246

Анонимен

преди 4 години

поетесата по долу изкърти мифката

245

Анонимен

преди 4 години

Политиците ни играят със запада,а сърцето на народа е с Русия,това е.

244

Анонимен

преди 4 години

Малийй , това е достойно за медал от Комсомолская правда! :))))))

243

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота!Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ.Благодарим ти Русио,че ни освободи два пъти - от турско робство и фашистко иго!

242

Анонимен

преди 4 години

Русия е проклятието на България

241

коментар

преди 4 години

Москва ни обвинява , че България е ЦЕНТЪР на заплахите срещу Русия, Западат ,че играем срещу тях, така че думата е на БОРИСОВ.БОЙКО , ДРЪЖ ВСИЧКИ В ШАХ.

240

Анонимен

преди 4 години

До До 270Историята с Македония започва от 1913 година,когато Сърбия и Гърция заграбват българските територии с българско население и насилсвено асимилират българите,особено жестоки са били сърбите.Виж,че всички сгради ,училища,църкви,пансиони и други сгради,пътища са били строени от българите в Солун,запазило се е и българското име Селяняк или Солун през турско робство,Тесалоники го кръщават в 19 век,този град никога не е бил гръцки,нито някога е носил това име "Тесалоники" преди

239

Анонимен

преди 4 години

къде го обърнахте на руско турска война бе пъдпъдъци? Защо Русия влезе в война с Османската империя?

238

До 270

преди 4 години

Именно заради Сталин и Георги Димитров в Македония въведоха македонски език. Да не говорим за идеята да станем част от Югославия.

237

Анонимен

преди 4 години

До 270Ако не беле Сталин, дали щеше България да е плячка? Коя я спечели войната, не помниш ли? Баш плячка си беле, ама за комитата.

236

Анонимен

преди 4 години

До 274Хахахах! Съдбините вика ... алоууу у коя година живейш уееее! Ахахахаааа!

235

Анонимен

преди 4 години

При руско-турска война е най-добре България да излезе от НАТО и да запази неутралитет, за да не гинат наши момчета срещу Русия. После ако се направи кюрдска държава и Русия вземе Цариград, може да сключим съюз с Русия в замяна на Одринска Тракия и излаз на Мраморно море. За България е плюс от слаба турска държава и съюзници кюрдите и Русия срещу сегашната силна турска държава, която рано или късно ще иска да си върне Румелия.

234

Анонимен

преди 4 години

референдум за членство в ЕС и НАТО!В България съдбините си рещават българите

233

Анонимен

преди 4 години

Рускинчетата са като кукли. Тела на модели, ангелски личица, и едни такива добрички и наивни по славянски. Нищо общо с нашите злобни, ниски, трътлести пъдпъдъци със самочувствие до небето. Оня ден случайно видях една колежка и викам чакай да я поздравя. Тя веднага си помисли, че я свалям и започна да ми прави намеци, че си има приятел. Стана ми смешно. Викам си, бе я ми се махай от главата, оФцъ. Българки НЕ.

232

Анонимен

преди 4 години

Na vsjaka tsena izlizane ot Evropejsija Säuz i NATO!! V protiven sluchaj käm 2050 g.Njama da ima Bulgaria,a po planovete na Merkelitsa na tazi Zemja veche narechena Teritorija - bivsha Bulgaria - Bruxel shte zaseli Evropejskite Tsigani i Musulmanskite Ohluvi koito Nalaziha Evropa i Germanija Poslednite godini i oshte prodaljavat.Eto Vi Rezultata ot Vlizaneto v EU i NATO s naj- goljamata pomosh na Pasito i &,i Naj veche Gerb!!!

231

Анонимен

преди 4 години

Няма никаква демокрация,зад маската на демокрацията е жив фашизъм,нацизъм,няма и реален конкурентен капитализъм,а имаме една хищническа робовладелска система,която унищожава природата и хората,а света живее в страх,трагедии и болка,дори и заможните хора не са щастливи,не само бедните,които са ограбени от богатите.Светът живее в страх и кошмар,принизен до първични инстинкти за самосъхранение и нищо повече.

230

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха Сталин и Георги Димитров, България приключваше още в 1945 г. като плячка поделена между съседите. Сега се вижда до какво я доведоха ГЕРБ и демократите преди тях пак до просешка тояга и това че мъжете се опасяват от запас да бъдат викани войници да се бият с Турция срещу Русия.

229

dvansetem

преди 4 години

Какво стана бе умници май излязох прав а ? Нека някой да ми пише ,че съм ***,за които не знаят потърсете ми коментара в новината от вчера за борисов ,че го разследват казах , че България е троянски кон на раша в ЕС и НАТО.

228

Ехо

преди 4 години

Няма какво да ни внушават руско влияние в България. На нашата територия са се настанили американски бази, американците ни диктуват енергийната политика, извършат шпионска дейност като събират информация, а след това обвиняват хора в корупция. България е зависима в пъти повече от запада отколкото от Русия.

227

Анонимен

преди 4 години

Ами аз пък четох неотдавна, че руснаците са свалили 6 американски спътници и две американски орбитални станции.