234

бай Танас

преди 4 години

Мъчил са е да докаже, че Земята е плоска, и накрая той станал плосък...

233

Анонимен

преди 4 години

Най- близка ми се струва проекцията на Робинсън,(карта на земята и тя май е дори квадратна не кръгла.

232

Анонимен

преди 4 години

Това да стоиш неподвижно и да вярваш, че се въртиш с незнамсиколко км в час, е лудост. Аз виждам всеки ден слънцето за изгрява,/ не земята, също виждам хоризонт, не кривозонт. Птици летят а океани преобърнати на обратно си стоят, държи ги гравитация, хохохо

231

Анонимен

преди 4 години

Авие откъде знаете,че няма полети над Антарктида? Да, няма граждански полети, защото от там нищо не се съкращава. Погледнете глобуса. Някои могат да погледнат и диска.

230

Анонимен

преди 4 години

Луд по цялата глава .

229

серсемин

преди 4 години

Всъщност Майк е искал да докаже не само,че земята е плоска, но също,че и може да летиш не ваксиниран и също истината за chemitrails, тези бе... самолетите дето ни пръскат.

228

Анонимен

преди 4 години

Ид.и.от.и.те никога няма да се свършат... Един по-малко.

227

Анонимен

преди 4 години

Почитател на С.КеревЗащото летенето през Южния Полюс е просто безсмислено.

226

U

преди 4 години

До 232 - Сега ще ви го обясня за трети път, пък дано го разберете. Едно нещо може да е хем кръгло, хем плоско, но не може да е хем сферично, хем плоско. Когато кажа "обектът Х е кръгъл", това не означава, че обектът Х не е плосък. Когато обаче кажа "обектът Х е сферичен", това автоматично означава, че обектът Х не е плосък. Затова като кажете "Земята е кръгла", това НЕ изключва тя да е плоска. Трябва да кажете, че е сферична - това е правилният термин.

225

U

преди 4 години

До 231 - Казвам точно това, което и ти, и не разбирам защо изобщо ми опонираш. Да, кръгът не е сфера. Къде видя да твърдя, че кръгът е сфера?! Обясних, че противоположният термин на "плоско" НЕ Е "кръгло". Един обект може да има кръгла форма и едновременно с това да е плосък. Тези две свойства не са противоположни. Затова когато се опонира на тезата за плоска Земя, не трябва да се казва "не бе, тя не е плоска, кръгла е". Това изказване няма смисъл. Трябва да се каже "сферична е".

224

Анонимен

преди 4 години

До UТи си ***.от, а какво ще кажеш за паралелите и меридианите?

223

Анонимен

преди 4 години

До UСферата също е КРЪГЛА,няма прави линии,а е заоблена!

222

Анонимен

преди 4 години

До UСтига си дрънкали ти глупости,бе, квадрата НЕ Е куб и кръга НЕ Е сфера!

221

Анонимен

преди 4 години

Кой ненормалник може да вярва,че земята е плоска?Ако е плоска ,ще има ли хоризонт на Земята?Не,няма да има.А вулканите от къде изригват,бе ***.ан?Нали от ядрото на Земята!Ами атмосферата,която ни предпазва от вредните лъчи?А има и снимки на Земята в Космоса,Земята е почти кръгла,не е с идеална кръгла форма,но е кръгла.Няма и НЛО!Хора не вярвайте на шарлатани,много такива се излюпиха напоследък и ви промиват мозъците!

220

U

преди 4 години

Лека забележка към някои коментиращи: Когато казвате, че Земята е кръгла, всъщност не опонирате на тези, които твърдят, че тя е плоска. Един обект може да е кръгъл и заедно с това да е плосък. Най-лесният начин да разберете това е като начертаете кръг на един лист. Кръгът ви е плосък, нали? Е, значи "кръгло" не е противоположно на "плоско". Противоположното на "плоско" е "сферично". Като опонирате на тезата за плоска Земя, не казвайте "Земята е кръгла", а кажете, че е сферична.

219

Анонимен

преди 4 години

А ако на северния полюс е много студено, защо на южния не е много горещо а?

218

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това е доказал две други неща:1. Земята е твърда.2. Гравитацията действа винаги.*** тях и без него си ги знаехме.

217

Ploska

преди 4 години

Ако е плоска, как завършва краят й? Блъскаш се в ограда или падаш от ръба директно в космоса?

216

Анонимен

преди 4 години

Земята и небесните тела са плоски за да не заемат много място в космоса и да се редят по лесно.

215

Анонимен

преди 4 години

Земята не може да бъде сфера.