260

Анонимен

преди 4 години

Оди купувай къща във ВаленсияКоято Пацо да обеззакони с тераса!! Там ще си имаш ортак - закрилник

259

Анонимен

преди 4 години

Междувременно разследват ей тоя на снимката за пране на пари в Испания.

258

блоГ

преди 4 години

Боеко,вземаш сега един тъпан/не,не, остави Гешев!!/ и започваш да обикаляш по телевизора :"нямам къща в Барцилона,нямам къща в Бацилона ,виж мЪ къФ съм грозен коя пък мЪникенка шЪ ми сЪ навии" и така докато Кукуман пророни сълзи от умиление в сутрешния блоГ.

257

У.Ю.

преди 4 години

Този неграмотен толуп още дълго ли ще плямпа?

256

Компетентен

преди 4 години

Какво стана с водата за Перник, гледам само 5 км до днес, а какво каза..20дни ли?...само фойрверки и простотии ръси нашия където и да го пипнеш, че не го и осъзнава, ама верно и избирателите му с неговия мозък и пей сърце.

255

Анонимен

преди 4 години

Малките ви злоради радости от публикуване на недоказана и непроверена информация,могат да ви доведат до големи неприятности. Само примитивни хора вярват на всичко, което се пише в медиите.

254

?

преди 4 години

Гербодругарю Б.,как стана така че оная семпла женица дето беше в отпуск когато откраднаха на всички българи данните от НАП не стига ,че все още е на работа /т.е. ние и плащаме заплатата/ ,а и трудовото и възнаграждение и увеличено/явно за заслуги към партията/?

253

Ето какво пишат.

преди 4 години

"Мосос д'Ескадра и антикорупционната прокуратура разследват дали българският премиер Бойко Борисов е свързан със заговор за "международно пране на пари" с крайна дестинация в Барселона. Това се посочва от жалбата, която породи разследванията и в която има признаци за истинност, според заключенията на каталунската полиция. Фактите, според докладите на Мосос, биха посочили съществуването..... "

252

Любопитен

преди 4 години

Само да питам. Манекенката на Тиквата трябва ли да си върже касовия апарат с НАП по наредба Н-18 щото днес пресата в Барселона писа, че е усвоила над 5 млн. евро.

251

Анонимен

преди 4 години

Испанското издание Ел периодико излиза днес със скандален репортаж под заглавие Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиера на България!:)))

250

Анонимен

преди 4 години

Президента тласка страната към гражданска война!Какво ли ни чака още две години докато не му изтече мандата!

249

Анонимен

преди 4 години

"Прокуратурата в Барселона разследва дали Борисов има участие в пране на пари с международно участие, предават от испанското издание El Periodico. Каталунската полиция е намерила съвпадение при разследването, което свързва престъплението с Борисов."

248

Анонимен

преди 4 години

Снимката е смешна и силно заразителна когато човек се смее от сърце след като я погледне и гъделичка ума и затова винаги Борисов е актуален.Девойка се влюбва в лекар и тъй като нямало как да се запознае с него отишла на преглед като пациентка-Къде ви боли?- попитал я лекарятКъдето вие искате- отговорила девойката.

247

Гого

преди 4 години

Абе "Русенец" 256 ,как ще арестуваш цял площад с народ??

246

АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ

преди 4 години

А НАРОДА СТРАДА.............НЯМА ЛИ КРАЙ?

245

!!

преди 4 години

Обявена е спешна държавна поръчка за барабани и тъпани,че от първи март ръководстовото на апи/ симпатични г.зоблизци на господаря Б. хора и техни колеги-роднини/ ще обикалят граничните пунктове и пътища ,за да огласяват че проблеми няма!Да се готвят със съответните инструменти от транспортното министерство и слугите на изрусеното недоразумение,което все още не е разбарло на какво и мисирка,пардон министърка..

244

Анонимен

преди 4 години

Мисир-председателя да си ходи!!!

243

А?

преди 4 години

Ами на избори мислете преди да гласувате,драги съобитатели на територията!Защото после да ни ви се налага да търпите ментално непригодни управници.Хайде замислете се колко от вас са гласували за този и престъпната му гербошайка ?А ваши роднини ,а познати???И как става така,че все печели???

242

Анонимен

преди 4 години

Баси човека, как не вижда или не чува че цяла България го кълне

241

народен зов

преди 4 години

Бойко, върви си ! Народът , колкото е останал в България, не те иска.Махни се, за да могат да оцелеят останалите.