65

От БАН

преди 4 години

Какви колеги са тези от Газпром? Темерутка Петкова.

64

Анонимен

преди 4 години

До Гостенкаа за орешарски нещо да кажеш? прочети за целия преход и ще останеш изумена от факта, колко се изложи с тоя коментар!

63

Анонимен

преди 4 години

а след парада на 9-ти май какви ще ги разправя как ни е спасил и как е уредил родата и някой орден от Путин ще донесе

62

Анонимен

преди 4 години

Петкова, теб те видяхме какви преговори водиш и какво правиш. Върхът беше далаверката с дружката Гинка. А, сега остави тази работа на някой, който го може.

61

Dio

преди 4 години

P.S. К'во стана днес, Радев, напълни ли площадите?

60

Dio

преди 4 години

Радев, спри се, бе! Всеки ден по няколко пъти ставаш за смях! Не ми пука за тебе ни най-малко, ама излагаш държавата, куха червена лейко с петолъчка вместо мозък!

59

Гостенка

преди 4 години

Правителството няма НИКАКВИ компетенции. По-големи некадърници не са управлявали НИКОГА България!

58

ПРАВИТЕЛСТВО

преди 4 години

Какво правителство. Има шепа КАЛИНКИ, пълни НЕГРАМОТНИЦИ поставени като американска администрация в КОЛОНИЯТА РБ, начело с Бандит от 90те

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Знае, знае. Прави си безплатен Пиар на гърба на работата на другите, иначе неговата основна функция като президент е да прави сечено на всеки който върви срещу Русия в България. Така му е заръчано и така и я разбира.

56

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааа, водил преговори?!? Това някаква шега ли е?!? Може само да чете на Нова година шапката.

55

Анонимен

преди 4 години

Май на 9-ти май пак ще ни закичат с някое договорче, по което имаме да даваме на Русия 1-2 милиарда.Като предишмите тенекии

54

Анонимен

преди 4 години

Той ако знаеше, че поста който заема е буква безгласна (учи се в училище за какво отговаря президента), нямаше да се кандидатира, но явно все още не знае.

53

ТАЗ КАЛИНКА

преди 4 години

се казва ТЕМЕНУЖКА. Много красиво българско име. Но за съжаление не е случило на човека

52

Бабата

преди 4 години

До До 45Тъй! Тъй, чедо! Право си! Не е СПИН (Синдром на придобита интелектуална недостатъчност), ами е СВИН (Синдром на вродена интелектуална недостатъчност)! Тя аслъ на Теменужка и ходи тас болест, щото от дето и да я погледнеш колкото е висока, толкова и широка. . .

51

ОЩЕ МНОГО ИЗНЕНАДИ

преди 4 години

ги очакват ТЕМЕНУЖКИТЕ. Някои ще са от ПРОКУРАТУРАТА

50

АМИ ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА

преди 4 години

да води преговори, а не като тези ТЕМЕНУЖКИ, дето ги води ПОСЛАННИЧКАТА на САЩ да подписват под СТРОЙ

49

Ваня

преди 4 години

Какви проекти водите какви 5 лева...Всичко ви се диктува....Унищожихте и енергетиката...А тази министърка е кукла на конци...

48

До 45

преди 4 години

Сгрешила си синдрома бабо.Не е синдром на ПРИДОБИТА интелектуална недостатъчност, а е синдром на ВРОДЕНА интелектуална недостатъчност. Тези хора никога не са имали интелкта, който се изисква за управлението на една съвременна държава.

47

Emigrant

преди 4 години

Теменужке?! Не си хаби думите и нервите за баджанака на травестита! Ти го виждаш,че е пълен въздух под налягане! Най *** нещо,което е било избирано от още по големи *** на такъв пост!!Тъпанара си се разхожда с травестита,яде и пие на корем,дрънка заучени речи,прелива от пусто в празно,а сега пък се е вживял и в ролята на енергиен министър??!! Той си мисли,че търговията с газ и нефт е като да си купува краставици и домати на неговото село!!Тъ,п ф,атмак му кажи и него закачай!

46

тур паток

преди 4 години

Путин не е вечен и гзта пак ще минава през най-краткия и евтин път през Украйна.