47

ГГ1989

преди 4 години

На ви глобализация :)Шегата настрана, вируса не е за подценяване - към момента леталния изход е 55+ и хора с респираторни заболявания или слабо сърце, но това е засега.Гадна модифицирана пневмония, която в нормалния си вариант е гнусна, а да не говорим като са я смесили с бира Корона и какво се е получило...

46

Честито

преди 4 години

току-що Италия рапортува нови 13 случая, още няма подробности в кои градове и региони на страната са, но с това само за днес случайте станаха 58, общо 79 с тези от вчера и така Италия измести Хонконг - не е истина и вече и в топ 5 на засегнатите държави след Китай, Япония, Корея и Сингапур. Европа ще пламне, вече съмнение - няма.

45

Морган

преди 4 години

До до 50 В китай не са паднали на 3 а са 1100 нови

44

до 58

преди 4 години

да, сега гледах един Американец в Ютуб, показа 10 кашона консерви, 6 бидона вода, 2 бутилки с газ и 2-та пищова, които е приготвил, да се защитава, също и 1 пушка.

43

Анонимен

преди 4 години

Абе нали ви казах че ще се заразят 65 милиона като за начало, а след това ще се превърне в пандемия. Ванга го казва още през 1977 година. Също е казала че 2020-та година всички българи които са по света да се приберат в българия. Никой нито я е чул нито прочел. Ами като сте невежи кво да ви правя.

42

Морган

преди 4 години

До Вирусътда не говорим че в България изобщо не сме подготвени

41

Вирусът

преди 4 години

Ако стигне Африка и централна Азия ще настане голям мор! Да не говорим за източноевропейски държави като Молдова, Украйна, Беларус и Русия, където диря няма! Следващата засегната след Италия държава ще е Франция!

40

Морган

преди 4 години

До до 50на Китай неможе да се вярва, а по отношение на другите държави....въпрос на време

39

до 45

преди 4 години

Холивудска продукция, конспирация на Глобалистите. просто експериментират как може масов контрол да се осъществи...

38

до 50

преди 4 години

а същото време в което Италия има 47 новозаразени, Китай днес рапортува 3 новозаразени, на което как да вярваме - от по 2000 новозаразени на ден изведнъж паднаха на 3, това ми изглежда статистически невъзможно за държава с над 1 милиард население. Има нещо гнило в Дания, пардон, в Китай! А ако е вярно то палацинката се обърна и новият Епицентър е Европа в лицето на Италия!!!!

37

До 49:

преди 4 години

А какво ще правиш като спре водата и няма да можеш да ходиш в къщи по малка и голяма нужда? Най-малкото ще се умиришеш. А какво ще стане ако си счупиш ръка или нещо подобно?

36

Читател

преди 4 години

Ванга в един запис говори как хората ще умират от вирус от Китай и дълго смятаха, че става въпрос за Хонконгски вирус ама ...

35

Морган

преди 4 години

76 са заразените в Италия от които 16 в тежко положение. Ситуацията е сериозна. Не ми се мисли какво ни чака.

34

Прости съвети

преди 4 години

Запасете се с достатъчно количество разнообразни консерви и вода, поне за 3-4 месеца, брашно, ориз, макаронени изделия, черен шоколад, мед, месо във фризера, ябълки, картофи, моркови, праз, кромид лук, чесън, вегета, лекарства, превързочни материали, билки или билкови чайове, кафе, сапуни, дезинфектанти, кибрит и каквото още се сетите, че може да се наложи да се зазидаме в домовете си!

33

Пепи

преди 4 години

От 600 милиона били умрели трима.Че то трима са умрели в област Мадрид само от катастрофи.И поне още толкова от преяждане.

32

Fenasi Kerim

преди 4 години

Петима граждани на Иран са изолирани в болница в източната турска провинция Ван с висока температура.Новината е отпреди час. Източник: Sputnik Turkiye

31

Анонимен

преди 4 години

Израел блокира въздушните връзсили с Япония и Южна Корея - спира всички полети след бума на заразени в тези две страни и след като има един болен израелец вече. Май ние нямаме директни полети до там

30

постановка

преди 4 години

аз не вярвам, че Корона Вирус има - всичко в Китай е постановка, та и в останалата част на света. целта на цялото театро е да ни наложат тотална диктатура като в Китай на Световно ниво. Гарантирано от Глобалистите. Защо не вяравам, ами като за начало - защо в Европа не ни покажат тестовете, кой ги произвежда, кой ги дистрибутира и т.н. Тоя бил положителен, тоя бил отрицателен, а в една медия, снимки на тестовият комплект няма. Защо една медия не снима как тестовете пристигат в дадена държава?!

29

до 41

преди 4 години

а на Украинеца тестовия резултата идзлезе от лабораторията в софия за 4 часа - да се смееш ли или да плачеш ли, при положение, че най-бързият тест за Корона в момента отнема между 6 и 8 часа. иначе, вервайте, при такива разминавания...

28

До 40

преди 4 години

Вероятно вирусът е много опасен.