преди 4 години

По голям вирус няма от Бойко Борисов.

56

Анонимен

преди 4 години

Не знам да има някоя готова страна за този вирус. Посочете ми такава ако се сещате?

55

въпросът

преди 4 години

който трябва да си задавата е готови ли сте да умрете, щото поне 20-30% от населението на европа ще си замине в епидемията, която вече е неизбежна.

54

Анонимен

преди 4 години

А отностно това изказване, че работодателите не трябвало да допускат хора които имат съмнения за грип...Като имат грип да минат през Била напримерно да и видят колко от жените там са болни. Ама к'во им пука на Била.(и не са само те)

53

Това са

преди 4 години

хибридни атаки,от Радев и Нинова.Баце, вчера заяви, че с дисциплина,ще посрещнем вируса.В момента тази статия,е омаскаряване на вчерашната твърда позиция на Баце.Клатене на стабилността е това.

52

Анонимен

преди 4 години

То за това не се изисква да си специалист.

51

Т.Шак

преди 4 години

Народът е казал: "Господ помага, но в кошара не вкарва". Отнася се и за държавата. Carpe diem. Помофни си сам, за да ти помогне и господ!

50

Анонимен

преди 4 години

Официалният термин е "естествен отбор", а не "подбор".

49

индивидуалист

преди 4 години

какво ме интересува дали "българия е готова" - важното е аз да съм готов, а тези дето разчитат даржавата да им е бавачка, да му мислят! в Иран смъртноста в момента е над 20% и най-вероятно вируса мутира. В Италия, също нещата са странни и най-вероятно имаме мутация. Бъдещето на Европа - Естествен Подбор по Дарвин!!

48

емигрант

преди 4 години

всичко се прави "на парче" в тая загубена държава!

47

Юфка

преди 4 години

То и плоската земя стана модерна. За обикновения грип не се взимат такива крайни мерки. Хората са преценили да запазят 2 та % от населението на земята, около 150 мил. за сметка на икономиката и нормалният живот, където има зараза.

46

ВЪШЛЮ

преди 4 години

ЗАТОВА ПЪК ПРАВИМ ТРЕНИРОВКИ ПО ЛЕТИЩАТА.

45

Анонимен

преди 4 години

Изпитах облекчение като разбрах за турската агентурна мрежа сред българите по времето на Османската империя във връзка със залавянето на Васил Левски.Няма такъв народ! Вирусът е нищо в сравнение с празнотата в душите български.

44

д-р Ох Боли

преди 4 години

Този месец знам за трима починали от грип само за моя регион. От коронавирус няма ни един. Нека не преекспонираме нещата! Грипът обаче се изтърка и не е интересен за медиите, вкл и социалните. Коронавирусът е по-модерен. ;-)

43

179

преди 4 години

То България за нищо не е подготвена като цяло. Валне малко сняг ,капне дъжд и се почнат едни пътни инциденти ,тапи по пътищата , паника. Задуха силен вятър , спрът тока, всичко почва да се разпада... Без вода ни държат периодично. Сега и това. Мъка ни е от такива новини.

42

Анонимен

преди 4 години

Военнополева болница за седмица може да вдигне всеки, дори и ние. Първо уж деше за 10 хил пациента, после се оказа за 1000. Чиста пропаганда. Колкото до скоростта на разпространение, и грипът е толкова бърз. За месец обикаля света. Нищо ново. Смъртността също е съизмерима. Грипът е с 1,7%, а коронавирусут с 2,5%. Еболата за сравнение има смъртност от > 50%. Тя е страшна, докато коронавирусът е просто поредният сезонен вирус.

41

1489

преди 4 години

А сега сериозно! Това е вид чума както и да ви забавляват. Предишните опити от 40 години бяха просто тренировни. Успех за оцелелите.