57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Аз не виждам с какво Германия пречи на някого"Купи си очила.

56

Анонимен

преди 4 години

чудя им се на акъла. дори за хора без квалификации има по-лека работа - супермаркет, ресторант. иска се основно ниво немски, на каса в супермаркет не се иска да са професори по немска литература. а те отишли в кланица.

55

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПий си валериана бе. Какво си занадигал. Немците са ми безразлични. Много хора ги мразят и явно това те дразни, което си е твой проблем. Хора започнали две световни и изклали половин Европа не трябва да са на върха и да се разпореждат, някак си не е морално и е цинично, но карай. Айде бягай да колиш пилци, че офертата ще свърши.

54

роби

преди 4 години

500 евро данъци и осигуровки, 200 евро наем, 300 евро храна, 500 евро самолетен билет и като теглиш чертата им остават 100 евро на месец. Чудесна демокрация в ЕС.

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз не виждам с какво Германия пречи на някого,твоята омраза и завист към немците изобщо не ме интересува,а англичаните излязоха от ЕС не по своя воля,а от страх, подчиняват се на световните господари от страх!

52

Анонимен

преди 4 години

Всички ядат месо, ама само емигрантите работят в кланиците... Това е положението Минке.

51

Анонимен

преди 4 години

Ами , като толкова мразиш немците ,ходи да работиш в Русия ,бе...!Там , ше цъфнеш ...та ше вържеш.Ше се напълниш с тапетни рубли И НЕМА ДА СИ ЕКСПЛОАТИРАН !БЕГАЙ ,ДОКАТО Е ВРЕМЕ!ТОВА НАИСТИНА ШЕ ТЕ ЗАДОВОЛИ !

50

Анонимен

преди 4 години

До 1356890Отивайте всички в Германия да санитарствате, да берете ягоди и да колите пилци, но да не ревете, че България изчезва.

49

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАнглосаксонци и аз не искам, но единствено Англия повдигна въпроса, че ЕС е направен така че Германия да е добре а останалите да са зле. Явно ти е кеф България да остане без население нали безроднико

48

1356890

преди 4 години

Санитарка в България/чисти тоалетни,стаите на цяло отделение,сменя памперси/,заплата 650лв.Санитарка в Гемания/гледа 1 болен,сменя памперси,храни и преоблича/,осигурена квартира-1850евро.Работата е еднакво неприятна и на двете места,но необходима.Къде да робувам?

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе казах ти,гледай си работата,предпочитам немци пред англосаксонци,че са точни във всичко и няма да замърсят природата,за ралика от агресивните световни котрпорации, които не дават въдух вече и на собствените си държави и население,па камо ли на чуждите! Робовладески строй не искам!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45 Германофилчо, ти на мен няма да ми казваш какво да правя. Аз в германия посмъртно не бих живял. Гледай себе си и си трай, че ще ни изтрият ***. Само ще кажа, че ако ЕС не се реформира, Германия ще е отново в руини. Толкова.

45

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГледай си работата,като толкова мразиш немците,не ходи в Германия,никой не те кара насила!

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи може да искаш но германците и един завод не искат да построят в България. Няма за какво да се пукам от злоба, но ми е страно защо останалите европейски народи са се смирили и не гъкват докато немците ги източват и СМАЗВАТ икономически, това е много пораженчески и робски манталитет. Само англоамериканците биха алармата.

43

Анонимен

преди 4 години

Борисов каза че държавата ще финансира образованието и вдигна заплатите на учителите, а ето че се оказа че не е важно и за касапин се харчат излишни пари и няма нужда от учители. Пак някой лъже и точи бюджета. Хората си прибират добри заплати и без български или математика.

42

Анонимен

преди 4 години

Само ще ви кажа, че останалите нации няма да стоя безучастно вечно. Пак ще има голяма война в Европа ако немците не спрът да газят икономически европа. С тази малка армия къде са тръгнали, една Италия ще ги сгази за 2 седмици.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз пък искам да имаме немски заводи и фирми,че поне добри заплати дават,а другите нищо не ни дават!Немците изобщо не ми пречат,ти им завиждаш и ще се пръснеш от злоба,че произвеждат и имат наука.

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТу луд ли си,ве?Знаеш ли колко германки проституират,някои дори не искат и друга професия,а други си имат и нормални здрави семейства,но нямат сутеньори,като баламите българки,рускини,украинки,на които сутеньорите да им крадат парите и да ги бият.

39

Анонимен

преди 4 години

Цяла Европа е осиромашяла. Не само българи, а и гърци, италианци, испанци, балти.. Германия източва жизнените сили на цял континент! Кажете нормално ли е това? Цяла Европа да е зле, а само Германия да богатее и да има чудовищни излишъци. Това не може да продължава. Нали англетата са горди не можаха да го преглътнат. Ако не бяха излезли от ЕС рано или късно и те щяха да се превърнат в сервитьори на немците. Англия трябва да бомбардира Дрезден преди Германия да унищожи окончателно Европа.

38

Роб

преди 4 години

Дали ще съм роб в България или Германия ,няма голямо значение,само ,че като робувам в Германия мога да си храня семейството.Не ми е стигнал акълът да стана мениджър,ITспециалист,или да развия собствен бизнес.Милиони хора си изкарват прехраната с физически труд,но поне да е заплатен да може да си гледаш децата.*** съм ,така разсъждавам.