85

old death

преди 4 години

Запитването е било: "Как предпочитате да ги транспортираме - по въздух или по земя? Имайте предвид, че заради габаритите им транспортирането по земя ще се осъществи посредством танков превоз ..."

84

Додо

преди 4 години

Скоро писах, че този мазен, дебел ципон няма абсолютно нищо общо нито с ВМРО, нито с идеите на ВМРО, нито с Македония. Тогава разни гама коментатори ме атакуваха, че не било вярно! Ето сега с тази си постъпка доказва, че е жалък и дребен интересчия, който трябва да бъде подведен под отговорност за национално предателство! Защото истинското ВМРО не е приятел на Сърбия, нито пък Сърбия би допуснала натовски ракети за БЪлгария през територията си! Позорен акт на мерзост от манекена на Билла.

83

мдаа

преди 4 години

Национален предател е шкембето

82

Анонимен

преди 4 години

Е браво бе Каракачанов.Много натовко поведение.Да не говорим ,че пратката е за Сърбия.

81

торбичка от б.ла

преди 4 години

Пуснал???Лицето на снимката според мен може да пуска само газове..

80

Анонимен

преди 4 години

Руските Самолети НЕ са проблем за БЪлгария... ВРАГОВЕ са Турция.. Гърция и Турция са в НАТО от преди 40 години, но пак имаше война между тях през 1974 г, когато Турция нахлу в Кипър..Гърците НЕ пускат турски ВОЕННИ самолети и кораби да доближават Гърция.. И България НЕ трябва да пуска Турско военни да преминават турската граница, нито с кораби, нито с самолети, както беше ПРЕДИ Каракачанов да стане министър. Турците са Ислямски змии.

79

Анонимен

преди 4 години

В Сръбската преса постоянно излизат материали против България.Спирали сме им даставките от Русия,умишлено бавим газовата връзка и т.н.Властта там постоянно използва език на омраза срещу България и никога положително.А ние им даваме подръжка за ЕС без никакви условия и им търпим комплексарщината.Каракачанов ги поощрява за антибългарските им изстъпления с това разрешение,като се оправдава с международни договори,но не обяснава защо Румъния не ги пропуска през тяхна територия.

78

Анонимен

преди 4 години

За нищо не ставаме. Ванката навремето пусна НАТОвските самолето да ги бомбардират,Краската пуска самолети да се въоръжават.Ние сме големи ***.

77

анонимен

преди 4 години

Направил е нещо нормално не е пуснал самолети да бомбандират друга страна а да им достави оборудване.И руснаците пускат наште военни с обурудване то си да преминат над Русия дори с кацане на руска територия за Афганистан когато отиват и се връщат .

76

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая да направи нещо умно:)

75

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е принципен и Каракачанов не биваше да дава никакво разрешение.Сърбия постоянно провокира България и я обвинява за какво ли не.Припомнете си изказването на Дачич срещу България заради Косово.След това се оправда с не добре разбрано изказване и не се извини.Друг министър обвини България за шпионския скандал в Сърбия и пак не последва никаква реакция.Разиграват ни с връщането на Ц.Василев и издевателстват над българското малцинство там.Пречат на лекари да преглеждат безплатно там и т.н.

74

Нищо ново

преди 4 години

До ?!: Това е отбранително оръжие, не би трябвало да притеснява никого. Обхват 20-30 километра. А и нова Балканска война в скоро време не се предвижда.

73

хахахааааа....

преди 4 години

До 93от къде знаеш?

72

Чебурашка

преди 4 години

До баба мараСърбите да се благодарят, че леко се отърваха. Твоята реакция не е изненада защото по принцип бабите русофилски, освен, че са българофобски са и сърбоманки.

71

Чебурашка

преди 4 години

Баш войводата сигурно смята, че като направи миналата година факелно шествие за 100 годишнината от Ньойския договор се е изпълнил задълженията като български патриот.

70

?!

преди 4 години

Пуснал ракети, които ще бъдат насочени към нас...Иевалла

69

баба мара

преди 4 години

добра новина за разлика от 1999 когато пуснахме ам самолети с бомбите надБелград сърбите няма да го забравят никога

68

слава на НАТО

преди 4 години

ами руските ракети до сега са сваляли само руски самолети-ФАКТ!!! и нито един Ф 16..ха.ха Сърбите ако ги използват ще си останат без авиация..ха.ха Браво на г-н Каракачанов . Много стратегически ход!

67

Грух

преди 4 години

Слава на Русия !

66

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно.Каракачана е спазарил уговорката че по България няма да стрелят.Сърбите са точни,и никога не нарушават думата си.Също и никога не нападат в гръб жените,старците и децата.Доказано.Ако се съмнявате в сърбите.Каракачанов ви дава гаранция.