54

-10

преди 4 години

До РешетниковРешетников, мозъкът ти е на решето.

53

Анонимен

преди 4 години

Грипа е създаден от ЦРУ и се използва срещу Китай, ЕС, Япония, Корея, които са най-големите конкуренти на краварите! Междувременно се появи и в Иран. Докато при САЩ и съюзниците им няма нищо!

52

Анонимен

преди 4 години

53 Такаааа " грипа" ви е братско китайски бе тиквеници руски, що ревете " " че идвал? Нали Цру- то с филиал в Ухан ХАХАХАХА заразил китайците! Нали беше американско "генно" оръжие, нали " не умирали бели" ...еййййГЮВЕНДИИ предателски те това ви е за лъжите и измамите

51

Анонимен

преди 4 години

Затворете границите, бе!!! Бойко, ще умориш народа само и само да не ти се скарат началниците, че не било либерално! Какъв е този кризисен щаб от страхливи гейове. Сложили скенери на летищата и чакат като оФце да дойде грипа и да убие хиляди българи. Затваряй границите!

50

ФЕН

преди 4 години

хора спокойно, не се паникьосвайте! то не беше птичи грип, свински сега и корона вирус... ще се оцелее и от него!

49

Пандемия

преди 4 години

Първи граждани със симптоми на вируса вече и в Австрия и Хърватска. Бойко затваряй границите бе какво чакаш?

48

Анонимен

преди 4 години

Кво прай СПИН в днк-то на вируса????????????Как в природата се е появил Вирус в комбинация от топлокръвно (прилеп), студенокръвно (змия) плюс СПИН ?????Или, може би, в Лаборатория????50 на 50!?Шъ риче, или природата е решила да прави "пролетно почистване", или другарите от САЩ съ решили да отстранят конкуренцията в Азия - Китай, Ю.Корея и Япония и у Европа!Любопитна е ситуацията и с... Иран!?Що пък баш Иран, а???Хм, ни знам, ни знам....

47

Ти да видиш..

преди 4 години

До АнтиДот 37 Как така маските покриват цялата глава ?Нали талибаните са забранени. Камерата не може да те познае.

46

Емо

преди 4 години

Вечеряйте в китайски ресторант и ....майната му на вирусът...Нарязано месце + клечки...без да знаеш заек ли е ..., пиле, врабче,змия, плъх,скорпион.....

45

Анонимен

преди 4 години

След като по-податливи и на зараза и на смъртност са мъжете у мен почват да назряват доста съмнения!

44

До анонимен 40

преди 4 години

Истината е че ние днес вече нямаме никакви лекари. Истински високохуманни лекари, каквито имаше едно време. Днес имаме бизнесмени в бели престилки, които ако не вземат паричките в ръка ще те оставят да си умреш като куче. Това са хора работещи с фармацевтичните компании и изписващи хапчета за подтискане на симптомите, но не лекуващи заболяванията. Дойде ли короначумата тук-жалба ни майка на всички! Хайде ние вече сме стари хора и вече сме си изживели дните но ми е жал за дечицата които ще измрат

43

ттттт

преди 4 години

И това, ако не е дело на хората на сатаната евреите! Наистина е странна ситуацията в Италия, защото се оказва че по едно и също време е възникнал вируса и в Китай град Ухан и в Италия! Според мен това е поредния пъклен план от страна на евреите и техните лаборатории, но със сигурност има антидот за този вирус!

42

Анонимен

преди 4 години

Руски учЕни са доказали, че вируса е разработен от ЦРУ и нападал основно дърти камунета!На меки китки като Крум Зарков не действал.

41

Анонимен

преди 4 години

До Заразно ЗлоЗасега вируса не е мутирал. Но ако мутира какво ще стане?ше измрат дъртите *** и бсп най-сетне ще отиде на бунището, където и е мястото.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Безплатните доставки от алиекспрес идват за 2 месеца. През това време вирусът е умрял.За да дойде за 2 седмици трябва да се бръкнеш с 80Е за DHL.

39

Анонимен

преди 4 години

Добре,че е този сърбеж ,за да ни обясни как стоят нещата с коронавируса,Ние си нямаме доктори ,опряхме до световно неизвестен сръбски лекар!Тази статия спокойно може да я причислим към рекламите!

38

каскети пpости

преди 4 години

До Мария Гаргамелстига с тези къщи в Барселона вече!айде и тая oвцa пак да претопли старата манджа с къщите. От 2012г Милиончева все ги повтаря и камунетата кълват. Нещо за острова в Гърция няма ли да кажете?

37

Анонимен

преди 4 години

До РешетниковБраво на Бил Гейтс.Той ще спаси Света.

36

АнтиДот

преди 4 години

До АнонименИма в интернет даже вчера се боравих. Най-добрите маски против вируса са Респиратори ФФП3 има и за 40 лева които покриват цялата глава като така пазят ушите и очите от заразяване

35

Бай Знай

преди 4 години

До Заразно Зло-не пишете глупости като не разбирате нищо от биология , най-общо казано-за вирусология няма и да си помисля. Антипод ? Я веднага да видиш в речника какво значи!