34

Не извратен тип

преди 4 години

Значи във Индия и Пакистан бъка със образовани имигранти,само ,че аз пакита и индийци да берат ягоди още не съм виждал,земеделието им иска румънци и българи

33

Дедо Мъдрьо

преди 4 години

Аз отказвам да работя за англичани.

32

Анонимен

преди 4 години

В GB *** могат само да използват други, на които се плоащат жълти стотинки. Но такива - дал Господ.

31

панчо

преди 4 години

няма да спрат програмите със заетост в селското стопанствопросто ще издават 5-6 месечни визи за полски работници които няма да могат да се установяват в страната както до сега

30

бай ганю

преди 4 години

явно евтината работна ръка е време да се замени със технологии и роботика които висококвалифицираните да създадат а китай да произведе и внесесвърши се работата на източно европейската чистачка нищо нашите вече могат и скандинавските страни да се насочат да поочистят техните къщиехххх кога ще ги стигнем британците...мечтиии

29

Анонимен

преди 4 години

То до 2021 няма да има Великобритания .Така че ориентирайте се към държави в ЕС .

28

Живко

преди 4 години

Не пишете глупости ,ами учете език и професия.Достатъчно ромите са представлявали България в Европа.Какъв друг може да бъде Мюмюн в чужбина ,освен роб-без език,препоръки,знания и професия,лоша хигиена и работещ по ,,ромски"??? ....Имам познат-авиоинженер /с език/,който си намери добре платена работа още на вторият месец и прибра жена си и двете деца при себеси.

27

F5

преди 4 години

И ИНСУЛТИТЕ И ИНФАРКТИТЕ ГАДИНКИ ГИ ПРАВЯТ, АТЕРОСКЛЕРОЗАТА МОЖЕ ДА СЕ ДИАГНОСТИЦИРА С УЛТРАЗВУК И ПАК УЛТРАЗВУКЪТ ДА Я ИЗЛЕКУВА, ДРУГОТО Е С ОРИГИНАЛЕН АНТИБИОТИК, ДОБРИЯТ АНТИБИОТИК АТАКУВА ИЗБИРАТЕЛНО!

26

God save the Queen

преди 4 години

Не ми пука, да му мислят берачите на ягодите. Аз си имам английски паспорт, хубава къща в провинцията и бачкам само за себе си...

25

Анонимен

преди 4 години

Всички от които ГБ има нужда. Най вече берачи на плодове и зеленчуци.

24

Анонимен

преди 4 години

Който може да работи, може да работи навсякъде. Естествено, във Великобритания се допуска да работят само роби.

23

Анонимен

преди 4 години

Хора,опозицията на ГЕРБ са англоамериканците,а ГЕРБ са европейските партии,кой ще изберете?Не съм против Англия,но винаги ще избера съюз с Европа!

22

ops

преди 4 години

Ами да запретват ръкавите, и да започват да си вършат "долните" работи сами!!!!

21

Анонимен

преди 4 години

До До 18И там същото и прибави плюс по-трудния местен език от английския.

20

F5

преди 4 години

УЛТРАЗВУКЪТ ИЛИ ОРИГИНАЛНИЯТ АНТИБИОТИК ИЛИ АНТИМАГНИТЕНИЯТ АЛКАЛ ЛЕКУВАТ ВСИЧКО!!!СЕГА ЩЕ МИ ЦЪКАТ МИНУСИ, НО ВИЕ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ОТ ВИДЕОЗОНА ДАЛИ НЕ ВИ СТАВА ПО-ДОБРЕ!

19

Анонимен

преди 4 години

За образовани трябва да се чака на опашка и конкурси за 1 място със милиони кандидати индианци, пакита, канатци, австралици и китайци, Ако изобщо на някой от бг му дойде реда и късмета както беше Бербатов и после суша.

18

Анонимен

преди 4 години

Великобритания не трябва да се заблуждават за прекрасното си бъдеще. След Брекзит и снощните разправии за бюджета на ЕС, англичаните ги очакват само проблеми, защото предизвикаха такива и на целия Съюз.А няма как мнозинството да преглътне ТОВА заради благоденствието на един!

17

Анонимен

преди 4 години

Досега ВБ даваше само нискоквалифицирана работа за наши висшисти. За високвалифицирани те си имат и не признават наште висшисти. Сега наште висшисти ще трябва да се върнат на нискоквалифицирана по кланиците и нивите в България, защото и в България няма висококвалифицирана работа или е заета от калинки на ГЕРБ. Или остават безработни и държавата ще се бърка бюджета за помощи.

16

F5

преди 4 години

Ултразвукът , май че видеозонът е такова, ЛЕКУВА ВСИЧКО!

15

F5

преди 4 години

Развалят алкала с магнити, и бакелитът и гумата май са алкали!