5

Анонимен

преди 4 години

Абе в турция се работи поне 2,3 пъти повече от БГ, румъния , сърбия и тнт.Нали ще въвеждаме 32, 24 и тнт работна седмица.Трябв ада не са с целия си от VW да построят завод в БГ.

4

Анонимен

преди 4 години

Нека от името на цялата задруга на Еврозъюза, да се помолим на Ердоган да спре за 2 седмици, за да се почне завода на Народна кола, а после пак да думти в Сирия.

3

Анонимен

преди 4 години

"След 2 години турците почват производството на собствен електрически автомобил."И откъде батарейки? Щото световните производители цакат яко цената и пак не намират достатъчно материал за батарейки, па точно Пуйкия с вързалата икономика и с война ще може да похарчи милиарди за батарейки, за някакъв автомобил, дето я някой купи, я не. Пък същия автомобил чакай някога да позволят да се продава в ЕС... на кукуво лято, като Джоланчо му дойде акъла. Тоест - никога.

2

Анонимен

преди 4 години

Не щем заводи, искаме евро от ЕЦБ. Само тя може да направи българския народ богат. Раздава евро на калпак по курс 100 евро за лев.

1

Анонимен

преди 4 години

След 2 години турците почват производството на собствен електрически автомобил.Администрацията и мн частни фирми още от сега са порачали хиляди електромобили.Шанса на германците за сериозни продажби вече в Турция го няма.А и самите турски граждани са на изчакване за новия електромобил