14

Lan

преди 4 години

1 Кожата се свива! При всеки човек различно. Познавам лично жена, свалила 40кг и никъде няма проблем с кожата, включително на корема, където е много по-проблемно от лицето.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Ваня Костова и Адел - две несравними неща. Адел е певица с многомилионна фенска маса. докато кака Ваня я харесват само лелките които още помнят ТОНИКА СВ. Адел има много повече основания да помисли за външния си вид. Пък и кака Ваня няма да е зле да си помисли, защото тези тлъстини и напредналата възраст не са много съвместими. Да вземе пример от Стефка Берова. Евала на Стефка, направо си върна младостта.

12

Анонимен

преди 4 години

Тя е певица, не циркаджийка. Ваня Костова също не е фина. но си е име и много популярна, харесвана, емблематична.Още по-зле говори за тези, които вменяват вина с неадекватни претенции,.

11

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е че Адел е решила да свали някой и друг килограм. По - добре е и за здравето и за визията. Само че нека сама прецени докъде да стигне. Ако й стане самоцел ще стане лошо. Защото мисля че няма да е добре ако отслабне драстично. Ще погрознее.

10

Анонимен

преди 4 години

Леле колко одобрения. че била нисичка! Метър и 75 за жена нисичка????И не била красива, пропорциите и били не по ваш вкус..!!!Е то тъй стана. Като искате да кажете нещо, казвате, че е непреодолимо грозен и сте тренди!

9

Анонимен

преди 4 години

Ще си върне килограмите рано или късно. Още в ранна детска възраст се образуват мастните клетки и борбата с тях продължава понякога цял живот.

8

Щерю

преди 4 години

С по 44 калории на ден Адел свалила 1000 кг...

7

Анонимен

преди 4 години

Адел има ангелски глас. Честно казано повече ми харесва малко по - пухкава. Лицето й бе по-красиво преди отколкото сега. Определено сега изглежда по - състарена.

6

House M.D.

преди 4 години

Простете невежеството ми, колеги, но:1. Коя е Адел?2. След като теглото на въпросната дама е новина No. 1 в световните медии, как това се е отразило на NASDAQ? Повишил ли се е или се е понижил?

5

Анонимен

преди 4 години

Много си е хубава даже и сега е станала истинска красавица.

4

Анонимен

преди 4 години

44 килограма не са ЧАК толкова много, че даже кожата на лицето й да висне.

3

Анонимен

преди 4 години

Адел е от типа жени, които нямат добри пропорции на тялото и е ниска. Така че и да отслабва, и да я режат - все тая, красавица никога няма да стане.

2

До 1

преди 4 години

Кожата се свива, но бавно. Много зависи и за какъв период сваляш килограмите.Както чвтеш от статията...едва ли съветниците и не са знаели подобни факти.А и да се е поопънала...лошо няма.Преди я хейтиха, че е дебела..сега пак ще намерят причини...

1

Анонимен

преди 4 години

Не го вярвам. При отслабване кожата не се свива. На новата и снимка се вижда опънато лице, което е възможно само с рязане. Може да си е направила прищипване на стомаха, за да се намели апетитът, също други операции, за да не виси тук и там.