54

Еха

преди 4 години

Държава в която като видят оправен път останалите *** се гордеят...Държава в която има селяни и хора в големи градове.......Аз в англия никога ама никога не съм се замислял за тия неща...дойдох в софето и няква реститутка в рейса ми вика що съм си бил оставил хартийката в рейса....ама в англия всички го правим, всички си хвърляме нещата в рейса...реституткова едва ли ше разбере защо

53

Анонимен

преди 4 години

Та викаш:"Всичкото селячество, начело с кметицата комунистка, учителка по руски се изсипа в София. Резултатът е този."Кметицата е гербаджийка и покорно слугиня на г-н Борисов. Не струва, ама гласувахте за нея, а и малко фалшификация й помогна да стане кметица. Не е за учителка тази работа, а е за архитект-урбанист, инженер - транспортен спец, икономист, може и юрист! Хващам се за думата "учителка по руски"! Ами ако беше по френски? Претендирам, че знам руски по-добре от нея и какво?

52

Еха

преди 4 години

Ама как така нали вашия вожд това му беше хвалбата, че ви строи пътища в евро

51

Brei

преди 4 години

Ако държавата се заемеше за поддържа пътищата като в Европа, бюджета няма да стигне за 2 месеца...ако някой някога реши да бори корупцията, държавата ще фалира, защото всичко тука е корупция

50

Митко 21 см

преди 4 години

Хелпбук помага. Ша ви опрай плочките в гетото Младост. Нали сте дали по 1000 евра з а квадрат в панелката. Дядо ви всички ниви продаде човека да бие после по масата на село и да вика - мойте софиянци, жилище зеха , много изгодно, голям а далавера....хахах

49

Анонимен

преди 4 години

Селяческите орди са бич за града. Няма как да очакваме лице, което идва от някаква дива паланка, да се държи адекватно в големия град. Не случайно ги наричат opки. Дори и такъв ***, като орханийският овчар Живков го беше проумял и им беше наложил жителство.

48

До 51

преди 4 години

Дядо ти не е имал никакво лозе в Лозенец селянино. Там лозята са изкоренени през 18-тИ век. Северен склон е и затова не виреят. Преведи си турското име на махалата. ЛЪЖЕЦ!!!

47

До Анонимен 32

преди 4 години

"Всичкото селячество, начело с кметицата комунистка, учителка по руски се изсипа в София. Резултатът е този."- - -Аз съм стар, много стар, суперстар. В София живея от 1945 г. Твърдя отговорно, че познавам само двама софиянци - един достолепен мъж и сестра му. Дядо им е имал имоти, вкл. лозе, в Корубаглар (Лозенец). Когато, за нещастие, след Освобождението са избрали калното градче за столица, жителите й са били около 15000,много турци и евреи. Всичкото софиянско, днес кореняци, е дошло от села

46

Анонимен

преди 4 години

Тая просташка пасминa от селата съсипа софия. И кметицата е от тия.

45

Дърт и червен

преди 4 години

До Нищо ви НЕМА, БЕ...ТОВА Е ПРОСТАКА!!*** немит и вонящ, при комунистите улиците на София се миеха постоянно нощемсъс силни струи вода! Беше чисто!А, появи се още един анти - Хкрементчето с 44! Какво бе, като ви забраниха Луковмарш тук ли се струпахте?

44

До 45

преди 4 години

Селянино,Опитахме да сменим това гнусно комунистическо изчадие от Белчин, но никак не е лесно. За тая уфса гласуваха купените роми в махалите, цялата държавна администрация (калинки от селата наместили се в София) и още малко от селячеството, коеъто трови София. Тая гaдина ми трови и руши града, но трудно се скача срещу комунистическата мафия.

43

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са комунистически бандити. С тях няма как да е по-различно.

42

фф

преди 4 години

Всички обвинявате някакви селяни,комунисти или кметица.А какво ви пречи да слезете и направите оборка около блока?Какво ви пречи да смените кметицата?И накрая отворете тая уикипедия и прочетете,какво е комунист,че после се обиждате на ***.През нас мина един ураган,в Германия!Как така не видях едно боклуче след тоя ураган?А навсякъде в Бг е сметище?

41

Анонимен

преди 4 години

Обикновена комунистическа мизерия и смрад, предизвикана от вонящи комунистически ***, каквито са все още (за жалост) на власт в тази поробена държава.

40

Шибириби

преди 4 години

Моето дълбоко убеждение е, че в Банкя положението е много по-добре

39

Българин

преди 4 години

Аз където живея, всеки си хвърля отпадъците разделно по предназначение.Трола вметна че някой си хвърлят *** навсякъде, но това са хора на които не им пука или наистина са селски бегове.Само да напомня на тролчетата, че битовата небрежност е резултат на държавното управление.Има закони, които не се спазват, това еежедневие, същото се отнася за управляващите.

38

Анонимен

преди 4 години

Ами изберете си пак Джипси Куин.

37

Анонимен

преди 4 години

От коментарите разбирам, че на *** пак партиите са му виновни и затова *** си го хвърля директно от терасата.

36

Нищо ви НЕМА, БЕ...

преди 4 години

СЕЛЯНИ И КОМУНИСТИ, ОБИЧАТ ДА ЖИВЕЯТ НА БУНИЩЕТО, ЗАЩОТО ОТ ТАМ ИДВАТ.ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ДРУГИ СА ДЛЪЖНИ ДА ИМ ПРАВЯТ ЖИВОТА КРАСИВ!ТОВА Е ПРОСТАКА!!

35

Анонимен

преди 4 години

Основна вина за вида на кварталите, мърсотията имат хората. Селянията и простотията са навсякъде. Всеки хвърля *** където си иска. Няма нова сграда, която не е надраскана със спрей, няма нова пейка, която не е изкъртена, няма улица без кучешки ***, кутии от храна, фасове и т.н. Българинът е просто животно и не заслужава да живее в по- добра среда.