295

HeinrichHimmler

преди 4 години

Братушките обичат България, но ние сме едни неблагодарни продажници, начело с мутрата от Банкя дала дупе на американците отдавна, които от своя страна сипят невярна пропаганда, за да ни изстудят отношенията с Русия, и твоят глупав пост го потвърждава, защото герберастията ти плаща пари да пишеш помия! Защо да ни правят отстъпка като сами се отказахме от Южен поток заради краля ти слънце Тиквата и сега търпим загуби за милиони евро и ни замазват очите с някакво Балканско поточе... мишки!

294

Анонимен

преди 4 години

Братушките обичат българия но май само отзад

293

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете, че с намаляването на цената на газа намалява и цената на рушкините това лято?

292

Анонимен

преди 4 години

Всички честни комунисти, подкрепяйте Радев! Дайте му 70 години власт, той ще ви оправи! Всеки ден с дикцията на Нивата на река Дунав ще ви оправя и ще разсъждава. Радвай се народе, спасителят е роден, а вие сте спасени...Как може да се надявате на този Тед Бънди?

291

Анонимен

преди 4 години

Какъв въпрос е поставил Радев, новини не четете ли? От 12.02.2020 "Газпром обмисля намаляване на цената за България с 50%, преговорите са в напреднал стадий."Все едно някой, освен маргиналите гласували за него, го бройка за фактор

290

Анонимен

преди 4 години

Червените приятели на Радев откриха огън за прикритие. Честният президент урежда *** си и няма как да го играе морален стожер. Затова айде да изцапаме пейзажа с кал по всички

289

Май Мунчо

преди 4 години

Най-после Радев да признае, че газът от Русия е скъп. Браво РадевАми, ако не беше деверсификацията откъде щеше да дойде по-евтин ?

288

Анонимен

преди 4 години

Зеления чорап се прави на умряла лисица!

287

До байфайдан

преди 4 години

Дребна риба съм братле. Правя нечия поръчка тук, там. Но това се знае. Аз го знам лично. Боко е маф,ия. 01003

286

Пурко

преди 4 години

И аз се замислих. Гледам само замислени хора ходят по улиците. Ако аз стана Президент няма как да не съм по- добър от сегашния. И ще се кандидатирам.

285

Анонимен

преди 4 години

Радев няма празен ход - или ще си изкара мандата и ще им набива всеки ден канчетата (в негова полза) , или след импийчмънт при първия възможен случай (предсрочно или не) взема министър председателското място. Въпрос на време е!!!! :)))))

284

За 294

преди 4 години

По кротко с прогнозите Нали вече призова за метеж и само Йоло Денев дойдеДаже футболните асгитки отсвириха *** Решетников Мдаас

283

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 4 години

Бойку Будаллата трябва да го опандизят ИСПАНСКИТЕ КАРАБИНЕРИ..И ДА МУ КОНФИСКУВАТ МАГНОЛИИТЕ В БАНКЯ , И КЪЩАТА МУ ТАМ, И ПАРИТЕ МУ ПО ОФФШОРКИТЕ В КИПАР И ПАНАМАС .

282

Койчо

преди 4 години

Теменушка ми прилича на лелките които доиха кравите навремето в ТКЗС.

281

Анонимен

преди 4 години

Боже, боже!Той президента е като 80% от българите, така че преизберете си го.Аз не живея в България.

280

Анонимен

преди 4 години

На тебе ако не става,на мене става.Така,че кой става и не става е въпрос ва вкус-

279

Stoedin

преди 4 години

До Анонимен 285Tочно така! Радев не става отвсякъде и това няма нищо общо с Борисов, Плевнелиев или пък Цветанов. Радев просто не става. Ташak президент.

278

Молба

преди 4 години

Роми поискаха да им бъдат осигурени по 5 милиона за всяка булка.

277

Карамански

преди 4 години

Очаквам от Чехия да му покажат досието за кражбата на коли

276

Неимуверно тъп народ

преди 4 години

Да се говори за това, под чие ръководство българският народ плаща на някой борчовете или измамите и като се сетя за КТБ и кога се случи обирът за 3.5 млрд лв, многоуважаемият г-Радев да се сети преди 3 г какво се случи. Обирът на века и на света. Много ми е интересно колко е заблуден българският народ и колко късопаметен е. Затова и ще му пати главата още дълго време. Овце