26

Анонимен

преди 4 години

Повечето живущи в Оборище са се ля ни, дошли покрай партията преди години. Ще ги познаето по куческите фекалии, които оставят след себе си. Не се търпи!

25

живущ

преди 4 години

ПОДКРЕПЯМ!!!

24

:-)

преди 4 години

До АнонименВзимаш гараж и имаш къде да паркираш. Дори никой приходящ да не идва, това само стимулира местните да регистрират повече коли. Евтино ли е - ще е пълно.

23

Анонимен

преди 4 години

В Оборище едно време - в ранния соц - строяха кооперации за *** на партията. Днес тия наглеци искат пак привилегии- с една винетка и цяала година на зелена зона. Айде стига - плащайте си като всички останали. Едно време, като сте дошли от село, са ви уредили с апартамент, но недейте да имате претенции и за улиците в квартала. От жителл на Оборище, със 100 годишна семейна къща там.

22

Анонимен

преди 4 години

Добре де, аз живея в Оборище, но освен апартамента и гаража си, не притежавам идеални части от улиците на квартала. Поради каква причина следва да ползвам преференции за паркиране в зелена/синя зона? Айде стига субсидии - нека пазарът се освободи.

21

Обективен

преди 4 години

Ако желаещите да паркират са повече от местата, единственото нормално решение е да се строят подземни и надземни многоетажни паркинги, кактоби да се използват на максимум възможностите за паркиране, а не да се вдига цената на паркирането. Всичко друго е мафиотска история.

20

Решение има!

преди 4 години

Събаряте най-големият мол. Вдигате небостъргач само с гаражи за коли и всеки си плаща наем или купува гаража! Цените народни от по 300 бона в евро за гараж и нещата уредени. На улиците от край до край знаци забранен престоя и паркирането и паяци да обикалят на рояци!! Гарантирам опразване на улиците от коли на 100%.

19

пепе

преди 4 години

Ако желаещите да паркират са повече от местата, единственото справедливо решение е да се вдига цената на паркирането. Всичко друго е комунизъм (колклото и да не ви харесва).

18

Анонимен

преди 4 години

Всички изказващи се по начина на управление на София са от провинцията и нямат представа колко зле беше при бай Тошо и социализЪма. Имаше стотина Москвича и трабанта и тогава нямаше проблем с колите. Сега всяко семейство има по две три коли и какво очаквате да стане. Ще става още по зле, защото не може в гарсониера да живеят три семейства и да им е добре.

17

Анонимен

преди 4 години

Твърдо съм за 24 часова платена зона.Иначе в Оборище не се живее.Ако излезеш със собствения си автомобил,после не можеш да се прибереш,по един час обикаляш.Особено вечер и събота и неделя-т.е.когато е безплатно.Отделно съд и затвор за всички които разрешиха София брутално да се презастроява.Срещу пари в техния джоб нарушиха всички урбанистични регламенти и влошиха начина на живот на милиони.Взеха ни въздуха,пространството,паркингите,зеленината.Съд,затвори,конфискации за корумпетата по веригата

16

Анонимен

преди 4 години

Крадливата самоковска мисирка нямада се спре,щото мисирков я учи на тезитехнологии.Цяла София зелена зона ието ви зелен пакет.

15

Анонимен

преди 4 години

Ахахах... Поредното доказателство, че зоните не вършат никаква работа за живущите, а само захранват касата на ГЕРБ и самоковската крадла! Разберете, проблемът на хората с паркирането е след като се върнат от работа - след 18-19 часа, не през деня! С или без зона по това време места няма! Зоната може да реши проблема единствено на хората в самия център на града! За другото трябват паркинги, ама общината само цоца кинти, а нищо не инвестира!

14

финландец

преди 4 години

Столицата ви не е проектирана за повече от 500 к хора. А сега сте се натъпкали сигурно към 1,5 милиона. Ами тясно и неудобно става като натъпчеш много хора на ограничено място. Оправете си държавата и не се тъпчете само в столицата.

13

Анонимен

преди 4 години

Е, да, но решават проблема на мафиотите, които събират парите от зоните.Те вече нямат проблеми с вилите, яхтите и банковите си сметки.

12

Пълна Глупост !

преди 4 години

Места има, явно не е точно пред блока на някой !

11

м дааа

преди 4 години

много стикер , много зони, от общината с лопати да бяха ги почнали тези подземни паркинги , до сега щяха да ги свършат.

10

Реалист

преди 4 години

Платените зони за паркиране винаги задълбочават проблемът с паркирането, а не го решават. За София са необходими над 5000 многоетажни и/или подземни паркинги. Необходимост от тях се появи заедно с разрешаването на безразборното строителство след 1989 година.

9

Софиянец

преди 4 години

Този кмет Александров да спре да използва "исканията на гражданите" за свое оправдание, защото гражданите въобще не искат това, за което са набедени! Това е абсолютна измама, за да се събират повече пари без стотинка инвестиции. Единственото умно нещо, което е казал е, че трябва да се строят многоетажни паркинги. А черешката на тортата на неговата глупост е, че "гражданите не искали театър" в квартала си! Това направо е обида към гражданите, които (уж) са го избрали.

8

Елен

преди 4 години

До ЕлиА от тези многоетажните и ти ли ще печелиш?!

7

играта продължава

преди 4 години

Хазарта се удържавява който ипрай пичели ако имаш късмет паркираш.