100

БЪЛГАРИН

преди 4 години

радеф е ПOЗOP!!!

99

тя

преди 4 години

не може да накараш някой да освирква , ако не иска да го прави !

98

Христов

преди 4 години

Най голямата ми грешка, че 2009 година гласувах пак за комунисти с друго име ГЕРБ.

97

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

96

Христова

преди 4 години

Много ме е срам че гласувах за радев!

95

Анонимен

преди 4 години

До Очевидецпо скоро президентството стана "инсинуация" откакто радев влезе в него! то бива завист и злоба, ама тоя е по зле и от невестулка! нинова му бута чувии и той се излага! това само бивш военен може да го направи!

94

Активист на БКП

преди 4 години

На същото място през 2014 агитката на ГЕРБ освирка Орешарски ! Да кажете нещо?

93

Анонимен

преди 4 години

Това повтаряне ,че не бива да се противопоставят институциите е някаква агитация за примирие,защото усещат ,че Радев е по-одобряваният

92

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименЗабрави да разкажеш за б оклука проруско хейтърче. Ако ви вярва човек все едно България е някаква страна от третия свят.

91

Анонимен

преди 4 години

до Чебурашка За сметка на това пък за 11 години власт се нагледахме на сомозапалили се хора, напускащи страната, тровене на въздуха, източване на водоемите. В 21 век сто хиляден град е без вода. За доходите няма каво да говорим последни, но сме първи по смъртност в света. Просто сте смешни тъпана.....ра Борисов за 11 години нищо не направи но Радев е виновен. Гешев какво чакаш и не разследваш комуниста Борисов ?

90

Факт

преди 4 години

Крадецът вика: Дръжте крадеца!ГЕРБ противопоставят институциите, когато не могат да контролират някоя от тях.

89

Очевидец

преди 4 години

Институция стана Президентството откакто Радев влезе вътре. Правителство и Парламент засега са сбирщина.

88

Shark

преди 4 години

До До 90-Шарк Интересно място да си опишеш житието-битието, но..... щом ви допада. До 121 - Е, сега нали имаш банани ЦЕЛОГОДИШНО, доволен ли си? Имаш си и фалшив кашкавал и сирене и месо, инжектирано н антибиотици и прочее бУУклуциии! Да ти е сладко

87

Чебурашка

преди 4 години

За три години не видяхме нещо нормално от Дондуков 2.

86

Анонимен

преди 4 години

Много е интересно да гледаш как комунистите от ГЕРБ плюят тези от БСП. Комунистите от ГЕРБ имаха цялата власт да разследват другарите от БСП за кражби, корупция и за ограбане на държавата но не го направиха защото са червени. Същото беше и със СДС навремето имаха 98% власт нищо не направиха и те защото от комунисти станаха демократи. Общо взето това е 31 годишния ни преход. Комунистите се превърнаха в демократи, олигарси сега и в мафия като ГЕРБ. Това е метаморфозата на прехода.

85

До 90-Шарк

преди 4 години

Ами виждам какво си написал и разбирам че или си пубер или от т-н.,,Чугунени глави.Знам какво беше 1 лев ,защото почнах работа през 69та със 78лв.заплата ,след 3 години стана 83лв.Баба ми получаваше 30лв пенсия,а майка ми 115 заплата.Теглих младоженски заем 600 лв.за пералня и го изллащах 5 годиниПрез 83та /вече със 130лв заплата направихме ,цялата рода 1,500лв вноска за кола,до 90та не ми излезе номерът,а парите стояха без лиххва в мото техника А какви проблеми имах с грижите за децата.....

84

Франклин Бенджаминов

преди 4 години

Простете на баща ми за глупостите, които пише. От възрастта е.

83

Shark

преди 4 години

До 94. Аз не знам, дали съм лъжец, но ти си очевиден ***. Имаш ли си представа какво значи валутата да е обезпечена със злато, а бе, *** такъв! Това няма нищо общо с възможността за купуване на злато. И ей такива *** тръгнали акъл да дават! И лъжец ще ме нарича, я се ограмоти! Виждал ли си старият лев и прочел ли си какво пише на него!

82

мак

преди 4 години

Всички гербери се изреждат срещу Радев с любезното съдействие на слу.гински медии. Страхотна кампания водят срещу него.А въпросната не.ука да стои на председателското място в НС и да не се изказва по телевизора и радио. Току виж направи поредна грешка и стане за смях. А за освиркване- съди по това, как мръ.сно действа герб и вменява, че всички са като тях. Пък и освиркването не е забранено и не е задължително да бъде организирано от някой.смешница.

81

Анонимен

преди 4 години

До националистТъ пакизтрили са коментарав който те споменавах,без да е обидена ти дращиш ли дращишцял ден вече в тоя сайт-отговорът е един- ти си от редакцията на мижавото сайтче, ***!)))Ей сега трийте-коментарът ми е обиден!