47

До 46

преди 4 години

Лъжеш. Държавната администрация не гласува за ГЕРБ. Държавната администрация не е партийно обвързана и е от едни и същи хора независимо коя партия е на власт. Политическите назначения са само по върховете.

46

Анонимен

преди 4 години

Караянчева Фъндъкова и Плевнелиев са революционери като Левски

45

Анонимен

преди 4 години

Краварофилската хибридна война в действие.

44

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

За гербавите гласуват САМО държавна администрация, демек калинки и шведите. За справка село Буковлък. 100 процента селото е пълно с шведи. 98 процента избирателна активност , 100 процента за герберският кмет.

43

Анонимен

преди 4 години

Стойте си под юрганите като Левски..на удобничко

42

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Ко каза... България на 6 морта.ББ , да измоли от ЕП още 77 милиарда , за да санираме блоковето 7 пъти

41

Анонимен

преди 4 години

Какви махали бе, махалите винаги са гласували за БСП.

40

Анонимен

преди 4 години

Политизирането на медиите

39

МИТИНГИТЕ ЗА ГЕШЕВ

преди 4 години

тв операторите ги снимаха през едни слънчеви филтри да не се вижда БОЯТА. Но когато се приближат отблизо всичко ставаше ясно. Организаторът Недялко от ПИК стоеше отзад и ги "организираше"

38

ТО ПЪК С ТИКВАТА

преди 4 години

бил НАРОДЪТ. Хайде да не припомняме как гласувата за ЙОРДАНКА махалите, пиянските кьор софри с материали, които лично ЦЕЦОМОБИЛИТЕ разнасяха из страната с подаръци за "електората". Затова е съпротивата срещу машинното гласуване. Че много от електората на ГЕРБ не може да чете и пише, как ще гласува...

37

Анонимен

преди 4 години

Организацията на Левски е копие на организациите на революционерите масони ,да речем на Гарибалди в Италия.На Гръцките ,румънските ми сръбските комитети за революция.Много неща се изкривяват.Много хора не са съгласни с методите на Левски смятайки го за терористични напомнящи методите на френската революция.Накрая Каравелов сам се отрича от всичко и се обръща към образованието погнусен от тази революция на простотията.Впрочем нея наблюдавахте и онзи ден.

36

Анонимен

преди 4 години

На паметника на В. Левски не беше народа,бяха "възраждане","борец" и комунисти.Други не се допускат.Тако че великият президент да не говори за народа.

35

упс

преди 4 години

Барселонските власти са започнали разследване за пране на пари срещу премиера Бойко Борисов. Органите за противодействие на корупцията в областта проследяват влизането на пет милиона евро в две компании, свързани с луксозно имение и скъпарски магазин.Прокуратурата в Барселона разследва дали Борисов има участие пране на пари с международно участие, предават от испанското издание El Periodico. Каталунската полиция е намерила съвпадение при разследването, което свързва престъплението с Борисов.

34

Анонимен

преди 4 години

радев ще остане в историята с два прякора - Разеденителя и Осквернителя. Толкова ме е срам от този човек...Посегна и на Левски. Но за *** няма нищо свято, те са го доказали.

33

Анонимен

преди 4 години

Кошлуковите медии

32

Sichtpunkt

преди 4 години

"Повечето мисли на Левски са взети от немската философия на Хегел и не са негово дело."Няма значение чии са мислите, важното в случая е тяхното изповядване. Вие искате да омаловажите делото и личността на Левски! Няма да ви мине номера!

31

ЗУЕКА И РАЧКОВ

преди 4 години

да припомним ли как ласково се обръщаха към ГУСИН ГЕНЕРАЛ , а портрета на стената - ТИКВАТА с парадна униформа като МУСОЛИНИ навирил нос. Докато Властта им наливаше на медиише дестки милиони държавни пари за реклама Макгърдич и и сие възхвалявакха ТИКВАТА като най-способния с усет на екстрасенс политик. То и сега ако му видите снимката на ТИКВАТА във ФЕЙСБУК е като ЖИВКОВ на рисуваните след АПРИЛСКИЯ ПЛЕНУМ 1956 портрети. А политолозите 90% са купени от СОРОС и ТИКВАТА

30

Анонимен

преди 4 години

До 28Всички научни трудове са пълни с цитати за доказване на тезата !Основното е коя теза.Например, Радев цитира непрекъснато Нинова и "русофилско братство" !

29

Анонимен

преди 4 години

Републиканизма му също взет от френските Комунари.Впрочем Ботев е изцяло симпатизант на комуната във Франция и си е чист комунист.Но подчертавам чист....Защото е чист човек вярващ в Бога макар по протестантски.

28

Анонимен

преди 4 години

Всички бяха платени мижетурки 2ма ги познавам лично.Бсп ги е организирал и ще организират всеки път когато Телето е сред хората