54

:))

преди 4 години

Някой се готви да укрие документите! Ханке внимавай!!! Така ли се прави в БГ, м? пп. Извикайте все още живите свидетели пред съда /публичен/! Документи дори и да се покрият хората са още живи!

53

Ханке лъже!

преди 4 години

И сега какво стана? Куфарчето е тук, а документите ги няма! Що така бе, Стив?

52

Анонимен

преди 4 години

Защо трябваше да чакаме Стив Ханке да каже нещата едно към едно,за да се "самосезира"прокуратурата,след като на всеки един Българин който е бил свидетел на така наречените"промени"е наясно как си унищожихме държавата!

51

Анонимен

преди 4 години

Да има изтекла давност пък кой кум кой сват -идете да го търсите -всички си замитат добре следите те са във властта да не би да мислите че ще намерят връзка с Иван Костов или с бойко борисов няма да намерят

50

Анонимен

преди 4 години

Ами добре,щом има корупция,давайте да видим дали ще изскочи заек от тази история!И дали ще има осъдени изобщо?

49

М, да ...

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАГерберухите клеветите / болно въображение! Борисов няма един ден стаж като доктор на науките, нито като инженер, нито като каратист - но моля ви бил ... ! Тапиите не прави професията ! Дайте му на тоя нещастен ваш идол и ще видите че дори чертежи неможе да разчете, камо ли да проектира нещо! Да ненавиждам ви наглите гербери!

48

Анонимен

преди 4 години

ех,дойде времето най-накрая,но вече всички следи са заличени,който ял,ял,няма да има кой да плаща,но костов си е за затвора с приватизациите за 1лв,и умишленото съсипване на заводи,за евтина приватизация,на всички ни е ясно за какво става дума,директора овътря дадено предприятие кораво,и потенциалния инвеститор го взима без пари,и това не е по желание на директора а беше планово отгоре

47

М, да ...

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАКакво е откраднала??? Конкретно а не празни приказки обичайни за герберастите! - Кой пишеше тогава законите?

46

Анонимен

преди 4 години

Много хубава работа но българска!

45

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Госпожа Лъжа ще се сдобие с нов прякор... - госпожа Крадла...

44

М, да ...

преди 4 години

До КостовистМлъквай! Толкова е Обидно оново което говорят Костов и Стоянов! България действително имаше много кадърни инженери, Въобще кадърни кадри! Малко трябваше да се преструкторират и пазарно ориентират предприятията! Но некадърниците като Костов ги съсипаха!

43

Анонимен

преди 4 години

По интересното е кой има точно сега интерес да размътва кацата с делиборана, кой дърпа конците на такива кукли на конци като Ханке,

42

Костовист

преди 4 години

А Жан Виденов и неговата шайка, които съсипаха България, като фалираха заводите, които я докараха до хиперинфлация, които направиха долара да струва 3000 лв, които направиха заплатите 10 долара и пенсиите 3 долара.Тях кога ще разследва Гешеф?Нищо не могат да направят на Иван Костов! *** милиционери тръгнали да се занимават с Иван Костов.Напротив! С тези действия прокуратурата само ще оневини пред обществото Костов.

41

до Петков

преди 4 години

Прав си за Тренчев, дадоха му един склад със стока в АТЗ да си мълчи. Само да проверят как един от България си издържаше семейството в бедна държава като САЩ. Това си е обществена тайна в Стара Загора, а ако почнат да го тупат много неща ще излязат

40

Смях голям

преди 4 години

Сега остава проф. Ханке да прати на прокуратурата ...празния си куфар!

39

ПЕТКОВ

преди 4 години

ТЪРСЕТЕ И РАСЛЕДВАЙТЕ ТРЕНЧЕВ, ТОЙ Е КАТО БРЪШНЯН ЧУВАЛ, КАТО ГО ТРЪСНЕШ ВСЕ ЩЕ ПУСНЕ ТА ДА ОТГОВОРИ КАКВИ ГИ ВЪРШИ В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА А НЕ СЕГА ДА СЕ ПРАВИ ВОДА НЕ НАПИТА.

38

ПЕТКОВ

преди 4 години

АКО РАЗСЛЕДВАТ КОСТОВ И ОБКРЪЖЕНИЕ, ТО ТРЯБВА И НАЧАЛСТВОТО НА ПОДКРЕПА И КНСБ СИНДИКАТИ ЗАЕДНО С ПУШКАРОВ ДЕТО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР ОСВОБОДИХА ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ВАЖНИ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ И ОТПУШИХА БЕНТА ЗА ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, КОСТОВ ИМЕННО ОТ ТОВА СЕ ВЪЗПОЛЗВА И УНИЩОЖИ И ПРОДАДЕ КОЕТО ИМА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НО КАКВО ВЗЕ ТОЙ И ОБКРЪЖЕНИЕ В ТОВА ЧИСЛО И ХУБАВОТО НАДИ НО СЕГА ПРОКУРАТУРАТА Е НА ХОД.

37

сойка-присмехулка

преди 4 години

Що да не се самосезира протуракурата , щом като данните за корупция не са за тях и техния св.Магнолий ?!А за днешната корупция у нас , включително и у самосезираните , кой ще дава обяснения ?Ама хайде , хаирлия да е - днеска Костов и Стоянов , утре - останалите след тях !

36

Анонимен

преди 4 години

идва денят когато заврения зет ще е заврен в централния

35

Анонимен

преди 4 години

Къде се скри Бат' Петю Ксерокопието?