64

На колите слагат

преди 4 години

чипове за сателитно търсене, а остават хората да бродят из планините като диваци. При толкова техника, да не са осигуряват хората в планината е престъпление на държавата. Защо задължително не се изисква застраховка и чипиране на туристите в планината?

63

Анонимен

преди 4 години

*** и кучетата,да ги пенсионират

62

планинар

преди 4 години

Е браво да са живи и здрави и другия път да не тръгват неподготвени !

61

Анонимен

преди 4 години

Бог да ги прости!

60

Това е

преди 4 години

Другия път пак да тръгнат неподготвени!

59

Булгар

преди 4 години

Аз съм българче, обичампланините заснежени,тръгвам тях да ги пресичам,в буря и студено време.

58

Анонимен

преди 4 години

Жалко за бащата и сина!От самото начало се знаеше че спасителите няма да открият никой. Оти спасителите са некадърни и мързеливи.

57

Леле до 56

преди 4 години

Ама хората на Еверест със специална техника ли са или имат една апликация на ейпъл 7 без обхват в планината? :)

56

Korean soup

преди 4 години

До Анонимен 28: Ако беше ходил в казармата, щеше да знаеш, че няма 8 часов караул. Ама нали трябва да се направиш тук на голямата работа. Караулът е 2 часа на пост, два часа в караулното буден и 2 часа сън в спалното, и после пак всичко се повтаря за едно денонощие. Ако заспиш за 8 часа на студа навън при минусови температури, с колкото и дрехи да се навлечеш, повече няма да се събудиш.

55

В.Узунов

преди 4 години

Ам вероятно ония челяк е видял светлина дет са пържоли кюфтета онея. После вероятно са се научили и са замръзнали като риба във фризер ага са заспали без да се повият. Трябвало е взаимно да си пикаят по краката та да се стоплят.

54

Анонимен

преди 4 години

До 49На минус 20 и снежна буря нормалните хора си седят вкъщи, не маат по маратонки в планината! На всички такива да им се търси после сметка да си платят за издирването! Ако са умрели от роднините им! *** и пульо тръгнал на своя глава после да го спасяват с нашите пари, Я сиктир!

53

Анонимен

преди 4 години

До язеАми носи си сигналните ракети и свирката. Хората на Еверест и К2 го правят! Та на Ботев...Пак заповядай. Доктора от Пирогов така загина миналата година в Стара планина. Не успя да си извади кординатите и спасителите да го локализират.

52

Мдаа

преди 4 години

До 33 И аз съм го правил пичове, ама когато валеше сняг мятах и едно плащ-наметало най-отгоре

51

+++

преди 4 години

Как не ви е срам бе хора.Престанети да плювате спасителите и доброволците които с риск за собствения си живот тръгват да спасяват разни ... без елементарно чувство за самосъхранение.Кой нормален човек ще тръгне през февруари по маратонки и без нужната екипировка да катери връх,па и да повлече детето си.Спомнете си случая за оня по късите панталони в новогодишната нощ на Витоша,хижара му бил виновен.Всеки е отговорен за постъпките си,кой разбрал,разбрал кой не в черната хроника.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47 Хкрементче, какво общо има Корни с тематиката? Я си *** май****!

49

До Анонимен 34

преди 4 години

Ти, , явно не си имал работа с тези момчета! Не знаеш какво означава "планински спасител";! Аз съм търсил един откаченяк в Пирин посред нощта, крещейки до пресипване в ледената септемврийска нощ! Видях действията на спасителите от Банско и съм възхитен от тях! Прочетох глупотевините ти и съм наясно, че представата ти за планината е много бегла! Седиш си под климатика и фантазираш!

48

Иванов

преди 4 години

Некадърна работа! Той им казал, ама те не го послушали, защото друг им бил казал друго, което знаел от шефа си. И той, понеже те не го послушали, се обидил и *** всичко. Да е отишъл сам или с поне един човек. Сега този "спасител" да не би да се хвали? Това по-скоро не трябваше да го казва.

47

язе

преди 4 години

Сакам да ви видим с модерните талфони и апликейшъни при -20 и снежана буря под Ботев как ловите GPS и звънкате на службите. Ще хванете дедовия и дългата пътека. Аман от диванни спецове и експерти по оцляване от задния двор на баба си.

46

Иванов

преди 4 години

От ПСС само гледат да си приберат паричките в джоба. Некомпетентни заплатаджии.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендали тази смърт ще послужи като урок на самонадеяни планинари - едва ли