13

Анонимен

преди 4 години

Тоя сюжет, с лабораторния вирус е използван в поне сто филма и няколко хиляди книги. В момента върви и втори сезон на сериал с подобна тематика. Ама не - Дийн Кунц бил предсказал... Явно журналистите на днесбеге са чели по една-две книжки, едната от които на Дийн Кунц. Недраги днесбеге журналисти, предполагам че поне половината от вас имат навършени 18 години, време е да преминете от юношеска литература към нещо по-сериозно.

12

Последни Новини

преди 4 години

ново Огрище на Заразата в Италия - Честито! Цели 3 малки града с по около 20 000 население са изолирани - училища, кафенета и публични места - затворени!!За момента не е ясно от къде заразата е дошла точно - може да си преставите, за какво става въпрос, след като вече е и в малките Европейски Градове. В София сигурно има вече 1000-ди заразени без никои да знае - Епидемия няма като не тестваш - Не Чух, Не Видях, Не Разбрах - Печелившата стратегия на Българското Правителство!!!

11

пенсионер

преди 4 години

като още преди 2-3 седмици написах коментар с тази информация, всички ми се подиграваха и ми слагапа минуси, а накрая ме и изтриха. значи, в България информацията идва с поне 3 седмици закъснение!!

10

tamada

преди 4 години

До До 9Точно това имах предвид. Дийн Кунц се е опитал да изкара яируса ужасяващ, но е прекалил до безсмисленост на действието му.

9

Анонимен

преди 4 години

Много яко така след факта да се търси кой го е предсказал а не преди това.

8

До 9

преди 4 години

Впрочем коронавирусът е с много дълъг инкубационен период, повече от този на грипа. Също така е и по-заразен.

7

tamada

преди 4 години

Няма никакви прилики освен, че в Ухан имало лаборатория. Всичко останало се различава.Дийн Кунц е увлекателен, но точно това е слаба измишльотина. Вирус с няколкочасов инкубационен период, убиващ за 12 часа и оцеляващ само минута извън човек е безсмислен като оръжие. Това означава, че на 6-7 час вече си видимо болен. Трябва да е точно обратното - да се развива по-бавно и да оцелява по-дълго извън човека за да зарази повече хора. А ограничаването до само една държава беше нереално още през 1981

6

чети внимателно

преди 4 години

"Много и незнайни болести ще се явят.Хората ще падат по улиците, без видими причини." -- баба Ванга

5

ямболлия

преди 4 години

Голям фен съм на Кунц. За съжаление The Eyes of Darkness е една от немалкото негови книги, които не са излизали на български.

4

Анонимен

преди 4 години

баба Ванга как така не го е предсказала!?Той го е изтървала май))---Заглавие на конкурентен новинарски сайт от днес - Плашещо пророчество на Ванга за смъртоносния коронавирус. Там в момента е на първата страница.

3

дядо Ванко

преди 4 години

аз предсказвам, че всеки един от нас до края на живота си всеки ден ще сеизсира! алилуя, а ако не успява, то съответното лице има медицинско проблем!от дедо ви Ванко

2

Анонимен

преди 4 години

Всичко това се нарича предиктив програминг.

1

Анонимен

преди 4 години

С потъването на "Титаник" имаше нещо подобно. Там някакъв писател разправяше история за сблъсък на кораб с айсберг, като дори името на измисления плавателен съд беше "Титан".